Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Mohácsi Tatárszentgyörgyön

2009. február 25. - bs395

Akartam a címben hülye szóviccekkel szórakozni, de aztán letettem róla. A gyerekgyilkosság sose vicces, és most már Mohácsi Viktória sem az. Tudjuk, ő az, aki Brüsszelből hazarepül és rasszista bűncselekményekért kiállt, amint kamerát lát. Aztán visszarepül. Rasszista bűncselekmény Magyarországon egy fajta van: amikor az áldozat roma, és ez akkor is kitörölhetetlenül beleivódik a köztudatba, ha az elkövető is roma, vagy ténylegesen ismeretlen a nemzetiségi hovatartozása. Mohácsi Viktória és Kolompár Orbán teljes mellszélességben kiállnak ilyenkor a felvevőgép elé, és önnön testükkel védik a cigányságot a rasszizmustól: ostorozzák a rendőrséget, a többségi - vagyis a nem-roma, azaz Magyarország magyar, bolgár, görög, horvát, lengyel, német, örmény, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén és ukrán nemzetiségű állampolgárainak együttesét - társadalmat, és úgy általában a jobboldalt.

Szép dolog az effajta önfeláldozás, amikor magát veszélynek kitéve, az áldozatok sorsában osztozva, kényelmetlenségektől el nem csigázottan egyből itt terem, mikor kell. Vagy nem? Hol vannak ezek a kamerahuszárok, amikor az uzsorások osztják a soha vissza nem fizethető kölcsönt? Hol vannak, amikor segélyosztáskor kint állnak a verőlegények, és a cigányok kezéből kiszedik az éppen esedékes törlesztőt? Hol vannak, amikor szocpolra épített félkész házakkal, de pénz nélkül hagyják ott őket? Vagy amikor kisbusszal összeszedik, elviszik dolgozni, de a fizetség nagy részét lenyúlják, és be sem jelentik? Megmondom: otthon, az irodában, vagy egyenesen Brüsszelben. Mert - és ez nagyon fontos - itt az elkövető, a kamatoló, a rabszolgáztató, a szocpoloztató, a futtató is roma, meg az áldozat is. Az más. Az nem rasszizmus, tehát nekik, a cigányság legfőbb védelmezőinek, jólétük és jövőjük zálogainak nem kell ez ellen fellépniük. Meg a kamera se veszi.

Én meg már megint a KDNP-vel értek egyet. Pokolra jutunk mind.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr22964393

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.02.25. 12:07:43

Romaügyi illúziók ellenSajnos a jelenlegi politikai klíma a kérdés kezelésére különösen kedvezőtlen. Sok tekintetben különböző kultúrák együttéléséről van itt szó, ahol az előrelépés négyéves ciklusokban nemigen mérhető. A mai magyar politikai kultúra vis…

Trackback: Sárdobáló 2009.02.25. 10:51:50

Füstmérgezés ólommal?Megöltek egy 27 éves férfit, annak öt éves kisfiát, valamint súlyosan megsérült az anyuka, és a másik két kisgyerek is, Tatárszentgyörgyön. Lelőtték őket, majd felgyújtották a házat. A család cigány származású volt, ezt tőlük lehet tu…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.02.25. 08:35:00

Számból vetted ki a szót megint.
Ugyanezt a rasszisztázást már eljátszották a baranyai kézigránátdobáláskor is, amikor a helyi rendőröket lebaszták, hogy merészelnk nem rasszista indítékot feltételezni.Aztán kiderült, hogy az áldozat kamatoló volt, a kézigránátot egy bezsarolt dobta.
Addigis, amíg a királycsávó szócikkemet össze nem förmedem, ehun egy link:
sznoberia.blogter.hu/86838/__a_szegenyember_es_a_kiralycsavo

Vidéki 2009.02.25. 08:56:51

Az általad megnevezett emberek azonnal (gondolkodás és bizonyítékok nélkül) tudni vélik, hogy itt rasszista indíttatású bűncselekményről van szó és ezt ország-világ előtt tele szájjal hirdetve a rasszizmus vádját rákenik e többségi társadalomra.
A sors furcsa fintora, hogy ezeket az embereket, akik ilyen elvakultan gondolkoznak és rovásunkra, érdekeink ellenében tevékenykednek szenvedélytől fűtve, mi fizetjük meg vastagon és küldjük el Brüsszelbe, hogy ott a magyar érdekeket képviseljék.

"azta" 2009.02.25. 10:44:39

ez a nő nem is nekünk tragédia, hanem a cigányságnak az! egy-két-három hete az ATV-n (Isten bocsásson meg nekem! egyébként a monoki polg.mesterrel vitatkozott) láttam először - hát ez valami döbbenet ez a nő! kifejezetten buta, egysíkú, irritáló volt! a felvetett gondolatokat, kérdéseket meg sem hallotta, csak ment a szegregáció mantra! nem szívesen írok ilyent, de pofán kellett volna baszni, hogy magához térjen! rendesen kiakasztott!
szóval amíg ilyen picsák/faszok képviselik a cigányok érdekeit, addig jajj nekik! és így nekünk is...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.25. 13:13:05

egyszer még olyasmit találtam mondani, hogy ha a többségi és kisebbségi képviselők meg akarnák oldani a romakérdést, már megtették volna - csak ez nem áll érdekükben, mert akkor nincs mivel riogatni (pro és kontra, mindkettőre komplett iparág épül már), meg nincsenek támogatási pénzek, amiket el lehet osztani.
felháborítónak tartom, hogy nem lehet statisztikát vezetni a programok hasznosulásáról, iszonyatosan képmutató hozzáállás a politika részéről.
közben a romák csúsznak szépen lefele.

vacsek 2009.02.25. 14:33:07

@bs395: Az a baj ami írtál, nem áll a politikusok érdekében az, hogy megoldják a problémát. (Mint ahogy sok más problémát sem.) Talán Kállai Ernő kivétel, mert ő nem rohant oda és fröcsögött a kamerába mint Mohácsi és Kolompár. Csak hát ő egyedül kevés ehhez. Kíváncsi vagyok mire jut egyedül egymaga a "többség" ellen.

Vidéki 2009.02.26. 10:39:27

@bs395: A „feladatra specializált jogvédők” különleges helyzetben vannak.
Ha gyorsan sikerülne megoldani az általuk nyomott problémát, akkor saját maguk alatt vágnák a fát. A probléma megoldása létezésük indokát szüntetné meg.
Ezért nem a megoldásban, hanem a probléma tartósításában, élezésében érdekeltek.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.02.26. 11:47:51

Én inkább gyanakszom, hogy csak tényleg ennyire buták. Az ő kis világukban amit cselekszenek, az helyes. Mint a turbóknál, vagy a fundiknál, vagy válassz magadnak illúzióhalmazt.

pescade 2009.02.28. 22:34:50

Szégyene ez mindenkinek, aki nem tett a helyzetért, aki nem ment le tanítani, aki nem segített, aki nem olvasott elemzéseket, aki nem vette a fáradságot, aki magasról leszarta az egészet, aki könnyen ítél, aki rugalmatlan, aki feudális
süti beállítások módosítása