Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Nem szabad!

2008. május 10. - bs395

A magyar anyák meg lettek szólva, hogy a sorkatonaságban elhunyt gyermekeik igazságáért küzdve aktuálpolitikai pártüzenetet hordoznak. Sőt, csak azt.

Gyurcsány Ferenc pediglen odaáll mindenféle elvek és törekvések mellé. Mert most, hogy nincs koalíció, meg reform, most már ráér. Harcol a fasizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, a megkülönböztetés ellen. Aktuálpolitikai céllal. De, igen, azzal. Ha nem így lenne, szépen csendben elálldogálna hátul Klárival, tapsolna, amikor a többiek is tapsolnak, aztán hazamenne. Ha valaki megkérdezné, hogy ő az, akkor azt válaszolná, hogy nem, a Feri magasabb.

Nem ezt teszi, ahogy Morvai Krisztina sem. Neki az élen kell állnia, persze nem akárhogy.
Nem szabad őtet piszkálni.

A miniszterelnök közelében nem szabad hirtelen mozdulni, hangosan tüsszenteni, beszédén nem tapsolni. Fegyelmezettnek kell ám lenni, nem lehet semmi röhögcsélés, kuncogás, vigadás. Persze, a béke napján, a második világháború végének évfordulóján, 6 millió ember elgázosításának és 44 millió másik ember egyébb módon történt megölésének emlékén nem is illik. Bár vigadni lehetne, hiszen jó, hogy véget ért, nem? De persze azt is csak kultúráltan.

Na de ki dönti el, hogy mi a fegyelmezett? Mi a kultúrált? A nép?
Mióta szabályozhatja egy nyilvános rendezvény szervezője, hogy én, amennyiben nem sértem a hatályos törvényeket, részt vehetek-e egy megemlékezésen? Mert zavarnám a miniszterelnököt?

Kedves Ferenc! Idekint van egy világ, azon szűkebb vetülete az ország, abban laknak un. választók. Nos, ezen választók egy része elégedetlen önnel, mert hazudott, és mert szeretett anyaföldjüket - egyébként találóan - lekurvaországozta, lekurvázva benne mindenkit, így engem is (ami igaz, mert kurvának kurva vagyok, csak drága - aki kurvaságán felháborodik, nos, ő nem drága kurva).

A választók egy egyre népesebb csoportja pedig azért elégedetlen önnel, mert - hogy Before szavait idézzem - ön elszalasztotta a legnagyobb lehetőségét arra, hogy kurvaországból Magyarországot csináljon.

Ha ezzel szembesülni képtelen, és az elégedetlenség kiváltó okait megszüntetni nem óhajtja (mint az nyilatkozataiból és koalíciós királydrámájából kiderült), úgy javaslom, hogy ne vegyüljön többet.

Mindenkinek jobb lesz. Ha már úgyse akar tenni addig semmi érdemit a következő két évben, legalább nyugtunk lenne.

És nem kerülne a szokásos 45 perc helyett 120-ba, hogy beérjek pénteken délutános műszakba a munkahelyemre! Kurvák faszát! És vérük folyjon patakokban! A rohadásért kell lezárni a fél várost péntek csúcsidőben, mert neki gyertyázni szottyan kedve!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr82462150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipas 2008.05.10. 07:53:37

Nyilván azért ugrál Gyurcsány ezeken a rendezvényeken, mert mondták neki a marketingesei, hogy valahogy növelni kell a népszerűségét. Mondjuk arra kívácsi vagyok, hogy a kommunizmus áldozatai mellett mikor fog tüntetni. ;)

- duplagondol 2008.05.10. 08:10:57

De még a Népszavánál is ott volt, mikor arra tévedt pár motoros. Legközelebb tán a partizánszövetség emlékülésén fog csasztuskát lejteni..)

LJ 2008.05.10. 08:22:48

Balfék ez a Gyurcsány, egy demagóg pöcörő! Sokkal népszerűbb lenne, ha tenne valamit a nemlétező cigánybűnözés megfékezésére, a rend, a törvény betertatására. Ezekkel az antifasiszta reklámbulijaival már csak az a néhány ezer fanatikus hívét tudja transzba ejteni, akiket még nem terrorizált a kisebbség. Meg akiket jól megfizet. És a helyében nem csodálkoznék azon, hogy az adott körülmények között megjelenik egy masirozós horda. Úgy látszik, a horngabika és antimagyarbálintka nevével fémjelzett liberális oktatáspolitika nem tanította meg neki a történelmet. Pedig fölhomályosíthatnák, volt már rá példa, hogy amikor a nép szarul él és sok a kommunista hablaty, akkor megjelenik egy kis bajszos orátor, fölhecceli a tömeget és máris kész a baj.

Kukacos Pista 2008.05.10. 08:33:34

Kit érdekel!?De ez is jó megoldás,mert a jónép dugóban rohad,meg a túléléssel van elfoglalva,úgyhogy csak a válogatott népek jönnek...el,ő haza fog érni szerény rose-hill-i albérletébe(ugye nem az Övé).Hiszen pont nekunk jópofáskodik,csak meg nem vette észre, hogy ugyanazok a révületbe esett vörös köd agyuaknak szónokol szinte mindenhol...Viszont a kiszes leckét úgy megtanulta,azóta is azt fújja,csak az elvtársazás marad el...

0xFFFF 2008.05.10. 08:38:35

Dunába lőni ezt a disznót, miután megette horn gyuszi fitymáját !

states 2008.05.10. 08:50:14

Pedig jó lesz ha felkészültök gyerekek,mert a végjáték erről fog szólni, akár 2 hétig tart, akár 2 évig: kormányzás nuku, rengeteg felszabadult idő és energia marad a nácizmus elleni küzdelemre. Mert ez a szerencsétlen hülye azt hiszi, ezzel még megmentheti a bársonyszék legalább egyik lábát...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.10. 08:53:14

Bohózat már ez az egész, ami itt megy. Adott egy amúgy is félig szétbaszott város, ahol rémálom közlekedni, erre lezárják az egyik még megmaradt áteresztő-útvonalát is. Pénteken. Reggel. Az esti rendezvény miatt.
Aki ezt így kitalálta, a faszánál fogva kéne fellógatni egy magasságjelző kapura, valamelyik kamionjárta útvonalon....

