Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Egy műsor fejfájára

2010. április 02. - bs395

Az RTL Klub megszünteti a Mónika Show-t. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója blogunknak nyilatkozva azt mondta, hogy be vannak szarva a Jobbik kétharmadától, és inkább elébe mennek a változásoknak.

„Már pár hete tárgyalunk a leendő, egészen biztosan alkotmányozó többséget szerző kormánypárttal a műsorstruktúránk átalakításáról, hogy az eddigi – és a további, mint hamarosan megszűnő reggeli műsoraink – üresedések helyére milyen, a nemzet jövőjével és gyarapodásával összhangban lévő programokat tudnánk tenni.”

A jelenleg még csupán terv fázisban lévő projektek között az alábbiak szerepelnének:

Ifj. Hegedüs Lóránt: Szeresd felebarátodat, kivéve, ha zsidó – Krisztus üzenete

Müller Nikolett: Hagyományos életvezetési tanácsok serdülő lányoknak

Novák Előd: Igaz magyar cégvezetés – gyakorlati közgazdaságtan, kezdőknek

Usztics Mátyás: Retorika és előadóművészet

Dr. Morvai Krisztina: A mentelmi jog helyes alkalmazása – haladó jogi kurzus

Sneider Tamás: A család, mint a legfőbb érték szerepe a mai magyar társadalomban

Király András – Szávay István: PR és marketing, avagy hogyan ne csináljunk magunkból komplett idiótát egy ország előtt

Dúró Dóra: Kommunista trükkök - a nepotizmus árnyoldala

Rihó Krisztián: Rend és jogállam – hogyan lépjünk fel a terrorizmus ellen?

Pősze Lajos: A korrupció tarthatatlansága

Vona Gábor: Leszámolás a pártállami múlttal – hogyan takarítsuk ki a volt MSZMP-seket a közéletből?

A lista folyamatosan változik, tekintettel a ki- és belépésekre, illetve lemondásokra. „Izgalmas és embert próbáló feladat lépést tartani az eseményekkel.” – mondta Kolosi, ugyanakkor azt az értesülésünket, hogy a tévéadót egy volt magas rangú KGB ügynök megvenné az anyacégtől, nem kívánta kommentálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr1001888763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greybull 2010.04.02. 11:20:34

brühühü, brühühü - vizesre sírtam a párnámat, hogy Mónika és sója elmegy a büdös picsába!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.04.02. 12:32:25

@greybull:
hiányozni nekem se fog, de hát nem is nekem készült :-)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.04.02. 12:50:37

Namost az a helyzet, hogy ha két-három havonta egyszer megnéztem a műsort, én tudtam élvezni. Többször nem volt rá igényem, de jókat tudtam röhögni rajta.
A józsi barát ellenben halálosan unalmas. Azt még két-három havonta sem nézem.
Mondjuk én a Jerry Springer show-kat is baromira tudtam élvezni, amikor mentek valamelyik magyar adón.

greybull 2010.04.02. 20:04:56

@bs395: a nejem, öregem, tanár, mégis meg szokta volt nézni - azzal a felkiáltással, hogy "na ilyen a magyar nép!" Én ilyenkor - nagy csörgés-zörgés között - a Magyar Nemzetet szoktam átolvasni, ha harc, legyen harc alapon!

magyar-magyar szótár 2010.04.03. 01:23:18

Vad Katalin is szeretne hagyományos életvezetési tanácsokat adni serdülőlányoknak. ("Mit akarsz az anális sextől, amikor ugyanazzal az ujjaddal puncizol, amivel segglukinccoztál, te kis hűűűlllyee!" UJJREND!!! Ügyelj az ujjrendre!)

magyar-magyar szótár 2010.04.03. 01:25:54

@greybull: Sokkal faszább erre a Magyar Hirlap. Az ember húscsipesszel megfogja, áttallóza és arra gondol, 700 millióval ennyire és még önként is támogatni a Jóoldali Megfelelőgyerekek agitproppóját, pilhjálkodó önellenhatóan, jahhh... és a Jobbikos agitprop még ennél gatyarohasztóbb.. namost azt eljátszani, hogy rettegünk ettől, már több, mint műűvészet...

