Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Régi idők erkölcse

2011. január 04. - bs395

Még egyet, aztán igyekszek leállni a szerről. Most az van, hogy az IKSZ (Ifjú Kereszténydemokraták Szövetsége) arra buzdítja a népet, hogy nézzenek Való Világot, aztán jelentsék fel, az erkölcs és a családok védelmében. Jut eszembe, tudod, minek hívnák ma az udvarban befolyással rendelkező királyi ágyast? Celeb.

Ahogy volt nagy kiakadás és világvége, mikor iskolás gyerekek egymás megverését felvették a kamerás mobiljukkal és felrakták az internetre, az jutott eszembe, hogy mi a különbség a mai gyerekek meg azok között, amikor én voltam iskolás? Nekünk nem volt kamerás mobilunk.

Úgy vagyok én ezzel az erkölcs dologgal, mint Avi kuzin az angol nyelvel: szép, szép, csak rohadtul nem beszéli senki. Ne tegyünk már megint, folytatólagosan elkövetve se úgy, hogy mink aztán szebbek-jobbak vagyunk, se úgy, hogy régen minden jobb volt! Régen talán nem volt üvegezés? Leszbi-imitálás? Nem rohangált egy szakajtónyi zabigyerek egyik faluban se?

Az emberek nem dugtak félre, nem jártak bordélyba, nem hazudtak-loptak-csaltak, nem rendeztek orgiákat, mert nem volt benne a tévében. Akármennyi dolog is történik egy nap a világban, az mindig pont belefér az újságba, ami meg nem, az meg se történt. Ha a fodrásznál nem beszélik ki, hogy a Mari meg a Pityu, akkor az nem is volt - persze ha kibeszélik, akkor történetesen mindegy, hogy volt-e, vagy nem, de most nem ez a lényeg.

A lényeg az, hogy a "nem lehet leváltani a zembereket" platform miért próbálja állandóan jobban tudni, hogy mi kell a népnek?

(a való világot nem nézem, mert minek, az erkölcsvédők úgyis mindig elmondják, mi történt az előző részben, heveny szemforgatások kíséretében, úgy még szórakoztatóbb is)

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr12560111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2011.01.05. 18:44:33

hehe, attól én is ki tudok borulni, amikor felvázolják, hogy züllenek az erkölcsök, és régen mennyivel jobb volt, meg mennyivel erkölcsösebbek voltak a zemberek.
az egész sztoriban egyébként ez a feljelentésre buzdítás a leggázosabb. nem szívesen lennék annak az ifjúkeresztyén ember szomszédja.

a valóvilágot meg olvasni kell a hogyvolton.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.01.06. 06:44:52

@Vérszegény éjszakai dúvad:
egyszer találtam egy idézetet, ami annyira tetszik, hogy el nem tudom mondani:
"If man asks for many laws it is only because he is sure that his neighbor needs them; privately he is an unphilosophical anarchist, and thinks laws in his own case superfluous."
tökéletesen leírja azt a képmutatást, amit úgy is hívnak, az emberi kondíció.
süti beállítások módosítása