Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Sárga üvegház

2010. február 11. - bs395

Gyors leszek és rövid, de ez most kikívánkozik: kija faszom az a Gréczy Zsolt? Meg miért hülye? Olyat kérdez, hogy: „Akarja Ön, kedves választópolgár, hogy adójából ingyen újítsák fel más lakását?”

Mert hogy a Zorbán beígérte, hogy a dolgokat minden áron le kell szigetelni, fűtés korszerűsíteni, mert ez így nem megy. És igaza van, ez kivételesen olyan ötlet, amivel mindenki – még a Gréczy is – jól jár: tényleg több pénz maradna a zembereknél, mert kevesebbet kéne fűtésre költeni, kevesebb energiahordozót kéne importálni, így javulna a külkermérleg, kevesebbet kéne elégetni, így maradna fölös co2 kvóta, amit eladhatunk, és kevesebb fűtés meg gázárátámogatás kéne, amit vagy nem is szedünk be adóban és osztjuk újra, vagy értelmesebb dolgokra költjük, mint oktatás, egészségügy, rendvédelem, nyugdíj, ilyenek (plusz kapna megrendelést az építőipar).

Az arányok meg: egyetlen év gázártámogatásából az ország majd’ összes paneljét önrész nélkül ki lehet tatarozni. Egyetlen évnyiből. Az összeset. Egy kormányzati ciklus alatt 75%-os megtakarítás úgy, hogy közben nem lesz hidegebb odahaza (sőt).

Akarja-e a kedves választópolgár, hogy az ő adójából fizessék mások fűtésszámláját, ingyen? Mert Gréczy Zsolt ezt szeretné.

süti beállítások módosítása