Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Amatőrpornó

2009. április 29. - bs395

Nem megy ez az SZDSZ-nek, egyre jobban nem megy. Először az országgyűlés elnökéhez fordulnak, hogy a Jobbikos jelölt OVB tagságának tegyen keresztbe, most meg az IRM vezetőjénél érdeklődnek a rendőrszakszervezetekről. Indulásként: a Jobbikot én nagyon nem szeretem, mert a nagy pártok által elhullajtott, és nem képviselt problémákon retorizálva szintén nem ajánlanak értelmes megoldásokat, és mellette fel-fel tűnik a cigányozás és a zsidózás is, ami eléggé taszító. Mindemellett a hajdan – úgy 20 éve - szépreményű SZDSZ amatőrségét nem lehet szó nélkül hagyni.

Szili Katalinnak mi köze is van az OVB-hez? Annyi, mint Gyeneseinek- volt önkormányzati miniszter - a színházhoz. Ha az SZDSZ ezzel tisztában van, akkor az országgyűlés elnökét befolyással való üzérkedésre bíztatta – ha nincs tisztában vele, akkor mit is keresnek ott?

Draskocicsnak mi köze van a rendőrszakszervezetek tisztviselőihez? Nem sok, tekintve, hogy egy szakszervezeti tisztviselőnek abbéli minőségében a szakszervezet elnöksége a főnöke. Vagyis hogyan lehet számon kérni a minisztertől, hogy milyen emberek dolgoznak a rendőrszakszervezetekben?

De tételesen is:

Hogyan lehet, hogy egy szélsőjobboldali, alkotmányellenes politikát felvállaló szervezet politikusa egy rendőrszakszervezeten belül dolgozhat?

Úgy, hogy a tagság megválasztotta bazdmeg. Draskovicsnak ebbe kurvára nincs beleszólása.

Hogyan lehetséges az, hogy a rendőri szakszervezet hivatalos honlapjának szerkesztője az a Posta Imre, aki nyíltan antiszemita eszméket vall?

Tud weblapot szerkeszteni. Ez persze csak ötlet, lehetségesek más magyarázatok is, ahogy a kuruc.infót is állítólag az NBH üzemelteti.

Jelenthet-e közrendvédelmi kockázatot a törvénytelen párthadsereget működtető Jobbik és a magyar rendőrség összefonódása?

Igen, és én se örülök neki. Ugyanakkora kockázatot rejt, mint a törvénytelen beszerzéseket levezénylő MSZP és SZDSZ összefonódása a rendőrséggel, ami konkrétan oda vezetett, hogy már az állományon belül is egyre nő azoknak a száma, akik a Jobbikban látják az egyedüli megoldást, és ez baj – de nem a Jobbik okozta a bajt, ők csak kihasználják azt.

Tetszettek volna nem lezülleszteni a rendvédelmet, most nem kéne rettegnünk a fasisztaveszélytől.

Szima Juditért viszont kár. Küzdött és kiállt a tagokért, bánt, hogy a Jobbik mellé áll.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr581092996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Esetleg az is lehet... 2009.04.29. 12:19:23

"Segíts Te is Seres Máriának"A Civil Mozgalom a Seres Mária által létrehozott új szervezet, amely egyre inkább kezd beletolatni a mai politikai elit homokozojába, küldte nekem az alábbi levelet nemrégiben. Egyelőre kommentár, és különösebb fejtegetés nélk…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phaidros 2009.04.29. 09:55:27

Na igen, a Jobbik csak okozat, nem az ok. Az majd később lesz, ha lesz...

vacsek 2009.04.29. 10:17:54

Én is elutasítom a Jobbikot. Viszont az tény, hogy a jelenlegi gazdasági/politikai helyzetben egy jó kampánnyal nagyon megerősödhet. Idén EP választás jövőre meg parlamenti választások lesznek és ezeknek a nagy nyertese lehet a jobbik. Csak remélni tudom, hogy az emberek nagy többségében felébred a józan és és ítélőképesség és elutasítják a szélsőjobbos nézeteket.
süti beállítások módosítása