magyar-magyar szótár 2010.04.05. 05:20:40

Ez a bejegyzés egészen matulásra sikeredett. A mónikasófikaizmus egyik fő fogyatéka az, ami a stálkonyháéjabaszogatásnak: öbet kéne nézni a műsort a színvonalasabb lekúrelásokhoz. Valamire való magyar értelmisegg anyit tud a Stálkonyhájabaszogatáshoz, hogy lazán őrölt kurkumarügyszárítmánnyal kéne hinteni a délhumbelele esküvőiszószt.
Ki nem tudja, hogy a leendő kormánypártnak már 12 éve se vót semmi esze a médiához, sikerült annyra nem beleszólniuk semmibe, hogy végül A Magyarsajtó Történetének Legsúlyosabban elnyomásos Időszaka lett Zónijósan * eléismerve is az a korszak.
Bezzeg Szegény feri kétszer is megvette őket kilóra.
Szegény Azurák Csabi szinte rívva vezeti a hiradót mostanában.

Komolyra fordítva : A Mónika só abba bukott bele, hogy a zombuccok meg a Zójertétét egyre többet cseszegették a [megrendezett & mű ] cigányverekedések miatt. A célközönség viszont direkte a cigányverekedések a az ugan kisípolt, de azért kitalálható baszdkianyádbúavíresgecit! felkiáltások miat nézte..
Namost a cégnek mérlegelnie kellet a bírságok, reklámbevételek meg a verekedtetések közepette. Bezzeg Joshi barátnál a megrendezett verekedésekből visszavetek, viszont nőiélveztetésre pl az incesztust körülbeszélve ábrázolják, a célcsoportnak nem annyira a durva szavak, mint a körülírással is ábrázolható disznóságok kellenek, miközben Joshi Önözi a kedves vendégeket akiket kínaibótból öltöztetnek ki)

magyar-magyar szótár 2010.04.05. 05:21:42

* a zónijó természetesen az Isteni Egybesütött Államok

magyar-magyar szótár 2010.04.05. 05:23:06

@greybull: Nem, a Magyar Nép olyan, mint a Magyar Hírlap

Az ember el nem képzelheti, hogy egy olyan formátum, mint Dippold Pál... mint képes.. elviselni... de a magyar értelmisegg ilyen... ha jó az állás.. tracsaja poffáját...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.04.06. 00:19:22

@magyar-magyar szótár:
ki fikázta a mónika sót a posztban?
meg különben is inkább south parkos.

magyar-magyar szótár 2010.04.06. 06:07:35

A southparkiánusság lényegében a Fejlett Matulista Fikaizmus Zónijós* előképe.

magyar-magyar szótár 2010.04.06. 06:13:11

Egy példa a southparkiánus jóakarat működésére:

Az átlagamerikai úgy fikáza a kanadait, mint mi a románt.
A Southpark rejtetten finom, jellegzetes fikaista iróniával (lásd az ebbe a bejegyzésbe elrejtett finom iróniát) utal arra, hogy igazából ez csúnya dolog (Hannibal-ul: Ich bin Kanadai!) Mit csinál a southparkzabáló átlaggyerek? Primér veszi és röhög a köcsög kanadaiakon és kandaiz tovább ezerrel. És a netizmó ráadásul még ellene is hat ennek, Síkbolygón csak primer értelmezés lehet, az összesen két lehetőség (On/off) ugye...

Efféle volt a purutyista moralista überpornószórás is. Eereditleg, mint az a jókatolikus, aki kakipornók feltelepítéséve akarta a videától elundorítani a közönséget, egy lett az élveztetők közül.

Vagyis tüzet oltani szakszerűen pl [ellen]tűzzel lehet, de ha nem ért az ellentűzgyújtáshoz az ember, úgy jár, mint az LMP-sek. Maxxx újravágja, ami lefutott...
ja, és mónikasó bejegyzést is írtam , kösz :)))

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.04.06. 22:26:51

te ezt a south park dolgot igen komolyan félreérted.
akinek igénye van rá, az bármit be fog nyalni, mint a kisiskolás, aki ha sok cigány viccet hall, akkor cigány vicceket fog gyártani, mert azt akarja, hogy elfogadják.
a south park a képmutatásról szól, ami benne van mindenkiben: nem csak az adott rész témájában tart görbe tükröt, hanem a néző elé is, és a teszt az, hogy min röhögsz: magadon, vagy a kanadaiakon?
ha a kanadaiakon, akkor neked mindegy is, mit nézel.
meg azt kihagytad, hogy hol fikáztam a mónika sót.
süti beállítások módosítása