Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Ki kattintott meg?

2008. április 19. - bs395

Meg szokom nézni az előző napi statisztikát mindig, hogyan terjedek, mint az ebola.
Tegnap jött jó pár kattintás innen-onnan, de kettő sorra felkaptam a fejem: forum.sg.hu, és (kapaszkodás, nagy levegő, oké, jöhet) nol.hu!

Amennyiben bárki tud róla, hol és milyen minőségben kerültem fel a fent említett oldalakra (paranoid vagyok, mint állat, na), kérem, árulja el.
Esetleg dobjon egy linket.
Légyszi :-).

Előre is köszönöm.

(ui: a gugli meg leszophat, nem talált túrót se erről)

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr91432295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.04.20. 16:29:32

A Google sajnos nem egészen naprakész, teljesen önkényesen dönt arról, milyen oldalakat és mikor indexel. Ezért az aktuális tartalmak lehet, hogy csak egy hónap múlva kerülnek be az indexbe, de lehet, hogy már másnap. Egy biztos, a nagyon sok látogatóval és bejövő hivatkozással bíró oldalaknak van esélye arra, hogy naponta frissüljenek. Bár igazság szerint, nem tudom mit kerestél konkrétan és hogyan, de gondoltam okoskodok egy kicsit.

Egyébként tetszik a blogod, betettem RSS feedbe.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.20. 16:53:02

köszi :-).

a nethirlapos hivatkozást megtaláltam, de az sg.hu-st, de főlega népszabist nem :-(.
lehet, a forumokat nem listázza eleve.

2008.04.20. 18:24:00

Igen, az is lehet, hogy a fórumokról már eleve kitiltották a Google indexelő robotot (robots.txt), de az is lehet, hogy egy pár nap múlva, ha újra rákeresel már meglesz.

A fordítottja is érdekes, amikor valamit törlök az oldalról, és még jó sokáig benne marad a Google indexben, meg a cache-ben.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.22. 01:25:30

megvan a népszabis! megvan a népszabis! juhúú!

"ludens ludens adatai • 2008. ápr. 18., péntek, 13.20.19 CEST • 2187. vélemény
"Szili Katalin látja az alagút végét, derült ki az M6-os alapkőletételén. A házelnök megkeresztelte, a püspök megáldotta az első magyar sztrádaalagutakat... Olyan ez, mondta a házelnök, mintha a szocialisták egy robogó vonaton ülnénk, ami száguld a szakadék felé. Ha valaki be akarja húzni a vészféket, annak ellökik a kezét."

"Az MSZP frakcióvezetője lapunknak adott interjújában azt mondta, hogy... a halott, azaz a régi koalíció változatlan munkamegosztást és szőnyeg alá sepert vitakérdéseket feltételező feltámadásában nem hiszek, abban viszont igen, hogy valami új életre keljen. ... Legfeljebb gondolkodni lehet a kormányszerkezet esetleges csiszolgatásán, ha egy kicsit stabilabban rendezkedünk be önálló kormányzásra, de nem ez a legsürgősebb tennivaló. Inkább azokat a programpilléreket kell mihamarabb meghatározni, amiket önállóan is képesek vagyunk megvalósítani, egy koalíciós partnerrel meg még kényelmesebben."

"Valahol nekem az jön le, hogy Mrs. Szili egyetlen baja, hogy per pillanat nem ő van nyeregben, és tulajdon pártjának tagsága is egyre inkább szembefordul vele és az általa képviselt 'szociáldemokrata' gárdával. Mert inkompetensek és álszentek, azért... Lendvai Ildikót olyan olvasni, mint amikor ketaminra szedsz be crack-et, és fejben játszod le Kincsem összes futamát, egy helyben ülve, és amikor magadhoz térsz, nem tudod, mitől vagy olyan fáradt. Legyen is koalíció, meg ne is, legyen is Gyurcsány, meg ne is, legyen is verseny, meg ne is. Ez van, ha valaki megnézi a magyar népmesék összest egyhuzamban, szünet nélkül, és úgy marad... Nagyságos asszonyaim: tessenek már felhagyni azzal az illúzióval, hogy kegyedék politikusok. Nagyon szépen kérem..." - killtheradical.blog.hu/2008/04/18/nagysasszonyok

Egyik gondolat sem az enyém. Az ateista, anarchista és koszos punk bloggoló ráadásul kifelejtette Mónikát. "

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.24. 07:16:20

üzenet: országunk nagyjai olvasnak minket. oké, csak egy nagyja. és nem tudni, ki.
iplanet.parlament.hu.
szóval óvatosan irogatni kérem.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.04.24. 10:40:16

Hát, akkor innen üzenném, hogy...
süti beállítások módosítása