Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kösz a halakat 2.

2008. április 07. - bs395

Újfent tovább. És tovább.
A sztrájk a nyilatkozatok szerint épp, hogy spórolt a BKV-nak.
Persze veszteséget okozott mindenki másnak.
Szóval áttételesen a BKV-nak is, hiszen szegről-végről az is része a rendszernek, de az majd csak később, és maximum áttételesen jelentkezik, és majd jól ki lesz pótolva azoknak a pénzéből, akiknek veszteséget okozott azok által, akik a veszteséget évek óta görgetik. Szolidaritás indul Békásmegyerre, átszállhatnak a totális csőd felé.

Eredményes volt-e a nyomásgyakorlás? Megrettentek-e a fővárosi közgyűlésben? Reszket-e a kormány, mint a kocsonya? Külön felhívnám a figyelmet Nemes Gábor azon kijelentésére, hogy szerinte a BKV nagyjából nyárig tudja fizetni a béreket a meg nem oldott finanszírozási problémák miatt, illetve, hogy nem ártana addig törvényben rendezni a dolgokat.

Ez leszen-e a kisebbségi kormányzás vége? Ha és amennyiben mégis sikerül összeizzadni valamiféle törvényt a rendezésre, megszavazza-e az SZDSZ, csak hogy Demszky Gábort újra őszintén és nyilvánosan mosolyogni lássuk? És a többi párt hogyan fog szavazni? Mi lesz a retorika? Melyik parlamenti frakció fog előállni a dugóban álló taxiban szülő anya történetével? És az pro vagy kontra lesz?

Lesz-e újabb sztrájk, ha nem lesz rendezés, vagy majd csak szépen, csendben feloszlik, amikor elfogy a pénz, széthordják, ami mozdítható, és jön majd egy piacorientált cég parlamentközelből, és egyből meg fog állapodni az állammal, és még drágább lesz a fenntartása mind az utasoknak, mind az államnak?

Hol a végállomás?
És mennyi oda a jegy?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr61415447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása