Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Lélegzetvételnyi adó

2008. március 25. - bs395

Izraelt, a cionizmust, az ortodoxokat, a könyvet kritizálni náci, antiszemita dolog. Egyik fundamentalizmust a másikkal nem szembe, hanem párhuzamba állítani szellemi sötétség (mint azt a Magyar Cementgyártók Szövetségétől - röviden MaCeSz - tudjuk).

Ha pediglen egyik fundamentalizmus a másik elpusztítására törekszik, akkor bizony választanod kell oldalt. A középen maradás értelmezhetetlen, a kívül maradás úgyszintén. Miután választottál, körmöd szakadtig védd a választottadat. Komoly előnnyel indulsz, ha az egyik fundamentális törekvéssel születési viszonyban állsz, illetve, ha ugyanezen születési viszonnyal ideológiailag ellentétesben.
Az, hogy a fundamentalizmusok ütközését a csatolt részek szívják meg, akik puszta balszerencséből pont oda születtek, ahol a többiek fundamentalizálódnak, érdektelen kell, hogy legyen, a pokol vámszedőinek személye úgyszintén.

Történt pediglen, hogy megalakult Izráel állama, amit még egyes ortodox zsidó mozgalmak is a sátán művének tekintenek, mert Izráel népét a messiásnak kell visszavezetnie az ígéret földjére a végidők kezdetén. Történt pedig, hogy ott az első állandó települések óta emberek éltek, akiknek leszármazottai még ma is ott laknak, amennyiben el nem menekültek többfajta okból és többfajta etnikumból.

Izráel állama pediglen nem a térség uralkodó vallását és származási hálóját emelte állami létének szimbólumává, hanem hozta volt saját fundamentalistáit az ott lakó fundamentalisták ellen. Ezek a fundamentalisták és importált üzletfeleik pedig azóta is ölik egymást abban a naiv hitben, hogy egyszer csak kiirtják a másikat.

Gázában nyert a Hamasz. A Hamasz rossz dolog, mert terroristák. Ennyit kell róluk tudni. Azzal, hogy miért a Hamasz nyert, nem szabad foglalkozni, mert az antiszemitizmus, az okok feltárása pedig ismételten szellemi sötétség, de bevállalom: az összezsúfolt palesztinok egész egyszerűen nem láttak mást, aki képes lenne megvédeni őket Izraeltől és egymástól.

Mivel a Hamasz rossz, nem állunk velük szóba, az embereket pedig, akik megválasztották őket az általunk keltett kilátástalan létük szakadékában, megbüntetjük keményen. Olyan keményen, hogy adót szednek a homokra, legalizálják a csempészetet, és vámot szednek a maffiavezérektől. Ennyire. A Hamasz szerint meg Izrael rossz, úgyhogy velük sem szabad szóba állni.

Egyáltalán: ha már választottál oldalt, miért akarnál szóba állni a másik oldallal? A nem fundamentalistákkal a másik oldalról pláne nem szabad, ők a legveszélyesebbek mind közül. Nem szabad tovább azon gondolkodnod, mivel tudnád a nem fundamentalisták körében a fundamentalisták támogatottságát aláásni a nélkül, hogy a nem fundamentalistákat jól megbüntetnéd. A büntetés zsidó- keresztény-muzulmán erény különben is, istenünk akarja így.

Választhatsz: vagy egy zsúfolt, egészségügy, áram, víz és egyéb, általunk természetesnek vett komfortok nélküli, éhezéssel és bombázásokkal teli életet élsz, vagy aránylag komfortosabbat, ahol viszont reflexként szkennelsz minden embert, aki csak elhalad melletted az utcán, hátha az éhezők közül való, akinek egyetlen vágya, hogy felrobbantson téged és a többi plázavendéget (és a családja kapjon 3000 dollárt a pokol vámszedőitől).

Izrael jó, a Hamasz rossz. Adjunk nekik még több lőszert.
Hajrá fundamentalisták, hajrá ígéret földje.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr33395667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telem 2008.03.25. 12:48:05

Nem jártál Izraelben.
Minden amit leírtál az okoskodó butaság farokkergetése.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.25. 13:15:56

telem: igazad van, nem jártam ott.
és nem is szeretnék.
az okoskodó finomatás kedvéért: te milyen minőségben jártál ott? túristaként? telepesként? ott született palesztinként/zsidóként/bármi másként?

zala 2008.03.25. 13:25:50

Telem 2008.03.25. 12:48:05

bs395 sztem egyszerűsítve bár de leír néhány tényt ( a fundamentalizmusok ütközését a csatolt részek szívják meg, megalakult Izráel állama, amit még egyes ortodox zsidó mozgalmak is a sátán művének tekintenek, Izráel állama pediglen nem a térség uralkodó vallását és származási hálóját emelte állami létének szimbólumává, Gázában nyert a Hamasz ...) megvillantja a hazai sajtó főcsapása által kínált hírmagyarázatokat (A Hamasz rossz dolog, mert terroristák. Ennyit kell róluk tudni.) és a saját blogján a saját véleményével fűszerezi ezen tényeket és hírmagyarázatokat.

Ezután jössz Te, és megmondod a tutit! A blogger nem járt még Israel-ben! Húha! Okoskodó butaság farokkergetése minden amit leírt! Ajjaj!

