Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Slota a szitán

2010. január 12. - bs395

Titkos szlovák kormányülés. Nagyon titkos.

- Jan, mi a gond?
- Le fognak minket rohanni!
- Kik?
- Hát a magyarok!
- Már hogy rohannának le? Éppen sztrájkolnak!
- Hát ez az! Ez csak csel! Gondolj bele: először leállítják a BKV-t, a buszokat ismeretlen helyre szállítják. Hogy miért? Csapatszállításhoz, mint 1914-ben a franciák a párizsi buszokat! Aztán lezárják a repteret, hogy tiszta legyen a légtér a flancos Grippenjeiknek! Utána megállítják a vasúti közlekedést, hogy legyen mivel utánpótlást szállítani!
- Jan, szerintem rémeket látsz…
- Budapest bevezető útjait eltorlaszolták, a várostáblára rápingálták, hogy „Negyerebe!”, alá meg, hogy: „Keep out!”! Az elsőt még megértem, de miért írják oda angolul? Csak nem a NATO-nak?
- Jan, nézd, szerintem ez csak…
- Az országhatáron leeresztették a sorompókat, és kiírták, hogy „Bocs, zárva vagyunk.”!
- Ugyan, semmi ilyesmit…
- Felhívták az IMF-et, hogy „Kedves Dominik, attól tartunk, az esedékes részlet egy picit késni fog.”! Hát mégis mit akarnának?
- Hmm… lehet, hogy mégis van benne valami… aknázzák alá a hidakat! Biztos, ami biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr91665586

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greybull 2010.01.13. 17:29:19

A magyar hadsereg két gulyáságyúja bevonult Pozsonyba, oszt egy méregerős halászlével lerohanta a tótságot - ez a slotajan akkora barom, hogy ez nem lehet igaz!

greybull 2010.01.14. 08:57:06

slota már a biztosítékot sem veri ki itt, vagy már azt is ellopta valaki kis hazánkban?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.01.14. 10:07:15

@greybull:
slota vagy komolyan kondolja, és akkor nem szabad komolyan venni, de kezelni kéne, vagy nem gondolja komolyan, és akkor nevetni kéne, de nem vicces, úgyhogy abba kéne hagynia.
sok hatásom persze nincs rá.

magyar-magyar szótár 2010.02.16. 02:26:48

@bs395: Slota pszichopata, de hát nincsen egyedül :))
El tudnék képzelni egy jó kis konferenciát, Khadafi ezredes díszelnöklésével, Ahmedinezsad (jólírtam?) & Co. Balról, fent a karzaton az amerikai elhárítás, akik reptéri adatok elemzése alapján fordítanak vissza a levegőben (az óceán felől) gépeket, emit pedig a 7 i7-es sztárjai nyomnák Krahácsot. Odalent nagytömegben Le Pen, Berlusconi, Julija Timosenko (szigorúan a titkárnőjével) Janukovics , a kakasülőkön pedig focicsapat fun-ok.
Az egyik szónoklatot Seres László újságíró tartaná: "Miértis-miértis szavazok az MDF-re és Bokros Lajosra?" címmel.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.02.16. 09:28:11

@magyar-magyar szótár:
a pszichopata önmagában annyi, hogy nincs empatikus képessége, vagyis nem tudja beleélni magát mások szerepébe, de nem zárja ki a logikus gondolkodás képességét. ahhoz, hogy slota szintű figurákat kapjunk, kell még pár más pszichózis is, ami ennyire felborítja a normális elme funkcióit.
süti beállítások módosítása