Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Reklámanya

2009. december 17. - bs395

Ritkán nézek tévét, de minden egyes alkalommal, amikor véletlenül mégis, akkor általában jó időre elmegy a kedvem tőle. Ennek oka nem csak a bugyuta műsorok és filmnek nem igazán nevezhető szörnyűségek, amiket vetítenek, hanem a reklámok. Nem reprezentatív felmérésem szerint a reklámok 90%-a egyszerűen szar.

Kel fel a család reggel, kéne inni gyümölcslevet, mert anélkül egy rendes család nem kel fel. Egyszercsak – a dramaturgia és a történetszövés nem az erősségük – beszakad a plafonon keresztül egy gyümölcsfa! De ilyen mindenfajta délvidékiből van ám rajta! Biztos szimbolikus jelentése van, hülye vagyok, nem értem. Erre mit csinál apu? Leszed egyet a fáról, kifacsarja, megissza, anyu meg mosolyog rá.

Nem tudom, hányan szembesültek már a helyzettel, hogy reggel korán egy gyümölcsfa zúg keresztül a tetőn, én még nem, de elég nagy biztonsággal állíthatom, hogy se nem mosolyognék, se nem nyúlnék hozzá. Miután abbahagytam a sikítást és a reszketőgörcs is elmúlt, nadrágot cserélnék, és kihívnám a Fókuszt, meg az Aktívot, ez lenne. Joshi Barat legyen a talpán, aki visszaadja az életkedvem.

Másik. Ha most használod a banknak a bankkártyáját vásárlásra, akkor minden egyes lehúzáskor kapsz 500 forintot a befektetési számládra. Most nem azért a 15 ezer forintért, ami egy évben összejöhet, de a reklám, amit összedobtak mögé, az még kevésbé életszerű. Beáll a néni a szalag mellé a boltban, pakolja fel a cuccot a kosárból, a barátnőit meg elküldi, hogy gyűjtsék össze a „Következő vásárló” léceket a többi kasszából, mert ő most minden cikket külön fizet. A pénztáros meg így tűri.

Nna. Először is a barátnő minimum ekszkuzálja magát, hogy neharagudj Ágikám, de nekem igen sürgős dolgom van, inkább legyantáztatom a szemöldököm teljesen, a tarkómba meg belenyíratom, hogy „ÜSS!”. Másodszor a pénztáros kisasszony nem pofát fog vágni, hanem a kisszéket a kedves vevőhöz, amin ül, és még rá is nyitja a földre került vásárló fejére a kisajtót. Harmadszor a többi vevő nem mákért szalad el, hanem addig üti egy rúd akciós baromfi párizsival, amíg mozog.

És igazuk lesz. Én a marketingesek helyében most nagyon félnék, nehogy így a karácsony környéki bevásárlások alatt megjátssza valaki akár tréfából is.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr261601272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.12.17. 06:42:20

Jól láthatóan német agyvelejeű nők szigorúan és nagy költséggel végtrehajtott lekutatása nyomán készülnek ezek a reklámok, a womanlegendek figyelembevételével, úgymint:
"A férfiak akkora cirkuszt csinálnak egy kis megfázásból"
Reklám: Férj hisztériázva, tünteően hapcizva rohan haza, holnap fontos tárgyalása lesz!. A HŰSÉGES NŐ (nem túl szép statisztanő átlagos fej, behízott derék, löttyedt popsi) lótfutás közben mint őrül NYOMJA TERMÉKET BE a pasinak. Váégül: A pasinakl másnap kutyabaja =(mehet tehát pénztkeresni)

Az se érdekli a német reklámmwegrendelőket, hogy a magyar háziaszonyszegmenst kurvára idegesíti az, hogy a német nők napitakarításban művelnek olyat, amit magyar nő negyedévente se a mi por és sárviszonyaink között!!!

De kedvencem a másék vécéje mi illatos.

A jó anya, ki az urát szereti meg a ygerekkekt, jóebédet főz neki.

Annyira egyszerű, hogy akár egy hűűűlye fasz is megfőzheti. (mehet anyu szolcsiba, majd apu főz zacsivacsit.)

Avatar 2009.12.17. 13:52:16

"Ha most használod a banknak a bankkártyáját vásárlásra, akkor minden egyes lehúzáskor kapsz 500 forintot a befektetési számládra."

Namost azt kell mondjam, téged is átvert az a reklám. Nem kapsz te egy fillért se, hanem ÁTVEZETNEK egyik számládról a másikra 500 Ft-ot. (Ezt is mondják a reklámban, csak az emberek azt hallják, amit hallani szeretnének.) Szóval, ha az a célja a nőnek, hogy 5000 Ft-ot átdobjon a megtakarítási számlájára, akkor csinálhatja úgy, hogy egyesével fizet 10 narancsot, de szerintem gyorsabb és egyszerűbb netbankon átvezetni.
Az viszont szerintem simán elképzelhető, hogy 3 barátnő összefog, hogy szívassa a pénztárost... Mákért is az egyik barátnő indul vissza.
Igazából a pénztárosnőnek is mindegy, hogy hány részletben fizet a vevő, neki úgyis ott kell ülnie a műszakja végéig. Esetleg a táblák begyűjtése zavarhatja, de az is inkább az üzletvezetőt érdekli.
Viszont a többi vevő tényleg nem díjazná a játékot... Persze, ha épp nem áll mögöttük senki sorba, akkor akár játszogathatnak is.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.17. 15:29:06

én az ilyen plafonon keresztül bezuhanó gyümölcsfákat még egész jól tolerálom, egész egyszerűen azért, mert már akkora hülyeség, hogy csak na. Nekem inkább azzal van nagyon-nagy bajom, amikor a hülye reklám egy büdös szót sem szól arról, hogy milyen a termék, hanem inkább egy életérzést próbál prezentálni, és azzal eladni a terméket.
Mint most ez a legújabb pölö az axe-osok, vagy most ez az új unicum reklám, ami kurva jól néz ki, hogy a tag fejest ugrik az úttestbe, meg jégkorongoznak, de ha nem tudnám, akkor azt kérdezném elsőnek, hogy na de mi a faszom az az unikum?

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.12.17. 15:53:59

a tévémen nincs adás, csak egy ráragasztott szakadt gyurcsány kép, de lecserélem orbánra lassan.

Avatar 2009.12.17. 19:10:24

@Vérszegény éjszakai dúvad:
"de ha nem tudnám, akkor azt kérdezném elsőnek, hogy na de mi a faszom az az unikum? "
És amint meglátnád valahol, gyorsan ki is próbálnád, mert ennek valami nagyon jónak kell lennie...

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.18. 13:47:27

@Avatar:

hát, mondjuk ez elképzelhető :)
ezek szerint ez mégis jó reklám...
süti beállítások módosítása