Van néhány dolog ami érdekelne. Az első mondatod hogyan kapcsolódik logikailag a másodikhoz? Aki még nem járt I-ben, az írjon bármit is I-ről az csak o-b-f lehet? A saját kommentedet miként értékelnéd, ha elemezned kellene a postot ÉS a hozzá írt hozzászólásokat? A saját hozzászólásod elemzésében szerepelnének a 'tényszerű', az 'észérv' szavak, esetleg a 'konkrétumra reagálni' kifejezés?
Én kérek elnézést :\

Gejza 2008.03.26. 13:23:02

Az antiszemitizmust ugyanúgy elítélem, mint a cionizmust.
Nyilvánvalóan erjedési szintje szerint.
De azért köszöntsön fel téged neved napján a Hamasz.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.26. 14:54:10

gejza:
az antiszemitizmust és a cionizmust (és minden más, ortodox és kirekesztő nézetet és világfelfogást) én is elitélem, egyszerre, párhuzamosan.
akkor miért jöjjön a hamasz hozzám házhoz?

speciel 2008.03.26. 21:23:19

Pusztán azért, mert ( ha lehet ilyet mondani) átérzem a palesztinok kálváriáját. Ugyanígy törekszem felfogni a zsidóság jelenlegi és szintén történelmi vesszőfutását.
Csakhogy: Bár én sem jártam I-ben, mégis (CNN, BBC, anno Panoráma) azt gondolom, hogy a fundamentális taplók kivételével (igaz rengeteg kompromisszum árán, de eggyütt tudtak élni). Ismerősöm járt nyaralni arrafelé még a 90-es évek közepe felé. Azt mondta Jeruzsálemben beszélt zsidókkal és arabokkal, akik élhető I-t akartak., s ezt értelmesen indokolták is. Lehet, hogy Arafat, s néhány épeszű Munkapárti melóját Sharon baszta el; ezt nem vitatom, de a Hamasz nem lehet alternatíva. A Hamasz nem pusztán Palesztin jelenség, átjárja az egész Közel-Keletet ez a békét nem tűrő és nem is akaró fundamentalizmus. Oszamától a tálibokig ugyanarról szól: I-t el kell taposni. Rosszul vagyok, ha I-i GI Joe rálő kődolábó palesztin skacra, vagy agyhalott telepes lövöldöz mecsetben, mégis úgy gondolom, ha mérlegre tesszük mindkét nép sérelmét és az ezekre adott reakciót; hát a Hamasz a sáros. Nem tudom, hogy lehet gyermekre, tanárnőre bombaövet kötni Allah, s a megdicsőülés nevében, plussz 3000? USD a családnak, mikor a kurva repeszek gyermekeket, öregeket (arabokat is) gyilkol. Nekem ez és ennek "szocializálása" rémálom.. Lehet félreértettelek, ha nem, hát ez van.

Arktorin 2008.03.27. 09:25:15

speciel! Ezért ők a szélsőséges fundamentalisták és nem Te. Más világban növünk fel, és más az értékrendünk. Náluk bűn az alkohol és a pornó és bele lehet beszélni a fejükbe, hogy menj fiam és ölj meg egy iskolányi gyereket az "elnyomók" gyerekei közül mert az szent dolog! Mások vagyunk na. Véleménye mindenkinek lehet egy. Az én véleményem az hogy együtt tudnék élni azzal a ténnyel, hogy nukleáris sivataggá változtatják a közel keletet, az ott élőkkel együtt. Azért mert én is szélsőséges vagyok. Ha békét akarsz készülj a háborúra. A szélsőségesek nélkül nyugodtabb lenne a világ, aztán lehet hogy nem. Én így gondolom, de attól még nem lesz bombázás a Ghazai övezetben. Azok az emberek eszközöket kerestek, és rájöttek hogy a katonaságuk szart sem ér. Nem tudják befenyíteni a "fejlett" államokat katonailag, ezért módot találtak rá hogy befenyítsék őket. Ezt a családjaikon keresztül érték el. Ez számunkra nem elfogadható, erre felhördültünk, ezt folytatják. Ha közben meghal pár száz arab akkor belfér. "Szent" halált haltak. Pont.
Nézd meg a Kingdom c. filmet. Röhögj rajta egy jót, legyints egyet, aztán gondolkozz picit a "főhősök" hozzáállásán. Kicsit csalfa a dolog mert amerikaiak készítettek filmet az "ellenségeikről", de azért van benne egy-két érdekes felvetés ha továbbgondolod. Pl milyen jogon megy oda amerika és próbál istent játszani egy olyan térségben amihez semmi köze? És milyen jogon ölnek meg Arabok ott dolgozó Amcsik kölykeit? Miértmiértmiért és miért?! És amíg nincs releváns válasz, addig megy a marakodás. Aztán eljövé Isten (vagy Allah vagy a faszomatseérdekli ki és mi) és rendet rak, vagy eljön ET és a világbéke, vagy valakinek megremeg a keze és elfingja magát az atomtöltet. Leszarom. Megdöglünk mind, a kérdés csak hogy mikor. Halál!
Jah, és fakk dö szisztem!
süti beállítások módosítása