Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Egészséges fajdvédelem

2009. január 31. - bs395

Így messziről nézve vicces.

Közelről annyira már nem.

Én várom a napot, amikor Mohácsi Viktória leüti Guszots Pétert a mobiljáért, mert elfogyott az EU támogatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr88913695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2009.01.31. 10:04:32

A kapcsolódó Index cikket elolvasva a régi közmondás jutott eszembe a miskolci rendőrkapitány leváltásával kapcsolatban:
„Szólj igazat, betörik a fejed.”
Nem véletlen, hogy a helyzet olyan rossz amilyen, amikor olyan lehetetlen alakok állnak az Igazságügyi Minisztérium élén (döntési helyzetben), akik a valóságra úgy reagálnak, hogy eltávolítanak pozíciójából egy rendőrkapitányt, azért, mert ki meri mondani az igazságot.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.31. 13:23:34

nekem szépen lassan elmegy a kedvem az egésztől.
itt csak 10 millió rasszista vagy rasszistázó él.
arról senki sem beszél, hogy a rasszisták vagy a rasszistázók milyen kurva jól megélnek belőle.

Vidéki 2009.01.31. 14:23:20

@Demo: Munk Veronika cikkét elolvasva az a benyomásom, hogy nem a leváltott rendőrkapitány az „ ostoba tökfej” és a „véres kelés”, hanem az ilyen elvakult szarkeverők mint Munk Veronika, akik mindenhol rasszistázást próbálnak láttatni.
Abból, például, hogy az Avasra beköltöztetett cigányok jelentős része nem tartja be a normális elemi emberi együttélés szabályait, az ott lakókkal szemben agresszívan, irritálóan viselkedik és ez az ott lakóknak nem tetszik, azt a meredek következtetést vonja le, hogy az ott lakók gettóba szeretnék zárni a cigányokat.
Nem veszi észre, hogy létezik egyszerűbb megoldás is.
Például az, hogy (habzó szájjal rasszistázás helyett) a cigány önkormányzati vezetők, vagy akár személyesen Munk Veronika venné a fáradságot és ösztönözné híveit a normális emberi együttélés szabályainak betartására.
Ez az a hozzáállás, ami segítené a cigány kisebbség beilleszkedését
süti beállítások módosítása