Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Becses testnedvek

2008. október 02. - bs395

Dr. Strangelove, avagy hogyan tanultam meg, hogy ne aggódjak, és hogy szeressem a bombát.

A félelem szüli a versenyt, kedves polgártársak. Fegyverkezési verseny, űrverseny, békeverseny, közben a polgárok csak a nejlonharisnyára meg a mosógépre tudnak gondolni. Épp ezért elkészítettük a világvége gépezetet, ami bukásunk esetén 100 évre nukleáris sivataggá változtatná az egész bolygót! Épelméjű ember persze ilyet nem tesz. Ez okból a világvége gépezet automatizálva van, s minden kísérlet a hatástalanítására egyből felrobbantja.

Igaz, hogy magas volt az ára, majdnem az egész éves költségvetést elvitte. Akkor miért vágtunk bele, kérditek? Mert "ők" már nekiálltak a sajátjuknak, és féltünk, hogy lemaradunk a világvége versenyben! Megírta a New York Times is! Hogy miért hozzuk mégis nyilvánosságra? A világvége gépezetnek pont a félelem a lényege - ha titokban tartjuk, elveszik az értelme!

Mein Führer! Tudok járni!

Ja, a fluorizáció a legnagyobb kommunista összeesküvés mind közül: fluorizálják a vizet, a tejet, még a jégkrémet is! A kisgyerekek jégkrémét! A szemét kommunisták! Hogy beszennyezzék becses természetes nedveinket!

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr35688780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.10.02. 10:41:07

zseniális film. Asszem az öreg Tellerről mintázták az alakot, mert ő beszélt furcsán, harcolt azért, hogy igen, tessék vaporizálni a japókat, etcetera.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.10.02. 10:46:09

amikor az elnök meg az orosz párttitkár telefonon beszélnek, én alig kaptam levegőt a röhögéstől :-).

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.06. 12:25:45

Be akarok szólni!!!

A film magyarul az alábbi címmel került a mozikba (és szerintem van olyan jó, mint az eredeti):

Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.06. 12:27:43

Jut eszembe, asszony sulijában volt valami ződ nap, amin fellépett egy csákó, és a tejfogyasztás mesterséges globállófasz szításáról mondott szép szavakat, meg hogy az mennyire egészségtelen, és hogy tessék nem tejet inni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.10.06. 12:44:31

nem tudtam, hogy volt magyar címe is, beírtam egy fordítóprogiba, és ez lett :-).
az a tejes cucc meg már volt a blöffben is, amikor tomy kidobja a török tejét a furgon ablakán, mert az emésztőrendszerünk még nem alkalmazkodott a tejtermékek fogyasztásához :-).
süti beállítások módosítása