akárki 2008.05.10. 09:30:24

Ezekkel a fellépésekkel csak ront a népszerűségén(?) miután akik eddig utálták ezek után még jobban utálni fogják. Egy miniszterelnöknek nem az a feladata, hogy felesleges semmitmondó rendezvényeken népszrűsitse magát és harcoljon a nemlétező fasiszták ellen, feladata a KORMÁNYZÁS lenne, de valószínű ez nehezebb feladat, mint mosolyogni és nem utálni az ellenzéket (tegnapi beszéde).
Nagyon szomorú, hogy nem a feladatát végzi (eddig sem ezt tette) hanem az összefogás helyett a széthullást támogatja ezen tetteivel. Sajnálom azokat akik még mindig hisznek a politikájában!

midnight coder 2008.05.10. 09:30:24

Ez az egész megélhetési antifasisztázás engem arra a viccre emlékeztet amikor megkérdezik Józsi bácsit még a Rákosi rendszerben hogy mibõl él olyan jól.
- Abból hogy 10 zsidót rejtegetek a pincémben.
- De Józsi bácsi, a háborúnak már rég vége!
- Igen, de ezt õk még nem tudják...

Fletóéknak ez amúgy igen hülye taktika: ahogy alakulnak a dolgok szvsz egyre több zsidó jön rá a pincében hogy rég vége a háborúnak és Józsi bácsi csak átveri õket is mint mindenki mást. És ez akkor is így van ha Józsi bácsi a pénz egy részébõl bérfasisztákat fogad akik látványosan fel-alá vonulnak és idõnként felgyújtanak egy kukát.
Igazából leginkább azért hülye ez az ötlet, mert mostanra már az SZDSZ is rájött hogy ebbõl megélni ma már nemigen lehet, az átlagpolgárt a fasisztaveszélynél jobban izgatja hogy holnap hol fog dolgozni. Erre Fletó rárepül a dologra. Lúzer.

68nyara 2008.05.10. 09:32:18

Mint egy focimeccs után, felgyújtott kuka, lángoló rakpart. Kinek volt az a hülye ötlete, hogy a cipőkbe szurkálják a fáklyákat? Teljesen izléstelen és tahó volt az egész. A világháború végére emlékeztünk tegnap, aminek keretében lehet emlékezni az áldozatokra, de annak lehetett volna sokkal kultúráltabb formát is adni. Piros-fehér-zöld fáklyák? Meg jól láttam, lyukas közepű kék zászló? Lemaradtam valamiről? Forradalom volt az EU ellen, és én itthon ültem? Könyörgöm, már ennyire nincs senki az MSZP-ben aki gondolkodna? Ilyet Hrabal sem tudott volna kitalálni, ez jobb mint a Svejk.

akárki 2008.05.10. 09:45:37

Sajnos szerintem senki nem foglalkozik az MSZP-ben a színvonallal. Legyen száz kétszáz ember ott és tapsoljon.
Tartalom nincs csak felhajtás. De ott volt a miniszterelnök!
Egy normális megemlékezést még nem tartottak semmiről csak a nagy felszínes ünneplés. (Gondolok itt az 56-os emlékmű avatására, miniszterelnök úr letérdel) Nem letérdelni kell azt tegye a templomban bár szerintem az életben nem járt egyetlen felekezet templomában, imaházában vagy rendezvényén

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.10. 09:48:49

Azért a baromi nagy gyurcsányozás közepette nem kéne elbagatelizálni ezeket a dolgokat.

Viszont amit meg 68nyara írt, az meg már a másik véglet, iszonyú idiótán hangzik az egész...

Gyula Úr 2008.05.10. 10:05:27

Inkább azzal kellene foglalkoznia Ferinek, hogy a nép jobban fél a sémitáktól, mint az anti-sémitáktól, és jobban fél a cigánybűnözéstől, mint a Magyar Gárdától.
Ez ellen kellene tenni valamit, de nem a Gárdát szidni, hanem a Gárdát működtető indokokat megszűntetni.

Kampfer 2008.05.10. 10:15:03

Before!

Semmi gond azzal, amit 68Nyara írt! Teljesen igaz és helyénvaló! Végülis mi a fenére emlékeztek tegnap? Talán én tudom rosszul, hogy a "győzelemnapot" ünnepelték Európában? Vagy valami más volt? Nem láttam tegnap koszorúzást egyetlen emlékműnél sem, ahol a magyar áldozatokról emlékeztek volna meg...! Cipők??? Hagyjuk már...
Kampfer

hajaj 2008.05.10. 10:21:01

A csasztuskát énekelik, nem táncolják.
A Svejket Hasek írta.
Feri mondta

Andor 2008.05.10. 10:27:53

Hát, Gyula úr...
Szeretett Fletónk tanulhatna Öntől demagógiát...

Na de komolyan: jelentkezzen már, aki fél a zsidóktól vagy a cigányoktól, esetleg mindkettőtől!
Tudok egy jó pszichiátert.

plastik02 2008.05.10. 10:33:51

"Mióta szabályozhatja egy nyilvános rendezvény szervezője, hogy én, amennyiben nem sértem a hatályos törvényeket, részt vehetek-e egy megemlékezésen"

nem akarlak elkeseríteni, de kb. minden rendezvényen így van. egy koncetről is kidobnak ha nem úgy viselkedsz, ahogy a szervezők elvárják. sőt, van, ahová be sem engednek, ha nem fehér ruhát viselsz. :P

a II. világháború végét pedig (zsidó származásúként) én sem értem miért a cipőknél ünneplik, annak is megvan a saját emléknapja. javasolnám a hősök terét, az ismeretlen katona sírjával. ugyanúgy (ha nem jobban) alkalmas teátrális rendezvények megrendezésére és elcsépelt random is összerakható szavakból álló beszédek megtartására.

Gyula Úr 2008.05.10. 10:41:53

Andor!

Meglepődnél ha az ország 60%- jelentkezne a cigánykérdéssel kapcsolatban? Bár szerintem rosszabb az arány... Szerinted miért nem utasítja el a nép a Magyar Gárdát?
Ja, és demagóg az anyád :)

Kampfer 2008.05.10. 10:48:09

Andor!

Esetleg látogass el Hevesbe vagy Somogyba, esetleg Borsodba egy kisközségbe! S ott majd találsz embereket, akik félnek a cigányoktól! Komolyan...
A zsidóktól szerencsére még nem kell félni! Más eszközeik vannak...

Plastik!

Ebben egyetértünk! Hősök tere jobb lett volna! Ugyan, nekem már tele van a tököm azzal, hogy minden hónapban könnyeznem kell a zsidókért, mert itt ez az elvárt és "szalonképes", de tegnap azért elvártam volna, hogy valaki megemlékezzen állami szinten is nagyapám bátyjáról, aki a háborúban katonaként halt meg (persze ő csak egy magyar volt), vagy másik nagyapámról, aki 28 hónapig élvezhette a keleti tundra szívmelengető szépségét és sajátos báját! Nem is beszélve a ruszki őrökről...!
Na most ezekről ez a mocskos tetvarek nagyokat kussolt...! De örülök, hogy fosik a fasisztáktól (egyébként ő ilyenkor minden bizonnyal a nácikra gondol, de hát gyermeteg baromarc félművelt fasz nem tud különbséget tenni...) és ismét jutott virág és fáklya a dunapartra! Egy köcsög szar ez az egész, nem haza...
Üdv!
Kampfer

Andor 2008.05.10. 10:50:10

Gyulám, de még mennyire, hogy meglepődnék.

Honnan vetted a számot? Készült ilyen reprezentatív felmérés? Ebben az esetben forrásmegjelölést kérnék, plíz.
Merem remélni, hogy az ország 60%-a nem paranoiás.
Egyébként a "sémitákra" is céloztál, velük kapcsolatban hány %-ra tippeled az össznépi rettegést?

Az azonnali anyázás, mint reakció, pedig önmagáért beszél, szmájlival vagy anélkül. Szükségtelen, hogy én minősítselek.

Andor 2008.05.10. 10:58:53

Kampfer!

Nincs ebben vitánk egymással: nem tagadom, hogy lehetnek eldugott falvakban, akik valóban félnek a romáktól, meg vannak ugye a paranoiások, is, mint Gyula Úr, de azért továbbra sem gondolom, hogy az ország többsége elcigányosodott aprófalvak lakója vagy pszichés beteg lenne.

Ami a lényeg: asszem, pont ezen a blogon írtam egyszer: az a többségi népcsoport, amelyik hagyja, hogy egy kisebbség "terrorizálja", az nem is érdemel jobbat.

A többséget terrorizáló kisebbség víziója a széljobbon amúgy pont akkora idiotizmus, mint minden bokorban nácit látni. Aki halál komolyan azzal érvel, hogy nincsenek itt fasiszták, viszont a zsidóktól, cigányoktól igenis félni kell, az szvsz alaposan kiröhögteti magát. Remélem.

kis 2008.05.10. 11:02:38

Ha ilyen okos vagy kedves szerző akkor mi a f…rt nem indultál korábban?
Persze gondolom az nem csípi a szemed ha Viktro záratja le a várost. Astoria, Erzsébet híd stb…..
A fenti kommentekből kiderül, hogy mekkora gyűlölködés van ma Magyarországon. Mert ugye mindenkit a Dunába aki nem ért veletek egyet… Szánalmas az egész index, blog meg nobilis

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.10. 11:11:21

kis
"A fenti kommentekből kiderül, hogy mekkora gyűlölködés van ma Magyarországon. "

Pontosan jellemzed önmagad.

D 2008.05.10. 11:30:38

a gyurcsány az, aki uszított a beszédében. Ő az aki ellenséget keres, kirekeszt, gyűlöl, csak azért, hogy pár embert maga mögé állítson. Szerencsére ez egyre kevésbé sikerül, már a baloldali szavazók sem hisznek neki. Minél előbb eltakarodik, annál jobb lesz az országnak.

68nyara 2008.05.10. 11:31:00

Kedves hajaj, azért mert egy mondatban elhangzik Hrabal, és a Svejk, abból még nem következik, hogy Hrabal írta a Svejket. A Csehek jobban el vannak eresztve úgy látszik szatírikusokban.

Kedves kis, gyűlölködik a fene. A szarul kitalált és megvalósított rendezvényt is szeretni kell?
Rendben, Gyurcsány a Kárpát-medence géniusza, népünk szeretett vezére, a malaszttal teljes. Minden hatalmat az MSZP-nek!

Így jó, kedves kis?

bibibibibibibi 2008.05.10. 11:34:40

Tudjátok mi a legszörnyűbb az egészben?
Hogyha feri veszít, akkor utána megint jön egy viktor, aki ugyanolyan hazug, álszent, populista, fosszar ember mint a feri.
És nincs más alternatíva sajnos, szóval egyik oldalról átesünk a másikra, aztán vissza, aztán megint vissza, aztán....

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.10. 11:37:00

kis: azért nem indultam el korábban, mert nem tudtam róla, hogy azért, mert egy esti megemlékezés lesz, családi körben (becslések szerint 2000 fő), azért a petőfi híd reggeltől-estig oda-vissza be lesz állva.
egyébként meg francot se tudsz rólam.
viktor szerintem egy szánalmas demagóg, és még nem is az intelligenseb fajtából, és degeljek meg, ha a fideszre, jobbikra, vagy kdnpre szavazok valaha is.
volt itt a blogon gárdafikázás is, durvábban, mint ez a poszt (für lajos=ludendorf), és fidesz program szapulás, csak gondolom ez a reflexszerű vélemény nyilvánításba már nem fér bele.

Gyula ÚR 2008.05.10. 11:43:35

Andorka!

Ilyen felmérés soha nem készül, hogy idézem "Ön fél a cigányoktól?"
De volt a HVG-ben egy felmérés a hazai kisebbségekről és az emberek hatvan százaléka csak negatív jelzőkkel tudta párosítani a cigányságot, magasan a legnépszerűtlenebb kisebbség, ezt egyértelműen levonták a szakértők.
Tudom, a HVG is fasiszta iromány :)

Tehát tedd el magadba jól, az emberek többsége fél/tuálja a ciányságtól/cigányságot.
Most meg mehetsz Mea Cuplázni egy jót.

bebe 2008.05.10. 12:32:34

Jó sok marha összejött itt,borzasztó ,hogy valakit feltartanak állítólag,de amikor futóverseny van mondjuk,hát azt lehet méltányolni szemben a háború végével,amit jobb helyeken nemzeti ünnepként kezelnek.Különben is mindennek Gyurcsány az oka ,még az időjárásnak is.
Ja és még valami ,aki ír egy cikket ,talán alá is írhatná.Igaz mondjuk ,amilyen szinvonalas ,én sem büszkélkednék vele.

Steppenwolf 2008.05.10. 12:34:52

Ez a fasisztaveszély-hisztéria Ferinek duplán jó.
Eltereli a figyelmet arról, hogy Magyarországon a kormányzás másfél hónapja totálisan leállt, hatalmi kármentés és az ország kivéreztetése folyik.
Másrészt pedig kis "szerencsével" előbb-utóbb össze tudja ugrasztani a saját párezres kemény magját azzal a párszáz vagy ezer radikálissal, amiből sem ők, sem az ország, kizárólag Gyurcsány profitálna.

Most én is azt kérdezem, miért kell minden héten utcára vinni a politikát?
És hol volt Gyurcsány, amikor a kommunizmus áldozatairól, vagy éppen az halálra lincselt Szögi Lajosról emlékeztek meg?

Gyula Úr 2008.05.10. 12:37:08

Bebe. Alá van írva, ott van az írás felett. Szegénységi bizonyítványod ne reklámozd :))
Itt is nemzeti ünnep lett volna, ha a felszabadulást nem megszállást követi azonnal. Így igazából számunkra nem volt minek örülni, fasiszta elnyomásból kommunistába estünk.

Andor 2008.05.10. 12:42:19

Jaj, Gyula úr, vazzeg!

A negatív jelzőkkel párosítom = félek tőle?

Akit sokan utálnak, az biztos maga tehet róla, nem?
Kizárt dolog, hogy egy ilyen felmérés eredménye az előítéleteket tükrözze, nem?

A legelemibb logika is hiányzik az érvelésedből.

Miről is vitázunk szerinted?

states 2008.05.10. 12:42:53

Kedve fasisztázók! Minél többet nyomjátok, annál hatástalanabb, sőt. Szegény Fletó is abban bízik, hogyha mindennap rendez egy antifát Klára asszonnyal az oldalán, akkor hátha kihúzza még ezt a két évet. Csak ez a recept lehet, hogy bevált 10 évvel ezelőtt, de a felmérések azt jelzik - 56% akar előrehozott választást, tegnapi hír -, hogy ma már csak feldühítik vele az állampolgárt, különösen, ha 2 hét alatt négyet is rendeznek belőle, és péntek délután nem tud haza menni a munkából...

Csúfy 2008.05.10. 12:44:56

A lényeg mi a kurvák faszára kell lezárni a várost péntek délután?
Egyébként az a duplagondol által emlitett gördülő néhány motoros végülis nem más mint egy antiszemita banda. Légy is büszke rájuk.

Gyula Úr 2008.05.10. 12:49:08

Andor!

Szánalmas, ahogy meneküsz a tények elől.
Amit te számon kérsz rajtam, olyan felmérés nincs. Van viszont hasonló, amiből egyértelműen kiderül, hogy a cigánysággal a többség csak olyan jelzőket tud párosítani, hogy:
-bűnöző
-segélyen elő
-erőszakos
-nem dolgozó
-hangoskodó

stb, stb és akkor te jösz és megmagyarázod, hogy előítéletek és nem is úgy van :-)
Szerinted a félelem miből fakad? Az előítéletekből? Mert szerinted a felmérés erről szólt, tehát itt esel bele a saját csapdádba, cáfolod az állításod.
Szerintem a fenti felmérés egy része előítélet, egy jórésze tapasztalat.

Beszéljétek meg magaddal, hogy mit gondoltok és gyere vissza :)

balf 2008.05.10. 12:55:26

... ha télleg fasilizmus lenne, ferkó máá valahol a vaskapunál úszna ... nagy baj is lenne ez nekünk ...

stanmore 2008.05.10. 13:03:49

Gyula úr ,ami az aláírást (föléírást) illeti,hát nem túl karakteres az biztos,bs395?.De ami a ténybeli részét illeti szövegednek,itt aháború végét kéne ünnepelni,úgy ahogy pl a csehek ,vagy őket nem szálták meg utána az oroszok?

Andor 2008.05.10. 13:04:45

Megismétlem a kérdésem, Gyula úr:

Mi mellett érvelsz?

Hogy az ország fél a cigányoktól?
- szerintem egyáltalán nincs így, ha így lenne, úgy kéne nekünk.
Vagy hogy a cigányok nem dolgoznak, segélyeken élnek és hangoskodnak?
- erre az lenne a bizonyíték szerinted, hogy egy felmérésben a válaszadók 60%-a ezt gondolta róluk???

Mik tehát azok a tények, amik elől menekülök?

Nem gáz, ha nem értünk egyet, de a tisztességes érvelés minimális elvárás kéne, hogy legyen.

stanmore 2008.05.10. 13:11:08

ja és még valami ,ugye egyébként péntek du csak úgy simán haza lehet menni,ha nincs ez a gyűlés?Ne fogjuk már rá erre az általános állapotokat. Én inkább arra asok bugacira rónék ki 5000 Ft belépési díjat ,akik százezrével jönnek be a városba az aglomerációból minden munkanap kocsival,és ezze4l teljesen ellehetetlenítik aközlekedést.

bibibibibibibibi 2008.05.10. 13:19:18

"Én inkább arra asok bugacira rónék ki 5000 Ft belépési díjat ,akik százezrével jönnek be a városba az aglomerációból minden munkanap kocsival,és ezze4l teljesen ellehetetlenítik aközlekedést."

Ebben az esetben el ne merd hagyni a fővárost mégegyszer, különben a fizetésed is rá fog menni.
Az még eszedbe se jutott mi te kis fővárosi suttyó, hogy esetleg ott dolgozik? Istenem bazze, hihetetlen...

stanmore 2008.05.10. 13:20:59

balf,ha fasilizmus lenne, te nem irogathatnál ilyeneket,hanem már régen a sitten ücsörögnél,és az sem lenne biztosíték,hogy te segítetted hatalomra a fasilisztákat,mert elsőnek ezek mindíg saját embereikkel számolnak le lásd SA sorsa v. bolsevik párt.

stanmore 2008.05.10. 13:25:29

bibibi, elvont gondolkodásra nemigen vagy képes,képzeld,ha elhagynám a várost ,de visszafelé felmutatnám a lakhelyigazolást,akkor nem kéne fizetnem.De eszembe jutott,hogy dolgozni járnak ,de mond csak 20 évvel ezelött az asztal körül kergették őket ,ha nem saját kocsival kocsinként egy emberrel pöfögtek órákig.Nem beszélve a nagy nyomorról ,amit ilyenkor látni a sok nélkülözőt az utakon a lassan 400Ft-os benzinnel.

User1 2008.05.10. 13:26:47

Andor: Lehet, hogy pszichológusra szorulok, de vannak olyan kerületrészei Bp-nek, amelyeket nappal is kerülök, soha nem megyek át a Hungáriára a Pongrác útról a Hős utcán keresztül, inkább kivárom a sort a Pongrác-Kerepesi sarkán és bekinlódom magam a Kerepesiről. (Ha nincs csúcs, akkor sem)

Zsidók: Nem vagyok antiszemita, de zsidóval-arabbal lehetőleg kerülöm az üzletet és soha nem választok zsidó ügyvédet.

bibibibibibibi 2008.05.10. 13:34:34

Stanmore:
Nem érted mi? Ha én bemegyek vidékről a fővárosba, akkor te elvárod hogy fizessek, mert téged zavar az hogy a főváros (szerinted) csak "bugaciakkal" van tele. Rendben. Viszont ha te elhagyod a fővárost, akkor bizony az első város/falu ahová begurulsz ott neked is fizetned kell hiszen nem ott laksz, aztán továbbmész következő város/falu, megint fizetsz mert nem ott laksz. Ha te elvárod a "bugacitól" hogy fizessen, akkor bizony szépöcsém neked is fizetned kell. Hiszen nem ott laksz.
Na de mondd csak, úgy őszintén.
Te normális vagy?

stanmore 2008.05.10. 13:34:37

user1 v. luzer inkább, nem lehetsz túl okos ,mert a zsidó ügyvédek a szakmában igencsak a legjobbak közé tartoznak,ne is üzletelj zsidóval arabbal ,akkor majd az olyan echte keresztény árja Simicska félék vesznek palira.Nos sajnálom az előítéletes szerencsétleneket.

stanmore 2008.05.10. 13:41:25

bibi,nicked jó ,mert kb ezen a szinten vagy.Majd akkor nekem is fizetnem kell ,ha bemegyek mondjuk Gyöngyösre,ha ott is ugyanúgy meg lesz cseszve a közlekedés mint Pesten.És van mégegy információm,pl Londonban bizony így működik ahogy írtam,aki nem londoni lakos,és behajt kb 3000Ft-ot kérnek tőle.És nincsenek is dugók azóta Londonban.

User1 2008.05.10. 13:43:50

Ne előitélet ez, hanem tapasztalat.

Az nem érdekel, hogy ha nem zsidó, akkor keresztény e, felőlem akár indián, vagy néger is lehet.

Vladislav 2008.05.10. 13:46:40

Nem jönne se Viktor se Feri ha mindenki felfogná hogy nem kötelező szavazni mert ez a választék, hanem ,ha nem jó a választék akkor keresni kell jobbat és amíg nincs jobb addig bizony lehet hogy fejetlenség lesz de legalább nem a szarból választunk mert ez van......Ennyit a nagy demokráciáról meg a választópolgárságról mert ugye minek menjünk szavazni bármire is......... Ha hagyod pofán vágjának akkor pofán is fognak vágni.

És unom már hogy egész évben holocaustot ünneplünk rádióban tévében élőben..... esetleg hirtelen megjelenik tök újként az iskolai erőszak meg a satöbbi változatosság kedvéért egy két hétre a híradóban hogy addig se az érdekeljen hogy épp milyen béna törvényt szavaztak meg, meghogy mennyit nyúlnak ki valahonnan ilyen és ilyen címen. És persze X ezer ember meg van róla győzödve hogy ilyen nincs. Modern középkor.........

stanmore 2008.05.10. 13:49:51

kedves user! Téged csak zsidó v. arab vert át? nem hinném,hogy rögtön elkérted a származási igazolást egyrészt ,másrészt ,ha így lenne akkor kurva egyszerű lenne ,mert csak a keresztlevelet kéne kirakni.Az előítélet az pont az ,hogy mivel átvertek ,és ha ez az illető netán zsidó volt,akkor ez a kettő benned rögtön összekapcsolódik ,mert meg vagy mérgezve ezzel az ökörséggel.Apropo cigánnyal üzletelsz,mert azt nem írtad?

Békességet az Embereknek, békétlenséget a hőbörgőknek 2008.05.10. 14:01:57


Felháborodottak és egyetértők!
A Szeretet az egyetlen , amit nem kell és nem is lehet kimutatni.
Sem mutatni, sem jelezni, sem beszélni róla.
A Szeretet meleg, mint a kályha.
Odatartod a tenyeredet, és érzed.
Felé fordítod az arcod, és sugárzik.
Egy ember körül, aki szeret, más légkör van. Meleg van!
Kívánom, hogy ezt a meleget egész évben érezzétek magatok körül!” Kellemes Pünkösdi ünnepet mindenkinek.

stanmore 2008.05.10. 14:04:06

Vladislav 2008.05.10. 13:46:40

"És unom már hogy egész évben holocaustot ünneplünk rádióban tévében élőben....."-
Hogy hogy ,nyert a Führer? De komolyan talán a komcsizás nem egész évben folyik,nincs az áldozatoknak emléknapja?Ki mit nem szeret azt tartja soknak,én pl egyiket sem tartom indokolatlannak,kivéve ha valakik a politikai pecsenyéjüket sütögetik rajta.A legdisszonánsabb pl az ,amikor valakik 56 évfordulóját gyalázzák meg a randalírozással ,amivel elárulják ,hogy tul.képp szarnak az eredeti eseményre,csak ürügy nekik a balhéra.
Amit elötte írsz azzal egyetértek,de káosz nem akkor lesz,ha másokra szavazunk,akik még eddig nem voltak,hanem ha nem szavazunk,mert akkor esetleg egy maroknyi idióta fog hatalomra jutni.

Rock a Billy 2008.05.10. 14:07:48

Vannak akik itt most türelmük okán bővebben is kifejtették helyettem is. Így most csak ennyit: FÖLKONCOLNI! (A főhöst.)
Andor! Maga nem alkalmi hülye,de legalább nótórius.

kreptanogijakurtiosgafelo 2008.05.10. 14:15:23

Stanmore ki vagy te hogy mindenkit csak leszólsz és finoman szólva elküldöd őket a halál faszára, csak mert más véleményen vannak mint te? Csak mert válaszolnak a kommenteidre? Te vagy itt a jólmegmondófaszagyerek? Szerintem vegyél vissza, mert a nagy arcoskodásnak sosem lesz jó vége, csak szólok.
/no offense.

cso zsi 2008.05.10. 14:29:50

Andor:
Legyen egy kisebbségi család a szomszédod.
A mi házunkban (XIII. ker.) már nincs évek óta. Azóta nyugi van. A tömbben viszont van 4-5 család. Ott az ablakon kirepülő tárgyak, szemét (tán még a bili tartalma is), ékesítik az utcát.
A hevesi településen, ahová nyaralgatni-hétvégézni jár a család, épp a kisbolttal szemben lakunk. Mindig egy hegynyi szemét gyűlik össze az árkunkban egy hét alatt csoki-cukorpapír, sörösdoboz, üdítősüveg formájában.
Aki nincs velük jóba, azoknak a háza "véletlenül" kirabolódik.

A sémiták kétfélék. Akik a zsinagógába járnak tórával, azokal nincs sok baj.
Akik viszont pártfüggetlenül beépültek a politikai elitbe, azoktól kell tartani. Mert semmit nem lehet ellenük tenni.

Anno a "kis bajszos" anyagi támogatói is abból a népcsoportból valók voltak.
De a visszájára fordulak a dolgok.

doNper 2008.05.10. 14:47:33

"6 millió ember elgázosításának "

Ezt miert kell feszt hangoztatni????? Jo ha 6-ot elgazositottak ott ahol bizonygatjak a suttyo nagyorruak. Semmi kezzelfoghato bizonyitek nincs arrol, hogy ott vegeztek volna gazositast+ pici fekete hamuva torteno konvertalast. SEMMI!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.10. 14:55:49

Morvai Krisztina és Gyurcsány alapvetően abban különbözik, hogy előbbinek nem célja semmiféle hatalom (megszerzése vagy megtartása). Utóbbinak pedig semmi más célja nincsen.

Lehet Morvai Krisztina véleményeivel és magatartásával egyet nem érteni, ugyanúgy, ahogy az enyémével vagy bs395-ével vagy stanmore-ével is. De egy kalap alá venni őket (minket) Gyurcsánnyal nem lehet.

Se Orbán Viktort. Se Rákosit. Se Mátyás királyt.

Gyurcsány ugyanis most okozza a kárt. Nem is kicsit, nagyot.

Szlovákia hat év alatt lekörözött minket.
De azért szidjátok csak a Zorbánt, kedves baloldali kollégák, biztos ő az oka, hogy pár év alatt itt minden szétrohadt... Fárasztóak, elvakultak és fanatikusak vagytok. Unlak titeket.

kreptanogijakurtiosgafelo 2008.05.10. 15:19:41

Csöncsön.
Teljesen mindegy mit gondolsz, az általad annyira ajnározott viktor se csinálna semmit hogyha hatalomra kerülne. Mivel se normális programjuk, se más egyéb ötletük nincs honnan kellene előteremteni pl. az államadósságot fedező összeget, ezért megnyugodhatsz, semmi nem fog változni. Lottóból mi? Ne röhögtess. Ebből is látszik hogy nekik ugyanúgy halvány lila fingjuk nincs hogy honnan lesz előteremtve az a rengeteg milliárd.
Neked sem lesz jobb meg senki másnak sem. viktorral nem jön se a kánaán se más egyéb, minden marad ugyanolyan mint most, és neked + nekem + mindenki másnak ugyanolyan szar lesz mint most, miközben ő ugyanúgy el fogja lopni a kasszát, mint ahogy mindenki más is. Ennyi.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.10. 15:20:53

bebe:
ha a világháború végéről lett volna szó mondjuk délután 3 és 8 között, azt tudnám tolerálni. azt, hogy mert a feri is ott lesz, és ezért már délelőtt lezárnak több forgalmas útvonalat az esti rendezvény miatt, azt hadd ne kelljen, pláne ne úgy, hogy a világháború végéről történő megemlékezést saját politikai kampányára használja fel.
továbbá: a poszt alá van írva. így néz ki: cím, alatta megjelenés dátuma, mellette a poszt írója. másrészt neked is elmondom, ez itt egy blog. ha cikket akarsz, olvass újságot. okos legyél, mert hülyéből sok van.

csúfy:
mi közöm van nekem a goj motorosokhoz? a népszavánál tartott hajcihő és ellenhajcihő nélkül lassan ki is vesztek volna a közbeszédből.

stanmore:
annó amikor életem első internetes fiókját csináltam (10en sok éve) a nevem már foglalt volt, és ez volt az egyik feldobott lehetőség, én meg beixeltem. azóta így maradt. esetleg nevet, címet, telefonszámot szeretnél, meg hogy mikor nem vagyok otthon, illetve hol tartom a lakáskulcsot meg az értékeket, és kik azok, akiknek ha baja esne, akkor az nekem fájna? ne tudd meg, hány beteg ember van, én pl. paranoid gyáva szar vagyok.
más. az utakon egyenként pöfögők - a globális felmelegedés mellett - nem kevés adót termelnek már a pöfögtetés tényével, illetve adót és gdp-t termelni utaznak be, nem lábat lógatni. nem tudom, próbáltad-e már az aglomerációs tömegközlekedést, nem egy leányálom.
egyébként nem londonban kérnek behajtási díjat, hanem london city-ben, ami egy pár négyzetkilóméteres terület, kb. mint a budai vár.


donper:
van ott a 6 millió mögött egy másik szám is. arra sincs bizonyíték, hacsak saját kezűleg össze nem számoltad őket. az orráról meg senki sem tehet.

csöncsön:
morvai orbánnak szeretné kikaparni a gesztenyét. az én szememben a kommunizmus áldozatainak az árnyékában aktuálpolitikázni egyenrangú a nácizmus áldozatainak árnyékában aktuálpolitizálni - mindkét tevékenység lejáratja a megemlékezést.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.10. 15:48:26

kreptanogijakurtiosgafelo:

Igazán rejtélyes számomra, miből vontad le azt a következtetést, hogy "ajnározom" Viktort.

Szerintem amikor ilyen súlyos értelmezési gondok lépnek föl a beszélgetés egyik oldalán, akkor abba kell hagyni a diskurálást...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.10. 15:49:49

bs395:

Ez egy értelmezése Morvai tevékenységének. Gyurcsány viszont tényszerűen rendelkezik hatalommal. Továbbra is úgy gondolom, hogy a két tevékenység nem azonos jellegű.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.10. 15:57:18

morvai gyakran tetszeleg a kívülálló szerepében, de nem érzem úgy, hogy kívülálló lenne egy fetisizált gyurcsány-orbán összecsapásban :-(.

egyébként ne húzd fel magad a kommenteken, ez egy címlapos poszt, ilyenkor a szólásszabadságot (is) teszteljük.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.10. 16:13:09

Nem kell mindent ilyen kétpólusúan fölfogni. Lehet valaki kívülálló attól, hogy egy szavazófülkében mondjuk Orbánra szavazna.

Én a másik oldalon sem szeretem az értelmiség leeszdéeszezését. Miért nem lehet elfogadni azt, hogy egy embernek adott esetben önálló véleménye is lehet a világ dolgairól?

Még akkor is, ha a szólásszabadság, úgy tűnik, inkább a médiavélemények szajkózását jelenti is. :-)

Vladislav 2008.05.10. 16:21:39

Stanmore a kommentem elejében épp erre gondoltam hogy ha egyszer nincs jó választás akkor nem kell választani tehát nem kell szavazni. Ezekszerint nem voltam egyértelmű, elnézést.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.10. 16:24:30

nekem pártreferenciám utóljára '98-ban volt, akkor is a fidesz, de még fiatal voltam :-).

más dolog a szavazófülkében rá szavazni, és megint más dolog nyilvánosan hangoztatni - itt egyenlítődik ki nálam az anyák rendezvénye.

a szólásszabadságba beletartozik a véleményformálók véleményének visszhangozása is, és a saját vélemény megformálása is. ez függ mindig attól is persze, hogy ki mennyire akar saját véleményt formálni.
ha erre nincs igény bármilyen okból, az nem eredendően rossz dolog, még ha nekem se tetszett mindegyik komment, hanem inkább az a helyzet, amiből el szeretnénk-e lépni valamilyen irányba?

kívül állás a mai választási rendszerben szerintem csak akkor fogalmazódhat meg, ha nem szavazol.

kreptanogijakurtiosgafelo 2008.05.10. 16:28:14

Abból szürtem le, hogy a hozzászólásodból simán kiérezni hogy te szívesebben látnád viktorkát a bársonyszékben. De ha ez téged sért, akkor mondjuk inkább úgy, hogy a kommentedből az jön le, miszerint te jobban kedveled viktort mint ferit. Ezzel nincs is gond, a gond az hogy viktornak is két, sőt inkább több arca van. Mikor melyik kell, azt veszi elő, kicsit ide kicsit oda, szerintem lehet hogy skizofrén. Ez pedig nagyon nem tesz jót egy "politikusnak".
Viszont én személy szerint pl. meg egyiket sem látnám szívesen a bársonyszékben, új embereket akarok, korrekt, normális, radikális és öncélú eszméktől mentes friss arcokat szeretnék látni. Akik alkalmasak az ország vezetésére, és ne csak a saját zsebüket akarják megtömni mindenáron. Legalább 4-5 ilyen embert szeretnék látni, hogy legyen választék. Amíg ez nincs, addig lehet választani hogy feri vagy viktor. Mellesleg szerintem mindkettőnek mennie kellene, jó messzire.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.10. 20:02:53

Hát, ha már okvetlenül polarizálunk, akkor tényleg inkább Viktor, mint Gyurcsány. De tényleg inkább Horn Gyula is, mint Gyurcsány. Csakhogy én nem polarizáltam. Én csak azt mondtam, hogy a jelenlegi miniszterelnök nagyon-nagyon rossz. Ebből még nem következik, hogy Orbán jó.

bs395:

Semmi baj nincs azzal, ha valaki nyilvánosan közli, hogy kire szavazna. Nem attól lesz valaki független, hogy sunyi.

Mindazonáltal szerintem elmebeteg szituáció, hogy a "pártpreferenciából" vonják le a következtetéseket, nem a véleményből magából.

Morvai Krisztina mit mond? Azt, hogy a szemkilövőket felelősségre kell vonni. Épeszű ember ezzel csak egyetérthet. Az egyet-nem-értés ott kezdődhet, hogy KI a szemkilövő. (A rendőrök? A kormány? Minden ateista ember? Minden liberális ember? stb.) Ez például lehet vitaalap. Az nem, hogy Morvai Orbán Viktort szimpatikusabbnak találja, mint Gyurcsány Ferencet.

A médiavéleményekkel pedig alapvetően az a gond, hogy megakadályozzák, illetve megnehezítik a gondolkodást, a szó legheideggeribb értelmében.
:-)

HOGYMIII 2008.05.10. 21:27:43

Csöncsön.
Egyszerűen sántít amit írsz.
Mivel ok nélkül a rendőrség nem kezd lövöldözni csak úgy, ezért kellett egy OK, amiért erre kényszerültek. Az hogy a csőcselék még a könnygázgránátok kilövése után is ott partizott, ha ezek után meg eltalálták őket, akkor nekiálltak hőbörögni hogy eztígyhogy. (?!?) Nonszensz!! Miről beszélsz?
Idős embereket látok tüntetni 1-2 videón, a sor legeslegelején, és ha véletlenül megütik őket, akkor fel vannak háborodva. (?!?)
1: Mit keres egy nyugger a tüntetésen, szép kort élt meg, maradjon otthon és örüljön inkább ennek.
2: De ha már ott volt, akkor mi a szart keres a legeslegelső sorban!? A csőcselék nem mer odaállni, és inkább az időseket tolják oda, hogyha eltalálja őket valami, akkor lám még az öregeket sem kímélik?
Te miről beszélsz!?
Magyarázd már el légyszíves, mert ez így nagyon nem tiszta!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.10. 21:31:25

Remélem, nem amellett próbálsz érvelni, hogy 2006. okt. 23-án a rendőrség jogszerűen és arányosan lépett föl a tüntetők ellen.

Mert ha igen, akkor tényleg nincs miről beszélnünk.

HOGYMIII 2008.05.10. 22:02:09

Adva van a csőcselék, akik megrohamoznak egy épületet, bemennek, összetörnek mindent amit ott találnak, amit lehet felgyújtanak, eltulajdonítanak dolgokat. Az épület előtt szintén autókat borítanak és gyújtanak fel, felszedik a mozdítható betondarabokat az utakról, ami a kezük ügyébe akad azokat mind a kiérkező rendőrök felé hajigálják. Üvöltöznek, hangosak, sokan vannak, káoszt és félelmet idéznek elő a pesti éjszakában.
Ha most te erre azt mered mondani, hogy az erre válaszul kilőtt könnygázgránát és gumilövedék nem volt jogos. Akkor te egészen egyszerűen képtelen vagy ép ésszel felfogni hogy mi történt ott akkor. És ennyi.

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2008.05.10. 22:03:30

bs395: szívszorító emlékeket idézel fel bennem. épp 98-ban volt az első nézeteltérésem a barátaimmal. nekem a fidesz akkori köpönyegforgatása gyomorforgatás is volt egyben. ők meg azt mondták, hogy bennük van a remény. na most aki azóta másként látja, arra csak haragszom, hogy nyakunkba szakasztotta azt a négy évet. aki viszont azóta is úgy gondolja, hogy jól döntött, az legalább következetes ugyan, csak én meg elgondolkodom azon, nem nézte-e el a gólya a bolygót, amikor beledobott a kéménybe.

és ezzel most nem azt mondom, hogy a többi választás - akár az enyém - jó lett volna, csak épp szerintem a még mindig egy hangyafaszányival kisebbik rossz.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.11. 09:05:20

Szégyellem bevallani, de egyszer én is szavaztam a fideszre. Igaz, másokkal ellentétben engem valamennyire felment, hogy még 90-ben, mert olyan jófej, fiatalok voltak, akik "biztos nem fognak sok szavazatot kapni, hát támogatom őket kicsit".
Aztán kimondottan fidesz-rajongó lettem, már amennyire lehet rajongatni egy pártért, de amit a pöffeszkedő, lekezelő, kérlelhetetlen zúzással nyomuló mdf ellen oda-odamondogattak, az nagyon tetszett. Persze akkor a vityán még nagyon más köpeny volt, igazi pragmatikus, szabadelvű, a tekintélyt nem, a teljesítéményt viszont tisztelő embernek tűnt.
93-ban alig vártam a választásokat, a fidesz hihetetlen jól állt a közvéleménykutatásokban. Aztán szinte egyik napról a másikra megnyekkent a dolog, kiderült a mdf-fel közös székház-elsíbolási ügy, orbán gőzerővel kezdett benyomulni antall, illetve az addigra nevetségessé degradálódott mdf helyére. Mindennek meg is lett az ára nem csak én nem szavaztam rájuk soha többé, de 94-ben szánalmas eredménnyel jutottak be a parlamentbe, az alig egy évvel azelőtti népszerűségüknek a töredét tudták hozni. Viktor persze baromira nem értette, hogy ennek az oka nem más, mint hogy a pontenciális szavazói szemében megszűnt embernek lenni, igazi hazug politikussá vált, mondhatnánk, felnőtt a szerepéhez. 98 elég drámai volt, valójában nem is orbán nyerte a választásokat, hanem horn vesztette el neki a balfaszságaival, bár az így is neccesen lett meg, ugyebár. (Érdekes, hogy 98-ban az mszp több, mint százezerrel több szavazatot kapott, mint a fidesz, de a választási rendszer sajátosságai miatt mégis a fidesz-fkgp nyert. Ugyanez volt a helyzet - csak kisebb különbséggel és fordított szereplőgárdával - 2002-ben is, ami utána a négy évig tartó folyamatos választási csalásozáshoz, illegimizáláshoz vezetett a nép nagyszerű vezérének hívószavára.)
Gusztustalan négy év következett, viktorka végre kezébe kapta a kormányrudat, ki is mutatta a foga fehérjét azonnal. Nem is akarom felhánytorgatni a számtalan lopós-csalós dolgaikat, főleg mert ebben még mindig csak kisinasaik lehettek az mszp-nek és az szdsz-nek, de amit a közéletbe bevittek, az ugyanaz a lenéző, lekezelő, "polgári" lehengerlés volt, amitől volt szerencsém okádni már a kilencvenes évek elején is az mdf részéről. Csak éppen ezek még keményebben csinálták, egész pályás letámadás, ugyebár.
Na, 2002-ben (nagy nehezen) de sikerült a pofájára baszni a hörgő főpolgárnak, visszatenni a ketrecébe, amit azóta is folyamatosan és hangosan ráz, nehogy bárkinek is jó legyen ebben az országban, amíg nem ő a főnök. A 2002-es választások első fordulója hozta magával az ország legalávalóbb, legszégyenletesebb beszédét, ami egyszer és mindenkorra szétvágta az országot "magunkfajtákra" és "magukfajtákra", családokat, barátságokat tett tönkre kényére-kedvére. Innentől datálódik, hogy orbán viktor számomra a lehető legótvarabb, az emberi nem legalja. Hiába jöttek a még nála is hányingerkeltőbb tanítványai sorra, az ősrothadás belőle ered, ő eresztette ki a szellemet a palackból. SOHA, semmilyen körülmények között nem szavaznék rá, hiába nevetséges és szar az egész mszp-kormányzás, hiába is kéne elküldeni őket a picsába, nincs helyettük kit jószívvel odatenni, mert a viktor az maga lesz a rémálom.
Hát, Feri, ezért bizony a jó kurva anyádat. Nem azért, mert elkúrtad, ráadásul kétszer is. Hanem azért, mert visszasegítetted a trónra az alcsúti faszparasztot. Remélem büszke vagy magadra, megérdemelnéd, hogy személyesen kelljen a koronát ráhúznod a hülye fejére...

HOGYMIII 2008.05.11. 12:25:16

Before.
Minden szavaddal a legtökéletesebben egyetértek !!!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.11. 15:45:12

Gondolom, nem valami megrendítő hír, de azt hiszem, egy időre bojkottálom ezt a blogot. Ennyire azért még az én vérnyomásom sem alacsony...
:-(

HOGYMIII 2008.05.11. 16:13:41

Nem kell a mártírkodás Csöncsön. Egész egyszerűen csak mondd azt hogy, "nem tudok normális érveket felhozni azért hogy csakazértis nekem legyen igazam".
Egyenesebb hozzáállás lenne minthogy nekiállsz itt sajnáltatni magad...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.12. 19:09:38

Milyen beteg ember már, aki születésnapján a gyurcsányról postol? :DDD

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.12. 20:16:20

Egyes források szerint maga május 10.-én született, akárcsak ez a post... :D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.12. 23:03:22

jajjmá' :)
tessék: jan 3...
töröjje nyugodtan. :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.13. 00:51:55

mióta magázódunk? :-)
a poszt azért akkor született, mert akkor volt a történés.
szülinap ide, szülinap oda, dolgozni meg kell :-(.
nade a forrás, az honnan van? vajon :-).
süti beállítások módosítása