Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Féld az adót!

2008. április 20. - bs395

Minimum adó.
Elvárt járulék.
Nem hiszünk neked, biztos hazudsz!

Az a bajom, hogy... igazából több van.

Az állam azt feltételezi az állampolgárokról, hogy hazudnak. Állam előtti egyenlőség. Nem tesz különbséget, meg se próbál. Persze, hamvába halt kísérlet, hogy minden egyes esetet mélységében, egyénileg elbírálva kezeljenek, pláne a magyar ember nyomorúságát ismerve. Viszont meg se próbál olyan szabályozást, kereteket kidolgozni, ahol elkülönülne a nyilvánvalóan és nagyot hazudó a nem hazudótól. Mindenki hazudik, ülve, fekve, mindenhogyan.

Kik mondják, hogy az állampolgár hazudik? Na ugye. Nem érdekük nekik, hogy igazat mondjunk, mert akkor nekik is kéne. Jönne az utópia, hogy a nem hazudó esetleg képviseletet szeretne, de mert nincs, hát csinálna. És mivel hazudni nem lehetne, nem lenne gond a finanszírozással sem. Nem kérem, itten hazudni kell, minden szinten, mindenkinek.

Megélhetésileg, tudniillik.
Ők megélhetésileg hazudnak, az APEH megélhetésileg beszed.
Nekem meg megélhetésileg van bajom a dolgokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr33428747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása