Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Pogógörl!

2008. augusztus 04. - bs395

Az ember kattingat az interneten, mert megteheti. A sok pornó, haszontalan dolgok, uszítás, demagógia (melyből igyekszem kivenni a részem) mellett nagy ritkán igazi gyöngyszemekre akad, mint az Aljas Kúszóbab, a Nefogazz! baszodd, vagy nem más, mint a Vastrabant!

Az eddigi egyetlen videó klipjük, de pláne a szám... bocs, miközben ezt gépelem, mindig újra meghallgatom, és olyankor kultúrsokkot kapok, és kezdhetem elölről. Szóval ez a szám, vagy a srácok, eddig ők hol bujkáltak?

Sikerült egyetlen mondatban összefoglalniuk az ezeréves magyar államiság teljes kultúráját, le-, át-, fel- és megfedve azt: "Járjon el velem egy pogót, úgy kérem, igyék vélem feleseket!"
Eddig ez kinek sikerült, mi? He? HE?

Itt is vannak, jönnek! Hangerőt teker, végtelenre állít, és fogad befele!



Közben meg van blogjuk is, itt a szomszédban. Én csak azt szeretném kérdezni, hogy mikor fognak gyakrabban koncertezni? Muszáj lenne élőben látnom. Esetleg meginni némi feleseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr13598509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neverlivetosee · http://klur.blog.hu 2008.12.30. 06:04:17

Aljaskúszóbab? Igénytelen, másoló szcientológus szemét. Felejtsd el, barátom.

Schuerue 2009.01.04. 10:15:42

@neverlivetosee: Aljaskuszobab nem lehet szci, hiszen most már ingyen van a zene babföldön, márpedig a Ronisták még a vallást is pénzért adják.

magyar-magyar szótár 2009.01.04. 10:53:19

Namost ehhez kell nekem egy másik gép, nem ez a fatengelyes, ami nem lát vidijót.
De a becsaliszöveg ígéretes!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.04. 15:02:48

megéri lecserélni, nagyon ott van :-)
"jöjjön el kicsnagysád csápolnmi, igérem nem bánja meg"
süti beállítások módosítása