Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Két beszéd

2011. február 17. - bs395

Orbán Viktor két értékelő beszéde, megint szófelhőben. Haladunk a korral, meg a technikával, ezúttal az állandó megszólításokat és szófordulatokat kihagytuk, azaz a tisztelt, hölgyeim, uraim, magyar, Magyarország, tisztelt ház, országgyűlés és képviselőtársaim szavak nem kerültek bele a válogatásba. Ja, és most 30-30 szó van (elbírja a gép, na). Szóval akkor ígéretünknek megfelelően először az évértékelő, utána a parlamenti (az évértékelőben a megújulás a központi szó, a parlamentiben pedig az ország).

Wordle: ov11

Wordle: ov11-2

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr762666115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igényes 2011.02.17. 10:13:47

Orbáncot kaptunk!

Az orbánc olyan fertőző bőrgyulladás, amelyet leggyakrabban a Fidesz A csoportjába tartozó Kövér baktérium okoz, de kórokozó lehet a Lázár csoportjába tartozó baktérium is.

Nagyon gyakori betegség. A bőrben felületesen, a nyirokereken keresztül a bőr felszíne mentén tovaterjedő, a mélyebb szövetrétegeket nem érintő gyulladás keletkezik, magas láz és hidegrázás kíséretében.

Okok: A betegséget legtöbbször a Fides okozza, amely az ún. A-csoportú, KDNP családjába tartozik. A kórokozó hámsérüléseken keresztül jut be a szervezetbe.
A fertőzés behatolási kapuja a lábujjak közötti gombás fertőzés vagy egyéb okokból képződő repedés is lehet, de az arcon az orrnyílás körüli berepedések is kiindulási helyek lehetnek. A fertőzés folyamata indulhat belülről is a mandulák és a garat Rogán baktréiumflórájából vagy Lézer fülgyulladásból.
Előfordulhat műtéti seb fertőződése is, ilyenkor a beteget azonnal el kell különíteni.

Pugajpeddi 2011.02.17. 10:30:30

Ne írogassatok, menjetek dolgozni!

Felmosórongy (törölt) 2011.02.17. 11:19:31

LE AZ ORBÁNREZSIMMEL!

BORSODBAN MÁR ÖSSZEVEREKEDNEK A GYEREKEK AZ ÉTELÉRT OLYAN ÉHESEK, EMIATT A FELNŐTTEK BOLTOKAT FOSZTOGATNAK MIVEL AZ ÚJ ORBÁNI RENDSZERBEN ELVESZTETTÉK A KÖZMUNKÁJUKAT, SEGÉLYÜKET...ÉS EZ CSAK A KEZDET!

vacsek 2011.02.17. 14:43:12

Remélem végre már ráébred a Nép, aki 2/3-os felhatalmazást adott ennek a zsebdiktátornak, hogy mit is tett valójában.

Éhesló 2011.02.17. 22:40:43

Ne álmodozzatok.
Nem jön össze még pár évig.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.22. 10:36:26

@Felmosórongy: Zseniális meglátás, uram! Önnek riportokat kéne írnia erről.
segítek:
1. Bevezetés: Az a szép, fényes múlt! Nem így volt ez még áprilisban. 2010. februárjában a borsodi falvakban segélyosztás napján boldog, elhízott, elégedet emberek szépen vártak a sorukra az önkormányzatok előtt (színes képek)
2. fekete-fehér: Éhezéstől lézengő gyermekek, csontsovány apukák, zörgőcsontú anyák Kenyérlesők-stílusban, arcukon a Megfagyott GYermek mosolyával ghalkan kérlelik a büdös őgórmánzatókakt: Legyenek szivesek ételt! Éhesek vagyunk, ENNI szeretbnénk, adhatnak kenyeret is!

3. színes képek:
a republikánusok, a liberálisok és a felelős Baloldal Népfrontja már közeleg Telkibánya felől a kanyarban!
Vizsoly népe új kijevi zööldet kever a tavaszi meszeléshez:
Megbúknak a Tagónnyokók! -meszelik a falra.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.22. 10:38:04

A népfront és az öszefogás meg a baloldal hogy tudott kimaradni?
süti beállítások módosítása