Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Senkit sem érdekel, hogy...

2009. november 27. - bs395

Az ember furcsa késztetést érez áldozatok még meg sem száradt vére fölött megmondani a tutit. Kinyilatkoztatás folyamatban, kérem, a valósággal ne zavarjanak! A pécsi lövöldözésről eddig két vonalat olvastam: vagy amerikanizálódunk, vagy Gyurcsány-Bajnai hibája az egész. Bumm bele a közepébe.

Amerikanizálódunk? Ja, majd ha az egy főre jutó GDP-ben is közelítünk, vagy ha a korrupciós listán javítunk vagy 30 helyet (ez úgy 50%-os javulás lenne, csak szólok), akkor, esetleg. Valahogy ezekben a kategóriákban nem sikerül amerikanizálódnunk. Gyurcsány-Bajnai hibája a lövöldözés? Nem. Elmebetegek mindig is lesznek. De hogy jutnak legálisan fegyverhez?

Ajánlással, pszichológiai vizsga nélkül, úgy. Könnyű lenne valakinek a nyakába varrni a történteket, hogy a társadalmi struktúrák felbomlása hogyan a kormány hibája (az, egyébként, mert a világválságot nálunk ez megelőzte pár évvel), hogy az ilyen esetek mennyire szolgálják a „társadalmi fejlődésünket” (ti. az amerikanizálódást) (nem, nem segítik, kurvára nem), de mi lesz az elkövetővel?

Beindul az áldozatkultusz, az lesz. Meg az ellenségkeresés. Meg a tőkekovácsolás. Meg az allergén reakciók. Meg a félelemkeltés. Meg a tuti megmondása. Lásd fentebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr671557167

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Az SSRI típusú gyógyszerek ténylegesen gyilkolásra késztetik az embereket" 2009.11.28. 07:52:56

Az Index cikke a Tények alapján azt írta, a vérvétel eredménye kimutatta: a pécsi halálos áldozattal járó iskolai lövöldözés elkövetõje aznap nyugtatót, elõzõ nap pedig antidepresszánsokat vett be. Nos, nem tudom hányan tudják, hogy az amerikai, has...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2009.11.27. 23:28:39

Megnyitottuk éttermünket
A Váci utcában
Odajárnak a szadisták
Ebédelni százan

Óbudai kisvendéglő
Sok-sok finomsággal
Belsőszervek angolosan
Áfonyamártással

Gusztustalan ételeket
Eszik ez a magyar
Nesze neked EU-tagság
Szájában egy szivar

A költségvetés deficitje
Emelkedik gyorsan
Horn Gyula és kabinetje
Ebédelnek ottan

Fülcimpák a kocsonyában
Magzatpalacsinta
Mire jó az EU-tagság
Embermáj pirítva

Utcán át is felszolgálunk
Bróker, proli megeszi
Az emburgerben nincsen vírus
Tisztiorvos teszteli

magyar-magyar szótár 2009.11.28. 06:16:42

Négymillió más vidéki tajparaszt tahóval egyetemben één is (de én egyszerre) a Retek és az Excsiga hiradóit nézem. Négymillióan vagyunk és mind a két adónm a pécsi lvöldözésről az adásidő 33%-át kitöltő arányban a zugyanaztazugyanaztaköröskörüljárósat kaptuk, az ŐSZINTE reménnyel, hogy ha bezzeg amerikában ugyehogyimétlődnek és pszichikaitörényszarúság az ismétlődés, akkor dojo lenne nemsoká megint ilyenről beszámolni! Húdejólenne, izGÚjjJATOK ÉLVEZZETEK!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.28. 21:40:18

@Bokortalan Lajtalan:
aszittem hogy random hozzászólások és a költészet útján, mert úgy nehéz lesz. persze az avantgarde sose volt könnyű :-)
pacsker meg a jó ég tudja, mit akar, de zabos, az biztos. meg ateista egyházat reklámoz, ami ökorégió méretű nonszensz.
süti beállítások módosítása