Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Flóri és a Gárda

2008. február 26. - bs395

Flóri azt mondta volt, hogy ha a Gárda tényleg nem a cigányok ellen van - bár a jelek nem erre utalnak -, akkor biza a cigányoknak a Gárdában a helyük.

Érted? Odadobta a kesztyűt! A Gárdának! Érted? Hogy határolódjanak el tőle!

Erre ki határolódott el?
Horváth Aladár esélyegyenlőségi biztos. Ez az az ember, aki annó a Rádió telep ügyében konkrétan egy egész várost lerasszistázott, majd miután megkapta a kívánt médialefedettséget, szart az egészre és az ott lakókra.
Kolompár Orbán OCÖ elnök, akit pont a Lóri táborából valahogy pont a szavazás előtt átkerült küldöttek választottak meg elnöknek a megismételt szavazáson.

Érted?
Két prominens roma vezető elhatárolódik egy harmadiktól, mert NEM ÉRTIK, mit mondott!
Vagy: értik, csak leszarják. Ez mondjuk nagyon punk dolog lenne.
Vagy összeesküvés-elmélet: értik, értik, de se a Gárda, se az OCÖ, se semmi sem igazi - mind csak trükk, figyelemelterelés a lenyúlásokról, Zuschiról, az olajról, a székházakról, a negyedről, mindenről. Moslék a disznóknak az egész.

Mátrics, ahol Feri játsza Neo-t, Viki agent Smith, Flóri meg a Morpheus. Trinity Schmidt Mária, az orákulum Szili Katalin, az építész Sólyom László.
A fehér nyuszi meg a Szetey Gábor.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr85354874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hontalan 2008.02.26. 12:35:18

PERESZTROJKA! Értik ugye...???!!!

Avatar 2008.06.02. 14:39:13

Vajon, ha lenne egy Roma Gárda is, és egyenruhában masíroznának át a roma gárdisták a falvak nemroma "kerületein", az keltene félelmet az ott lakókban?
süti beállítások módosítása