Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Zenebutik: Mókus örs

2008. augusztus 03. - bs395

Az Alvin és a Mókusok azon kevés magyar zenekarok közé tartozik, amiket meg tudok hallgatni (persze nem minden számukat, de olyan együttes még nem alakult, és nem is fog). Ellentmondásos, polgárpukkasztós, hullámzós, meg minden, de ezért a pár számért bőven megérte. Szerintem.



Az első videónál csak a szöveg keményebb, depis hangulatban, vagy épp alkoholos vigyorgás közepette nagyon jól tud esni:



A következő pedig kötelező kéne, hogy legyen minden általános iskolában és management meeting után, főleg a refrén:



Aztán meg még! Demokrácia, fogyasztói társadalom, és politika - szopjál csecset (a refrén egy posztmagyar pornófilm aláfestőjének is elmenne):



Napoleon Boulevard, Julia spricht sehr sollen nacht, ja, bocs:



Az utolsót meg küldeném mindenkinek, aki szereti, ha hasal, ha nem:

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr78597385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2008.08.03. 11:26:44

A mókus-felgyújtott erdő szövegkörnyezet miatt szeretném bemutatni a Tündi Bündi Barátok című igen beteg sorozatot.
Pl:
Az egyik szereplő, Giggles (masnis, rózsaszín kis mókusféle) és Petunia (ugyanez, csak virággal és kékben) limonádét készítenek. Gügyögnek, szinte arra késztetik a nézőt, hogy megölelje őket. Az egyik pillanatban azonban a limonádés bódé cégérét tartó szög kiesik, és az így lezuhanó deszkadarab viszszintesen lekaszálja Giggles fél arcát (a szó szoros értelmében). ...
happytreefriends.atomfilms.com/

Takika 2008.08.04. 10:25:26

Ha mar Alvin, akkor a Bizalom cimu opusz sem maradhat ki: www.youtube.com/watch?v=cubll_TkJZs :)

Gerhard 2008.08.04. 11:08:39

Kétféle punkot ismerek: aki rajong az Alvinért, és aki egyáltalán nem. Téged az utóbbinak hittelek, bár nem tudom, miért, mindenesetre jó volt itt 2 nap minimáltábor után Alvint látnom. Ja, Alvin volt az első eredeti kazettám is életemben, jól mutatott a kopasz fej és a fehér fűző mellett, de azóta legalább kinőttem belőlük:D Tetszik, ahogy az évek alatt poénos, dallamos garázspankból egy profi, lendületes, zenekar lett, és az utóbbi évek ska-s elemei a számaikban nagyon jók.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.08.05. 00:34:18

egy kivételével az összes számuk itt van, mai tetszik.
a jézusnak volt-e szakálla nincs fenn youtube-on :-(.
süti beállítások módosítása