Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Az utolsó bástya

2009. augusztus 20. - bs395

Azoknak a valóságsóknak a hibája az egész. Először még csak ott voltak pornósok. Aztán már táncműsorokban is. Playmate-ekről derült ki. Beférkőztek a rendőrségbe, a tanári karba, és most… most a politikába is. Mi lesz a következő? Az otthonaink? Oda is befészkeli magát ez a fertelem? Ki lehet venni majd a tékából, rá lehet majd kattintani az interneten? Meg lehet majd nézni, úgy, hogy senki sem tud majd róla?

De örülök, hogy a politika még tartja magát. Hiába nézték, akik látták, csak tudományos céllal, nyilván. Direkt nem élvezték. Sőt, szörnyülködtek! Ez akar pénztárnok lenni? Nem mondom, jól csinálja, na de pénztárnok? Hogy, anyukám, ne kapcsoljam még ki? Jó, de holnap feljelentjük! Ez ezért mégsem járja! Ilyet csinálni… aztán azzal a szájával interpellál!

Van még remény. Csak le ne tiltsák megint, mint régen, azt azért nem. Na nem mintha néznénk.

Ugye ti se nézitek?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr501324321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása