Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Magánverzió

2009. november 07. - bs395

Lesz ugye népszámlálás, azt megy a hajcihő, hogy akkor most legyen-e egyáltalán kérdés a vallási meggyőződésről, vagy ne, önkéntesen, vagy egyáltalán. Néphülyítés ezerrel, és pro és kontra asszisztancia zajlik on és offline egyszerre. Szép. Azért szép, mert már előtte is a valóságnak a sarkaiból való kimagyarázása folyik, hát még utána! Ez is csak egy azon témák közül, amiket nem akarunk hitelt érdemlően rendezni, viszont gerjesztésre – és erjesztésre – kitűnően alkalmas. Országunk és népünk és bölcs vezéreink üdvére a magam szerény képességeivel szeretnék hozzájárulni a témát övező masszív elkúráshoz, és egy magánverziót ajánlok a köz figyelmébe, hátha megjelenik az űrlapon.

Ön szeretné, ha alulírott egyház/felekezet/gyűlés nettó fizetésének 2%-át automatikusan megkapja?
a., igen.
b., fizessen a kommunisták!

Case closed. Az egyházak kaphatnának kárpótlási jegyet az elorzott ingatlanok után, mint Mari néni, akinek ugye nem életjáradékban állapították meg a kollektivizált földjeinek az értékét, a Vatikáni szerződést lehetne annulálni, és senki sem mutogathatna másra, mint a sajátjaira: lám, ennyi a keresztény/keresztyén/stb., nem több. Tessék a gyereket temploma járatni, és fizetni a tizedet önként, a más tehenét viszont…

Mert a lényeg mindenfelől az, hogy ők ott a köpködők, mi zsepibe szoktuk, amikor senki sem látja, tessék nekünk elhinni.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr431506835

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: visit website 2019.06.16. 14:14:52

Dostinex prolattina - How long does it take for modafinil to leave your

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avatar 2009.11.07. 16:19:22

"Ön szeretné, ha alulírott egyház/felekezet/gyűlés nettó fizetésének 2%-át automatikusan megkapja?"

Valamit elszámoltál... a tized az 10%.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.07. 19:15:11

@Avatar:
az szja-ból most is garantált bevételük van.

Avatar 2009.11.07. 19:34:26

@bs395: Ja, jut eszembe... a tizedet előbb kellett számolni, mint a földesúri adót, szóval nem is a nettó, hanem a bruttó 10%-áról kéne nyilatkozni... :)
Aztán a maradékot terhelné még a szja, meg a többi járulék és egyéb mifene...
süti beállítások módosítása