Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Hegyibe!

2008. június 09. - bs395

Felmentünk Szigliget várának romjaihoz.
Aki kitalálta, hogy hegytetőre kell építkezni!
Hogy a Mikulás szarjon bele a csizmájába!
Meg aki kitalálta, hogy oda fel kell menni!
(oké, az én voltam, mert panoráma, meg csináljunk fényképeket)

Most nem tudom, hogy belőlem hiányoznak-e a török gének, de ha én ostromló török lettem volna, biza fel nem mentem volna a tetejére a hegynek, ahol még fal is van, meg nyilaznak, meg forró mindent öntenek a nyakamba, azt ha mégis felérek, még akkor is meg akarnak késelni.

Ja, és mindezt teljes harci díszben, persze.

Ha én ostromló lettem volna, felőlem ott haltak volna éhen a hegy tetején a bibasok, mert ha meg is döglenek, hát akkor is lefele gurulnak, úgyhogy még hullát gyűjteni se kellett volna felkaptatni. Az üres várat meg ott hagytuk volna, hogy benője a gaz.

A hegytetőre épített várak mondjanak le!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr80505906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ras · http://futo.blog.hu 2008.06.09. 08:33:40

és te egyből mentél fel ugye?
na most képzeld el mindezt Badacsony, Gulács meg Szt. György-hegy után...

Gyúrni kék és nem csak agyra ;)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.09. 08:46:01

:DDD
Kemény dolgok ezek, a túrázást bizony szokni kell. Régebben imádtam, ma a klotyóra is az irodai gurulósszékkel hajtom magam...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.06.09. 11:05:17

Before, OFF:

Hadd gratuláljak neked innen a blogodban írt melegekről szóló bejegyzésedhez; talán a legkiválóbb összefoglalás, amit az utóbbi években a témában olvastam. Azért ide írom, mert a 486 komment között ez ott elveszne.

ON:

A túrázás bizony vidám dolog. :-)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.09. 15:26:28

Köszönöm.
Jó volt látni, hogy sokan szimpatizáltak azzal, amit írtam, bár a lelkesedésem mára kissé alább hagyott a reakció blog miatt, de sebaj. :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.09. 16:03:11

before:
súgok.
gabrilo és tölgy alapján ne ítéld meg őket.
gabrilo szerint aki nem ért vele egyet, az kommunista, és már most tömegmészárlást tervez, első körben a papokat.
tölgy szerint, aki nem olvasta el, amit ő elolvasott, és nem pont ugyanarra a következtetésre jut, mint ő, az hülye és megvetendő.
vannak ott is meg a konzervatóriumon is értelmes arcok, akik kétkednek a saját igazukban - meg vannak ott kommunisták is, akik ugyan nem annak hívják magukat, de ha kicseréled a szavaikat már művekben szereplőkre, a szintaktika mitsem sérül.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.09. 16:15:35

Szoktam őket olvasgatni (mármint a reakciót) és általában értelmes dolgok kerülnek ki a kezeik közül, akkor is, ha adott esetben nem értek egyet. De ez most így nagyon félrement, villámgyorsan süketek párbeszéde lett az egészből. A végére már csak a főgörény megjelenése hiányzott...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.09. 16:28:43

Apropó, tudtad, hogy mi nem csak haverok, hanem druszák is vagyunk?! :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.09. 19:01:29

tölgy egy felfújt hólyag, de valahol még szórakoztató is, ahogy olyan halál komolyan veszi magát :-).

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.06.09. 19:22:09

Én nem tudok szórakozni olyan embereken, akik ölik az időmet és az idegeimet, mindenféle értelem és valódi, tartalmas vitára való esély nélkül.
Inkább kerülöm őket.

Refuse/Resist! 2008.06.10. 11:21:55

"vannak ott is meg a konzervatóriumon is értelmes arcok, akik kétkednek a saját igazukban - meg vannak ott kommunisták is, akik ugyan nem annak hívják magukat, de ha kicseréled a szavaikat már művekben szereplőkre, a szintaktika mitsem sérül."
Ez nagyon pikáns, bővebben is kifejtenéd? :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.10. 12:45:58

:-)

a meggyőződés a lényeg, az alapok, nem a maskara.
ha rajtad kívül álló dolgoból vezeted le tetteidet (greater good), akkor te nem vagy felelős, még ha explicit mondod, akkor sem - ki fogsz törtni a legkisebb ellenállás felé.

így lehet a nácizmus a kirekesztő ortodox judaizmusra adott logikus (ám iszonyatos, meg- és elvetendő) válasz, ahogy a modern izreal állama nem más, mint hibás feldolgozása annak a tömegsokknak, amit a holokauszt jelentett.
vagyis a nácik zsidók, a zsidó pedig nácik - nem mind, persze, csak a leghangosabbak. erre mondta a magyar cionista szövetség elnöke saját kezűleg, hogy szellemi sötétség - mindezt azért, mert nem fogatam el a kiinduló hipotézisét a nélkül, hogy elovastam volna a több könyvtárra rúgó "szakirodalmat". erre szoktam mondnai, hogy a dolgok számossága nem bonyolult, hanem nagy rendszert eredményez.

továbbgörgetve: az aufklérizmus - ahogy loxon erre pl. helyesen ármutatott - ugyanúgy vallás, ahogy a kommunizmus, vagy a most terjedő, intézményesített ateizmus is. kvázi párhuzamosak a kereszténységgel - ami párhuzamos volt sok más vallással, amíg ki nem írtotta őket -, csak ugyanazokra az erőforrásokra (hívők véges darabszáma) hajtanak (marxista! marxista! fujj!), így nem szeretik egymást.

egyébként a poszt arról szól, hogy mi a viharnak kellett olyan rohadt magasra építkezni, nekem meg megnézni testközelből.

garázdabillegető (törölt) 2008.06.11. 10:52:00

Hm, muszáj volt megnézned?
Az az érzésem, hogy te vagy az egyik legnagyobb kommunista-egyenlősítő, és ez a cikked rántotta le az utolsó leplet a kilógó lólábadról. :D
Neked se a magas hegy nem jó, feltételezem a túl mély kanyon sem*. Se az egyház nem tetszik, se az állam. Se az X csoport ne kapjon közösségi támogatást, se az Y, ha azok nem a teljes populációt reprezentálják. A te álmod egy tökéletesen sima földgolyóbis, amin tök egyenlő emberek lépnek egymással interakcióba, akik ugyan lehetnek különbözőek, de csak egy bizonyos mértékig.

(*lefelé menni egy hegyről fárasztóbb, mint fel!)
süti beállítások módosítása