Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Tibi, tibi, Tibet

2008. április 28. - bs395

Index:
"Tudta Ön, hogy az eseményt országimázsépítésre használó náci rezsim PR-újítása volt, hogy Görögországból futóváltó vigye Berlinbe az olimpiai lángot? Tetszett, megtartottuk. "

Killtheradical:
"Ja, mielőtt még olyan szellemi magasságokról áradoznánk, ahol én már szédülök: a lánggal futást magát a '36-os Olimpián vezették be, szimbolizálandó a Harmadik Birodalom fenségességét és örökké valóságát. Azt valahogy benne maradt a rituáléban. Ez a kemény."

BerTolT (és még sokan mások):
"Nem, ebben sajnos egy ordas nagyot hazudtál."

Aztán fent nevezett kommenter hatására (meg még páréra) le lett állítva a kommentelés azon a poszton (bonyolult átvitt értelem volt pár mondatában), majd ment haverjainak dicsekedni az ld50-en, hogy olyat kommentelt, hogy letiltották a kommentelést, hö!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr94445126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leander 2008.04.28. 20:29:11

Hehe,bs,Neked ezek a gondolatok nem ismerősek valahonnan?:D

index.hu/gazdasag/magyar/bojk080428/

Amúgy nézd a pozitív oldalát,tetszel az index szerkesztőinek:D

BerTolT · http://drf.fw.hu 2008.05.06. 09:43:00

"Aztán fent nevezett kommenter hatására (meg még páréra) le lett állítva a kommentelés azon a poszton (bonyolult átvitt értelem volt pár mondatában), majd ment haverjainak dicsekedni az ld50-en, hogy olyat kommentelt, hogy letiltották a kommentelést, hö!"

Aranyom, a tény attól még tény marad: TE írtál egy gyors választ, majd még gyorsabban letiltottad a kommentelést, nehogy kialakuljon valami érdemi vita.
Ugynaazt tetted, amit Pilu is egy másik témában, meg sokan mások, akik akaratlanul is belemásznak olyan témákba, amikbe nem kéne.
Ennyit tudtok: megkavarni a sz*t, majd ha valaki szól nektek hogy büdös van, akkor menekülni.

Az meg külön hab a tortán, hogy az index tőled lop, és te nem tehetsz semmit (jkisbetűs rész fórumokban, gondolom a blogra is ugyanez a jogi formula érvényes).

További szép napot! :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.06. 10:41:16

bertolt, drága, érdemi vita? olvasd már vissza a kommenteket ott, és jelöld be a monitoron kihúzós filccel az érdemi részeket!
volt a cuccnak azóta több része, a másodikat csöppet eccerűbben írtam meg, hogy ne zavarjon meg senkit a szövegelemzés kényszere, így téged se.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.06. 10:42:35

megkeverni a szart: ez itt egy blog.
az, hogy az index mivel mit csinál, eldönti majd az index.

BerTolT · http://drf.fw.hu 2008.05.06. 14:53:36

Ej-ej, ha kicsit átgondoltad volna, elég lett volna egy poszt :)

Nézd: Kína diktatórikus módszerekkel igyekszik rendet tenni Tibetben. Saját szája íze szerint. Szerintem ahol gyerekeket meg szerzeteseket ölnek és kikergetik a sajtót, ott valami nagyon bűzlik. Te meg kvázi odaálltál az agresszor mellé. Legalábbis nagyon úgy tűnt. Nekem ez jött le. Másoknak is. Olyan volt mintha 56-ban a bevonuló ruszkikat éltetted volna. Akkor is zajlott egyébként valami sportverseny, ha jól tudom az 56-os évforduló kapcsán filmet is csináltak a magyar csapatról. Érdemes volna megnézned.

Apropó kommunista diktatúrák: lehet már venni számítógépet Kubában, kicsit drágább mint itt, meg asszem internet sincs hozzá, gondolom én (minek is, a kubai rádió úgyis bemond mindent).

Pilu: kugli a barátod :D
Nade te kedvedért összefoglalom. Pilu egy zenebarkácsoló fickó, aki elkezdett blogolni, először írt egy jót tótáról, aztán ő maga is olyan lett, mert írt egy feleslegesen undorító hangnemű cikket a Magyar Gárdáról, aztán amikor jöttek az anyázások, egyszercsak lezárta a kommentelést.

Tess:
pilu.blog.hu/2007/12/10/t_magyar_garda

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.06. 15:25:20

attól tartok, még mindig nem érted azt a posztot. egyébként át volt gondolva :-).
volt, akinek lejött, volt, akinek nem. neked pont nem.
azért lett lezárva a kommentelés, mert picit már untam, hogy mindig elmagyarázzam ennek a nagyon bonyolult szerkezetnek a jelentését:
"És ne bojkottáld a kínai termékeket (főleg ne azokat, amiken a Made in the EU - Made in China felirat egyszerre szerepel)! Szegény tibetiek, de az életszínvonal, az életszínvonal."

vagy ezét:
"Min múlik a kínai megszállás? Kínán. Min múlik Kína? A piacokon, úgy is mint USA és EU. Min múlnak a piacok? A Kínában eszközölt befektetéseik profitján. A kör szépen bezárult, Tibet akkor lesz szabad, ha Kína kiutasítja a külföldi befektetőket az országból, a gyárakat pedig államosítja. Bármikor megtörténhet."

ha te ezekből azt olvasod ki, hogy bármilyen módon is éltetem a kínai diktatúrát, akkor azt kell, hogy mondjam, a hiba nem bennem van :-(. (nyugi, nem is benned - az oktatási endszerben, az a hibás!)

egyébként eddig két poszton lett lezárva (és nem letiltva, törölve, moderálva) a kommentelés: bayer zsolton, meg ezen.
moderálni eddig vagy 3 kommentet moderáltam (egyikben anyámat akarták szexuálisan vegzálni, opcionálisan hugomat).

annyit akarok elérni, hogy ne reflexból kommenteljen, aki kommentel, és picivel többet annál, hogy "ordas nagyot hazudtál", és itt vége a kommentnek, és soha a büdös életben meg nem tudom, hogy mit is hazudtam.

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 09:11:48

"Tudta Ön, hogy a homosexuáljogok előharcosainak munkásságán kalapálta Adolf Hitler a mozgalmát és szimbolikájuk százférccel kötődik a Melegjogi Mozgalomhoz? (kulcsszavak Wandervogel és Fidus) "
"Tudta Ön, hogy az index szeri egyidőben a Wallis Pénzmosodák Rt székháza büféjében nyamizott Farkasverembeesett Áttatlanarcú Kiffijúval?

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 09:49:06

"Tudta Ön, hogy Leni Riefenstahl-nak (Antifa Correct-ben Náci Picsa) a berlini olimpiáról készült filmje 1938-ban PÁRIZSBAN a dokumentumfilm kategóüriában nagydíjas lett? "

[hang nélkül kérem megnézni, mert valaki Vangelis-t lopott alá]

"Tudta Ön, hogy a Ludas Matyi 1949-es számában már volt antiszemita karikatúra, jóval a moszkvai orvos[zsidó] per előtt, a szám címlapján viszont sztahanovista osztja le a buzgóértelmiséginek az észt. " (jön-jön! csak nincsen szkennerem)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.07. 13:31:47

tudta-e ön, hogy adolf hitler rajongott a zsidó orvosért, aki nagybeteg, rákban haldokló édesannyát odaadóan ápolta?

magyar-magyar szótár 2009.09.07. 16:30:38

@bs395: Az index tudósítója az időbuszból, 1962-ben Kennedynél: >> Elnök úr! Ön kezet fogott Werner von Braunnal, a náci repülő-sárkánymű-és rakétatechnika atyjával, WHY*???

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.07. 17:11:25

@magyar-magyar szótár:
na és a gemkapos-hadművelet?
vagy hogy guderian, mannstein és mások alkották meg a nyugatnémet hadsereget?
vagy hogy a britek elsüllyesztették a menekülteket szállító hajót, az amerikaiak meg visszafordították őket, mert nem tetszett nekik a vízumuk, a franciák emg azt mondták, hogy van elég gonjuk a sajátjaikkal?
ez a történet - és utóélete - is tele van dolgokkal, amiket kihagyunk az antológiákból, mert nem illienek a tendenciózus szerkesztési elveinkbe.
ahogy az is pol pot kívánása, ha valaki felemlegeti, hogy bizonyos konzervatív miniszterelnök és államelnök tették meg a bajszost kancellárnak - ennek pedzegetése zsigeri "nálad is jó munkát végzett a marxista történelemtanítás"-t vált ki, némi köpettel.
süti beállítások módosítása