Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Tekintettel

2009. december 18. - bs395

"Vona hangsúlyozta, hogy a Jobbik lesz a következő parlament egyetlen pártja, amely nem Brüsszelből, Washingtonból, Tel-Avivból, Berlinből vagy éppen Rómából kapja az utasításokat."


Moszkva, Teherán.

Te hol laknál szivesebben?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr891605874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marós 2009.12.18. 09:04:57

A szocik addig szajkózták a szélsőségek veszélyét, addig nyomorgatták a lakosságot, amig reakcióként megjelent a jobbik, most már itt van, és be fog jutni a parlamentbe. Nem kell jóstehetség ahhoz, hogy feltételezzük a parlamenti szereplésük fő vonalát. Minden alkalmat megragadnak a szocik birálatára, a jelenlegi rezsim okozta károk okozóinak megnevezésére. Az mszp himpellér tanácsadói, szakértői és gy.,f. a felelősök annak a politikának kialakításáért, amely létrhozta a jobbikot, tudhatták volna, hogy aki tűzzel játszik az könnyen megégetheti magát.

Acmee 2009.12.18. 09:31:52

@marós:

Még csak parázslik a magyar,,, Addig fogják még facsargatni itthon a dolgokat, amíg aztán tényleg "lángra kap" a nép. Akkor pedig ezeknél kő kövön nem marad...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.12.18. 13:55:41

Igen, nekem is pont ez jutott eszembe...

Drang 2009.12.18. 17:08:27

Vona nyilván nem arra célzott, hogy a többi párt az említett helyekről minden reggel e-mailen kapja az aznapra érvényes utasításokat (mint ahogyan szvsz. a posztíró sem arra, hogy a Jobbik majd az oroszoktól vagy a perzsáktól fogja kapni).
A keleti nyitás gondolata nem az ördögtől való, különös tekintettel arra, hogy az ún. rendszerváltás óta Szent Grálként előttünk lebegtetett euroatlanti integráció nem látszik beváltani a hozzá fűzött reményeket. A fejlett országok világossá tették, hogy nem kívánják finanszírozni a felzárkózásunkat, de igényt tartanak arra, hogy olcsó munkaerővel és gyenge minőségű termékek felvevőpiacaként szolgáljunk, meg katonákat küldjünk Afganisztánba.

magyar-magyar szótár 2009.12.19. 03:22:25

Moszkvában. Sajnos a mai magyar közhiedelmek kb 15 éves spätben vannak a mai állapotokhoz képest, bár még ma is be lehet menni utcáról banknak látszó fényes terembe, ahol simán el tudják tüntetni 1-2 milló dolláros bfizetésünket...
Azt nem értem, it az internet és a jógyerekek még arra se vszik a fáradságot, hogy legalább aMindenhatoooo-hoz fordulnának újabb információkért.

Volt szerencsém, mmondom őszintén, egy kis picsa volt, kb 16 éves, ült meletem a repülőn és egy orosz képes ifjúsági magazint olvasott, ami kb akkora, mint egy Otto-katalógus (már becsődölt, úgyhogy reklámozhatom :)) ) volt benne 16 oldalas riport Hemingway kubai éveiről, egy Plevin- írás, legalább 10 oldal, mindenféle filmekről, kiállításokról és bölcsészlányszobabelsőtrend.

Arról nem is beszélek már, hogy a leggusztusosabb pornófilmeken fiatal orosz amatőrök dolgoznak bezzegamerikai internetes csókák amatőrkamerája előtt. A Brandibelle a fasorba nincsen Fukalotához képest...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.12.19. 10:24:12

@magyar-magyar szótár:
azér' oroszország még nem amerika, mert az arányok kicsit mások. lehet, hogy moszkva a világ egyik legdrágább városa, csak kevesebben engedhetik meg a lakosságból, mint a new yorkiak közül new yorkot.
süti beállítások módosítása