Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Az megvan kétszáz

2009. június 19. - bs395

Két össze nem tartozó hír:

A Jobbik 1000 EUR letétet kér az interjúkért, hogy majd abból állja a perköltséget (azóta ugyanazok az emberek, akik ezt állították, finomítottak, hogy csak a külföldiektől, meg csak az "ellenséges" médiumoktól, majd megint ugyanezek mondták, hogy semmi sem igaz, az se, amit egyel korábban mondtak a saját szájukkal).

A Fidesz prominensei első fokon pert nyertek a Jobbikkal szemben, fejenként 200 ezer forint vigaszdíj, plusz helyesbítés. Lehet, hogy az előzőekben eredetileg nem erre a perköltségre gondoltak, de fura az egybeesés, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr271194724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jonas-R 2009.06.20. 03:19:29

fura. ugyanakkor max valami belső perverz biroi vicc szerintem.

A jobbik igenis felkészulhet a perekre, mert amugy is fudoklunk a kepmutatasban, ők meg még torzitani is szoktak az amugy sem tul szalonkepes kiszolasaikban.

ha sok eletem lenne, biztos írnék könyvet az öngerjesztő társadalmi folyamatokról.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.06.20. 22:17:35

@Jonas-R:
az indiánok vágják a fát télire, mert a sámán mondta, mert látta, hogy az indiánok vágják a fát télire.
süti beállítások módosítása