Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Lali, te!

2010. június 04. - bs395

„Eddig Magyarország szembe ment a trendekkel - mondta Kósa Lajos, aki szerint ugyanakkor azok az országok voltak sikeresek a válságmenedzselésben, akik nem fogadták el a Világbank és az IMF előírásait.”

Nem, Lajos, nem! Mi van, ugrált a súgógép, vagy pecsétes volt a jegyzet? Tudod, miért nem kellett egyes országoknak elfogadniuk az IMF előírásait? Mert nem kuncsorogtak nála pénzért, azért! Tudom, tudom, ez nem a te hibád, ám azt majd még az érintett országok is csak találgatják, mekkora árat (szó szerint) kell majd fizetniük érte, nem is említve azokat az országokat, akik éppen IMF nélkül lépik meg ugyanazt!

Másrészről a kampánynak vége, menjél inkább dolgozni, nem azért lettél megválasztva, hogy hülyeséget beszélj – vagy ha igen, legalább szólnál fellépés előtt, hogy vegyek eurót.

"But I still believe that what I say can make a difference
The problem is I can't hear what I'm saing from a distance"

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr722055213

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tranzfikció 2010.06.04. 09:43:39

- Halló, Zolikám. Itt Kamarássy beszél.- Jelentkezem, képviselő úr!- Zolikám, akkor ahogy megbeszéltük, megvan az euró?- Természetesen, képviselő úr. Átváltottuk.- Mennyin, Zolikám?- 273-on, képviselő úr.- Jól van, rendben. Mert egy óra múlva bejelente...

Trackback: Illetékes Elvtárs megszólalt 2010.06.04. 09:42:56

Ha Kósa Lajos megszólal, arra oda kell figyelni. Most pedig megszólalt. Nem kicsit. Nagyon.Nem tudom mondjuk, hogy Kósa Lajosnak jutott-e bármiféle kormányzati szerep vagy funkció az átadás-átvételben, amiről nem mellékesen a témában legautentikusabb F...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.04. 12:46:32

Hű, de régen vannak az IMF-nek és a Világbanknak előírásai. Szerintem ilyen jókiffiúország nem is volt másik. Bezzeg a Lengyelek mindig roszalkodtak, nem akartak és nem is törlesztettek, meg szanáltak és mindig a német dólta, szovjet dúlta, svékus is megdúlta, török dúlta
sőt bástyája voltak Európának a török ellen
mongol dúlta
és eddig (addig) nem kapott kárpótlást illetve mindig keveset.
Pl a protekcionizmusszintje bezzeg eléri Bezzeg Ausztriáét.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.04. 12:48:30

És már mióta benne van az alkotmányukba, hogy a lengyel főd a lengyeleké!
Azt hiszem, Kósa négerén az évszámot szarhatta le az a légy. 1990-et.
Mire megszereltem a Bervámba a gyújtást, hogy fölmenjek a bankba, addigra megint 282 lett az €, bassza meg.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.04. 13:14:14

ha a '90-es évek elejére tetszik gondolni, akkor tessék hozzávenni az ipari termelés 39%-os, a bérek 25%-os esését, plusz 35-45%-os inflációt. per év. na meg azt a gazdasági-szociális sokkterápiát, amit akkor lefolytattak, mi meg nem. felőlem belekezdhetünk, csak akkor a tévészékháznál több minden fog égni.
ha meg mostanra, akkor lengyelországnak opciója van az imf-fel, nem hitele, közben meg nem igazán van szüksége rá, csak a spekulánsokat elkedvtelenítendő.
ezt a lengyel-török dolgot meg tessék megbeszélni :-).

