Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Napi Bakács

2011. február 18. - bs395

B. József 52 éves cipőfelsőrész-készítő a gazdasági válság következtében elvesztette állását. Mivel éhes volt, a CBA-ban megpróbált ellopni egy rúd szalámit.

Lebukott, de kurvára nem érdekelt senkit: nem hogy vacsorázni nem hívta meg egy celeb, de még csak egy nyamvadt beszélgetős műsort se kapott a tévében.

Még a Blikk se írta meg.

B. József 52 éves cipőfelsőrész-készítő kérem szépen le lett szarva.

The End.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr922668979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2011.02.18. 10:58:04

Az a vicces, hogy sokan beszopták ezt a bakács sztorit, mondván, hogy a médiatv. áldozata, stb., miközben egy sima médihekk volt, bakács így akart magának új szerezni. kapott is asszem vagy négyet.
megjegyzés: a hír a blikkben jelent meg, az olvasóriporter rovatban. olvastam, érdekes módon a cikkben semmilyen utalás nem volt arra, hogy ki fényképezte azt az ominózus fényképet bakácsról, pedig egyébként mindig kiírnak valami nevet (aztán lehet, hogy álnév, de akkor is)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.18. 13:53:36

B.Tibor, kb. 52 éves médiaszereplő a gazdasági válság következtében nem volt megelégedve állásával, és jobbra vágyott. De nem kapott. Mivel azonban éhes volt, a Tescoban megpróbált ellopni egy rúd szalámit, egy szeletelt másfajta szalámit, továbbá néhány csomag drága francia sajtot.

Lebukott, de kurvára nem érdekelt senkit.

B. Tibor 52 éves médiaszereplő kérem szépen le lett szarva.

The End.

Avatar 2011.02.21. 08:03:59

B. József előtte is le volt szarva, a Bakácsnak meg megvolt a maga hírneve.
Abból is TV-s spot volt, hogy Angelina Jolie a turai ABCben vásárolt, viszont nem számoltak be róla, hogy Kovács Istvánné kisnyugdíjas is ott költötte pénzét.
süti beállítások módosítása