Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Lövésem sincs

2008. december 07. - bs395

Kis szünet a virtuális lövöldözésben, hogy némi igazi lövöldözést nézzünk videóról. Én magam igazi fegyverrel még sose lőttem, de talán majd egyszer, mert önvédelem, vagy csak úgy. Bár az önvédelmet hajlandó vagyok revideálni az ilyen jelenetek után:

Egy 9x19 mm Parabellum 450-550 Joule torkolati energiája még csak-csak, és már azzal is embert lehet ölni (bár a .357-esnek, a .40-es S&W cuccnak, na meg a .45-ösnek az okozott sebei a bemeneti nyílás mögött kb. kétszer akkorák, mint a Parabellumnál), de mi történik, ha valaki kézbe kap egy .50-es Action Expresst, merő 1300 Joule-lal? Orrtövön vágja saját magát. Ha a betörőt nem is találja el, nyugodtan, ráérősen még ki is hívhatja a rendőröket, a bűnöző ugyanis még a járőr kiérkezésekor is a földön fog sírva röhögni, és rimánkodni egy repetáért, hadd' venné már fel a kamerás mobiljával, hogy megmutathassa otthon a gyerekeknek.

De ha ez még mindig nem lenne elég, fogjunk egy tízes szorzót, azaz irány a 13 KJoule és az afrikai nagyvadakra tervezett flinták:

Plusz hatásként a szomszéd is megsüketül két hétre, még ha kertes házas övezetben is lakunk, de a tuti hatásért a betörőnek háttal tessék állni, majd a visszarúgó fegyver leüti a bestét!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr85808688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.12.07. 09:26:36

A kis arab, de aranyos volt, még az üveget is betörte :).
süti beállítások módosítása