Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Bocs.

2009. december 08. - bs395

Szoktam volt mondani, hogy itt majd akkor kezdődhet el valami értelmes, ha majd amazok – a régi politikai kurzus maradványai, KISZ titkárastul, sógorostul és kollégiumi szobatársastul – méltóztatnak kihalni. Tévedtem.

„[Topolánszky Ákos] vallomása szerint az Ifjúsági és Sportminisztériumban, majd az utódszervezeteinél Mesterházy Attila államtitkár, az MSZP jelenlegi miniszterelnök-jelöltje érvényesítette a pályázatok esetén a politika érdekeit. A minisztérium által kiírt pályázatok szakmai értékelését követően a tárca politikai vezetése, jellemzően a politikai államtitkár, átnézte a nyertes listát. A politikai államtitkár ilyen alkalmakkor számon kérte, hogy meghatározott szervezetek lemaradtak a listáról, vagy hogy adott szervezetek szerepeltek rajta. Amennyiben feszült volt a viszony a politikai vezetés és a szakmai vezetés között, ez adott esetben "diktátum formáját öltötte", tehát a politikai államtitkár meghatározta, hogy mely szervezetet kell támogatni.”

Mesterházy 1989-ben 15 éves volt, kezdő gimnazista. Ennyit a generációváltásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr201582204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.12.08. 09:31:12

Akklimatizálódtak. Akár azt is mondhatnám, hogy aki bekerül ebbe a körbe, az vagy olyanná válik, mint a régiek, vagy kirugdalják, de ezzel elmosnám az egyéni felelősséget. Pedig vastagon sárosak mindannyian - egyenként. Szerintem akkor lesz változás, amikor a "normálisak" kerülnek többségbe, és kivetik maguk közül a mocskot. Kérdés, hogy ez az idő eljön-e valaha.

UbUlcii 2009.12.09. 08:27:44

Az MSZP választási listája:
Köztörvényes bűnözők tülekednek a mentelmi jogért.
Kérdés lesz-e értelme, vagyis a Fidesz szerez-e 2/3-ot.
Tülkön ülök, már csak 112 nap és minden kiderül.
Csinálhatnál ilyen számlálót a főoldalra, mint a kertévéen, hogy már csak 3 nap 12 óra a következő szuper .műsorig
Címet is találtam hozzá:
"Amikor elválik a szar a húgytól: " + 112 nap + " (vagy mégsem ?)" :)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.12.09. 10:34:49

sajnos tényleg arról van szó, hogy a régi öregek kontrollálják a mobilitási utakat, és nem engednek be olyanokat, akik nem képesek az elvárásaiknak megfelelni, illetve annak megfelelően cselekedni. Csak a mi szempontunkból ez meg egy irányított kontraprouoktivitás, de az meg őket nem érdekli ugye, hogy nekünk mi a bajunk
süti beállítások módosítása