Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

God of War

2011. április 21. - bs395

"A hidra száz fejét még csak elkezdtük levágni" - mondta Matolcsy, aki szerint a most tervezett egyszerűsítést továbbiaknak kell majd követnie.

A hidra fejének levágásáról úgy tanultuk, hogy nem elég nekimenni a nyakazóbárddal, hanem kell, hogy legyen egy unokaöccsünk, aki fáklyájával reámegyen a friss csonkra, nehogy újranőjön az, immár két példányban (közben meg mindenféle distrakciókkal, vagy mi a rákokkal is meg kell küzdenünk, erőből).

Vagyis ehhez a művelethez nem ártana pár szövetséges, ám úgy, hogy per pillanat 26%-on állnak - a többiek átmentek bizonytalanba -, kérdéses, hogy fog-e menni. Persze lehetett volna ezzel kezdeni, nem a szalonkák genocídiumával, vagy az iskolai lovaglásoktatással, de minden szépen fontossági sorrendben: acquire Alkotmány, ignore critics, mission accomplished.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr442844079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása