Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Nebuzgálkodjál!

2009. február 25. - bs395

Az archív felvételen az látható, amikor is Kóka Jani egy átmulatott pápai éjszaka után, a reformlendülettől még korán reggel is hajtva az alvó fiatal Ferencet ébredésre próbálja bírni. Érdemes megemlíteni, hogy János már fiatalkorában is lelkesedett a számítástechnikai eszközök iránt, kezében pl. egy sulinetes digitális kamera van, azzal veszi fel, ahogy a felbuzdulástól hajtva kezdetben fittyet hány Katalin asszony csúnya nézésének is, s hevesen gesztikulálva mutatja a reform nemzetközileg elismert jelét bal kézzel, majd a haladóbaloldal jelen lévő tagjainak szelíd nyomásgyakorlására - tegyed el de kurva gyorsan, mert nincs több zsebpénz - végül lecsendesedik.

Külön kedves, hogy a videón később Ferencet "tesó"-ként jelöli meg. Tanulság: minden gabber egy kis geci?

Nobody likes us but we don't care!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr4965515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.02.25. 19:28:14

Hétvégén baptistákkal voltam táborozni a balaton mellett (valódi szociotrip volt). Hajnal öt, már vagy két órája aludt a társaság nagyja, de az utolsó ember is kidőlt minimum negyven perce. Álmodunk szépeket.

Aztán megszólalt. Bömbölő hangerővel, hogy az irányát nem tudtuk megállapítani. Minden falból. Döngött. Először azt hittem álmodok. Hogy visszajöttek. Az ébredező emberek nem tudták kinyitni az ajtót, mert ki volt támasztva. Akik kiszabadultak, azok ki tudták húzni az ajtó elé baszott hangfalat. Csak épp több volt belőlük - több szobára.
És hogy mi szólt? Hát a fel, fel vörös ifjúság bazzmeg.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.02.27. 23:07:50

Egyébként ennek a videónak a nyitóképe abszolút úgy néz ki, mintha egy babapuncijú csajt éppen alaposan seggbeszeretne valaki...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.28. 00:30:41

izé :-)
és melyiknek van szemöldöke?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.02.28. 07:56:59

A szemöldöke az a nagyajka és a combja közötti hajlat, a szempillája a pinacsík, vagy hogy a rákba nevezzem... :)

Avatar 2009.02.28. 09:52:07

@Before: Én látom, amire gondolsz... :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.28. 13:26:39

de miért van neki kettő?
miközben hátulról rakják egy másik csajjal ollóznak?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.02.28. 16:18:28

Nem van neki kettő! Úgy képzeld el, hogy a csaj teljesen felhúzza a lábait. Az alsó bemélyedés (a csávó jobb szeme) a segge, pont úgy benyomódva, mintha valaki éppen befele tolná a varázspálcát.

@Avatar: nekem egyből ez ugrott be róla, amint ránéztem a képre, még csodálkoztam is hogy youtube-on hogy lehet fent ilyen videó...
süti beállítások módosítása