Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Ambíció

2008. március 28. - bs395

Kinek van több ambíciója? A férfiaknak vagy a nőknek?
Szerintem a nőknek.

A nőknek annyi ambíciójuk van, ami elég maguknak, a pasijuknak, a gyerekeiknek, a hobbiklubjuknak, a szülői munkaközösségnek, és még marad is.
A pasiknak annyi ambíciójuk van, hogy nőt kapjanak. Minden más - a kocsik, a foci, a lóvé, a cuccok - csak pótcselekvés, amiről úgy hiszik, több és jobb nőt kaphatnak. És náluk a nő megkapásával véget is ér az ambíció.
A nőknél viszont pont a megkapással kezdődik csak igazán. Addig csak egymás között rivalizáltak, hogy minél jobb ambicionálandó alapanyagot kapjanak a kezeik közé, de ha megvan, beindul a nagyüzem.

Egy férfi vágyait aránylag egyszerű kielégíteni: szex, kaja, alvás, esetleg foci-sör a haverokkal hetente egyszer, vagy tetszőleges helyettesítő cselekvés. Szexben is elég egyszerű kedvére tenni. A férfi tehát egyszerű, és ez így van jól.
A nő ugyanis bonyolult. Nincs recept, bocs, se a szexre, se azon kívül, ugyanis a többi nő még mindig ott les a válla felett, és még mindig túl kell tennie rajtuk (és a gyerekinek az ő gyerekein, a férjének az ő férjükön, és így tovább).

A pasi egyetlen dolgot tehet: enged a noszogatásnak. Nem szabad megállnia, elégedetten hátradőlnie (na jó, egy picit, de leginkább csak ha a nő nem látja - van valami egy pihenő férfi látványában, ami az őrületbe tudja kergetni őket). Mindig legyen valami dolog, amiben előre kell lépnie, egy cél, bármilyen nüánsznyi is, amit el kell érnie, meg kell valósítania - és ezt közölje is lehetőleg élete párjával. Na, nem láttamoztatni kell, csak tudatni, ugyanis nem elég jól dolgozni, annak látszania is kell.

Készítsenek a pasik mondjuk titkos tervet, de ne egyetlen helyre írjanak le mindent, mert pár hét alatt úgyis lebuknak: egyrészt a nők az ufóktól átvették a gondolatolvasás képességét is, másrészt úgyse tudják a férfiak tartani a szájukat.

És mit vár ezért a pasi cserébe? Hogy rajongjanak érte, agyba főbe dicsérjék. Arra vágyik ,hogy amikor belép a kávézóba, akkor a nője barátnői irigy pillantásokkal adózzanak ágybéli teljesítményéért, trendi ruhájáért, zsír sérójáért, és hogy ezt a nő lehetőleg naponta el is mondja neki (uhhh, de erős a karod, drágám! mmmm, ölelj át szorosan! - higgyék el, működik).

És mit vár a nő? Imádatot, minden körülmények között. Ő az istennő, a szexdémon, a - feministák ne figyeljenek ide- konyhatündér, az igásló, a cégvezető, a pénzügyi zseni: a lábai elé kell borulni legalább verbálisan minden másnap.

Most, hogy mindezt letudtuk: miért van olyan sok boldogtalan nő? Mert túlbonyolítják a pasikat. És miért van olyan sok boldogtalan pasi? Mert túl leegyszerűsítik a nőket, és ez hiba.
Egy kapcsolat atmoszféráját ugyanis nem a pasi hangulata határozza meg, hanem a nőé. Ha a pasi hisztis, akkor morog a mackó. Ha egy nő hisztis, akkor elszabadult a pitbull.

Lányok, asszonyok: tessék a férfit körülrajongani a maga egyszerűségében. Imádni fogja magukat érte - akár naponta többször is.

Életvezetési tanácsadó rovatunkat hallották, cím a szerkesztőségben.
A következő rész tartalmából: terhes leszek-e, ha lenyelem? - nem, de csak ha nem nyelsz félre.
(mit mondtam az egyszerűségről, mi?)

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr53399646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása