Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Noszadámusz

2010. május 03. - bs395

"Fél éven belül konlfiktus fog kirobbani Szlovákia és Magyarország között!" - Jan Slota.

"The best way to predict the future is to invent it." - Alan Curtis Kay.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr41972488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2010.05.04. 00:22:03

Ha lenne szlovák index, akkor a szlovák blog-pont-hu -n derék újságíróiskolás fiúk Slota-fülügyelő blogot üzemeltetnének, aminek dizájnolására a piroslap-blog-pont-hu HTML-betonozó kubikosaktívájának az ízlését kérnék gőccsöny. A Mindenhatoooo Translate jóvoltából mimindeneket olvashatnánk azon! Köztudomású, hogy a fidesznyikek funkcionális analafabéták, ( mind értetlen barom, akik rájuk szavaztak) őket nehéz fennkölt szakszövegekkel valami jó kis bunkóságba provokálni, Slota szóképeit viszont könnyedén olvashatnák, mert ismerősek nekik, ugye. És akkor már csak az LMP hiányozna, hogy a sok összevagdalt gólyalábat meggyógyíjja.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.05.04. 08:06:40

Slota egy idióta bohóc, remélhetőleg a közelgő választások után eltűnik a gecibe. Valaki addig is csinálhatna rajta még egy segglyukat (a mostani kettő mellé), hogy legyen mivel foglalkoznia helyettünk.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.05.05. 03:21:05

@Before:
ilyen szomorú bohóc lehet, mert viccesnek nem vicces.

greybull 2010.05.05. 10:03:45

Slota Hofi babérjaira pályázik. Szerintem már a szlovákok sem veszik komolyan. Én drukkolok, hogy mondjon még több hülyeséget, előbb-utóbb ez még azokban is undort fog kelteni, akik amúgy vonzódnának a nacionalista vonalhoz. Amúgy Slota léte és viselkedése intő jel lehet/ne a magyar nacionalista oldalnak (Jobbik és a többiek), hogy milyen az, amikor VELÜNK szemben nacionalista/rasszista valaki állat módon.....

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.05.17. 20:18:03

naná, hogy ki fog robbanni. Slota összeverekszik Vonával, a jólértesültek pedig pattogatott kukoricát és egyéb rágcsálnivalókat, valamint üdítőitalokat fognak árulni a kirobbant konfliktus helyszínén.
a küzdelemből idővel egy híres hálivúdi filmrendező fog egy háromórás, 3D-s eposzt készíteni 'Utolsó vérig' címmel, valamint meg fog jelenni képregény formátumban is.

magyar-magyar szótár 2010.05.26. 06:29:00

Főleg, ha Fico hiába próbálta Slota nélkül is, (de Slota lózungokkal) Slota bázisát lenyúlni, oszt gyön a Nyári Mikulas. (A mink Dómuszunkban már a kínaibót is bezárt..)
süti beállítások módosítása