Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Fuss, Abu, fuss!

2008. június 18. - bs395

Ez egy izgi cucc.

Abunak, a terroristának nem szabad sok mindent mostantól.

Napi 22 órában nem hagyhatja el a házat, ezért szereltek a lábára egy olyan elektromos izét.

Nem mehet mecsetbe. Ezt is gondolom úgy akarják nyomon követni, hogy ott a lábán az az elektromos izé. Az már más kérdés, ha otthon berendez magának egy mecsetet a hátsó szobában. Rajzolok magam köré egy kört, és amikor nem figyelsz oda, ki-be ugrálok belőle, és kajánul röhögök.

Nem mobilozhat meg internetezhet. Hogy ezt hogyan akarják nyomon követni? A lábán az az elektromos kis izé biztos taszítja az elektromos eszközöket: nem használhat pl. villanyborotvát, nem ülhet közel a tévéhez, és nem cserélheti ki a lemezt a dvd lejátszóban. Bluetoothozni se tud.

De a legnagyobb büntetés minden igaz iszlamista terroristának: a bíróság kimondta, hogy nem találkozhat Osama bin Ladennel. Ez azért kemény. Ott ülsz egy angliai házi őrizetben, és azon keseregsz, hogy nem találkozhatsz a haveroddal, aki egy 'sztáni barlangban kergeti a műholdat egy antennával.

Keményen meg lett büntetve.

Napok kérdése, és összeomlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr51526782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása