Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Adolf Nobel

2008. október 28. - bs395

Sógorék néha túllőnek a célon, úgy érzem. Felhabosítják a Rábát, meleg vezette a széljobbot - a világtörténelemben nem egyedülálló módon - , most meg ifjaik Nobel-díjat követelnek ráérő idejükben Hitlernek. De miért? Mire fel? Milyen kategóriában? Kínzó kérdéseinkre nem kapunk választ.

Béke Nobel-díjra már '39-ben jeölte E.G.C. Brandt svéd parlamenter, ám - ki tudja, miért - nem kapta meg. Biztos világméretű összeesküvés állt a háttérben. Talán ezért is tiltotta meg még életében, hogy a németek átvegyék a Nobel-díjakat. Carl von Ossietzky számára nehéz is lett volna mondjuk, mert épp koncentrációs táborban ült.

Vagy a névhasonlóság miatt van, hogy az egyik Adolf, a másik meg Alfred? Vagy mert volt ő már az Év Embere a Timesban? Nem értem, nem értem. Követlehetnének akár Oscar-díjat is, olyan jól játszott a Bukásban. Ennek az egésznek a világon semmi értelme sincs, hacsak nem az, hogy a szélsőségesség sose arról volt híres, hogy a valósággal szoros kapcsolatot ápolna.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr68735655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.10.29. 00:29:46

vagy egy ős anya kitüntetést :-)
az még brezsnyevnek se volt!
süti beállítások módosítása