Frick László Emlékzenekar 2010.06.04. 14:51:36

A szovjet is megdúlta, töröktatárdúltával csak cukkolni akartalak.
A főtéma az, hogy mi tényleg jógyerekek voiltunk (igaz Bűnös Fasiszta Nép de ebben is saját magunk is beszálltunk a kórusba) A lengyelek meg feszt rebelliskedtek, ott a szovjetek ellen folyó partizánharc 1946-47-ben, és amikor Szuszlov iderepült kitalálni Kádárral az őszi irányított anarchiát, akkor csőd szélén állt Magyarország és a Nyugat (és milyen hálátlanoik vagyunk, feszt azt hánytorgatjuk, nem küldtek katonát, pedig Kádárnak elengedték a tartozásokat és kijöhettünk a csődből)
szóval jógyerekek voltunk és nem lett jutalmunk.
Tudom, hogy most minden rendes blog, akinek az OMG-n röhögni kevés, keres valami jó fikáznivalót a fidexxeken, de nincsen valami tartósabb? Pl a kamarilla típusú berendezkedés?
Vagy az, hogyan tudnak kijönni a csiki - csukiból:
kétszer hazugok:
egyszer, ha azt hazudják tovább, amit Bajnai és Oszkó hazudott
de akkor is hazugok, ha elárulják, hogy Bajnai meg Oszkó hazudott és ráadásul akkor csőd is lesz (lásd a szöveged) és még hazugok is lesznek, mert nem ezt igérték, hogy csőd lesz!

Ez bs395 az igazi shakespeari dramaturgiaifogó és szerintem ezerszer faszább, mint ez a félnapos érvényű gecizhetőség.

Ezt a csikicsukit nem tudják kibekkelni! És milyen jót röhögünk.
színpadi hahaha*, el

*Várhelyi Endre, azaz Maci Laci hangján

Jonas-R 2010.06.04. 22:41:10

lekovettem mi volt allampapirpiacon.

300 forint vizitdij faj. 40 bazispont 1 even hozamelvarasban nem faj, pedig az baratok kozott 30 milliard az orszagnak. Egy uj stadion. Plusz egy sav a szentendrei utra... Es akkor nem beszeltem devizahitelesekrol, meg nyaralni indulokrol, meg a tobbirol. Csak az allamfinanszirozasra ekkora teher egy ilyen kiszolas.

A devizahitelesek konverzioja meg jol hangzik. De. Probaljon meg valaki 25 milliardot (marmint euro) beszerezni piacrol. Mikozben azt magyarazza hogy allamcsod lesz. Taktikus bazmeg.

bloomberg 1 :
www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=abNnDO0gdICA

bloomberg 2 :
www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aSDPM6F7K89Q

Itt az ido... gratulalok, a sok hulye befekteto meg ezt olvassa.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.06.05. 06:46:23

@Frick László Emlékzenekar:
ebből a saját maguk gyártotta csikicsukiból nem fognak tudni kijönni, teljes iparág lesz ráállítva, és még igazuk is lesz.
ez csak előjátéka a későbbi történéseknek, miszerint te vagy én le leszünk szarva, jobb nem lesz, mert ugyanúgy nem az lesz fókuszban, hogy hagyják a zembereket békiben boldogulni, hanem hogy megmondják a tutit.
pedig a hódmezővásárhelyi frakcióvezető olyan szépet nyilatkozott a minap, hogy a szívem belefájdult, de tényleg, csak abból se lesz lófasz se nem.

@Jonas-R:
van valami nagyon pikáns abban, hogy az állam felkent vezetői rikácsolnak államcsődöt, és a külföldi elemzők nyugtatgatnak, hogy neeeem.
fordítva szokott működni általában.

Frick László Emlékzenekar 2010.07.11. 02:25:08

@bs395: Csak a történeti hűségért: Ne feledjük, hogy ezt nem választották, ezt a csikicsukit, hanem beleszorultak. Tessék, ez lesz a vége, ha valaki rossz réthorikai pozíciót választ. A "minden rossz" egyébként csak egy hangulat. Még azoknak se "minden rossz" akik végre tombolhatnak e nemes iparban, sőt, nekik jó, többtermelés több fogyás.

Azt valószínűsítem, hogy a Nemzet Réme arra tett föl mindent, hogy azt a takarítást, amit 1990-ben kellett vóna, elvégezze. El is takarítja a Jógyerektudat Üdve elől mind a tkp ma "emeszpé"-seknek ismerteket, a múltcsökevényeit s jönnek a jövőcsökevényei. A hmvi-pógármester típusú leszarás vagy a Kuculábú Ági féle-e az illatosabb? (tehát hogy spontán bele se gondolva parasztossan vagy kifinomultan nyomizott kaki kevésbé vagy jobban le-kakibb vagy hogy? )
süti beállítások módosítása