Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

2+2=1

2022. április 04. - bs395

marriage_counseling_boy_writting_on_black_board-min.jpeg

"2018-ban jó néhányan azt gondolták, hogy kettő meg kettő az öt, most pedig kiderült, hogy kettő meg kettő az egy." - Schiffer András, 2022.04.03.

Én nem szóltam. Kussolok egy ideje, mert ha szólok, akkor emezeket gyengítem, amazokat  meg erősítem (vagy fordítva, kinek-hogy). Csak bizalmas körben tettem fel a kérdést, hogy melyik kibaszott marketing géniusz zseniális öltele volt, hogy a Jobbik és az MSZP-DK egy listán legyenek??? Komolyan azt gondolták, hogy a Jobbik szavazók behúzzák az ikszet Gyurcsány befutó helyére, vagy egy liberális nyugodt lelkiismerettel leszavaz a Jobbikra? És mekkora sikerdíjat vettek fel érte? Hol lehet jelentkezni a 2026-os kampánytanácsadó csapatba? Mik a kritériumok? Merjek nagyot álmodni?

Vagy mondjam meg az őszintét, hogy itt addig lófasz se lesz, nem hogy acélkohó, amíg olyanok jönnek szembe négy évente, mint Vadai, Gy. Németh, Gurmai, vagy Gréczi? Hogy ha a választók felét látványosan ostoba, agymosott, tanulatlan bunkóknak nézed, akkor ne csodálkozz, ha buksz egymillió(!!!) listás szavazatot? (baszki, négy éve ugyanezt kérdeztem) Hogy a szerte-szét hagyott elektromos rollerekkel nehéz szántani, pláne, ha nincs műtrágya? (az meg vagy földgázból van, vagy az oroszoktól-beloruszoktól - nem csak arról van szó, hogy fázni fogsz, hanem hogy nem lesz mit enned)

Persze, a Fidesz hibája, elcsalta, lefizette, betiltotta.

Mindenki helikopter, csak Budapesten nem.

(a szerző hűséges MKKP szavazó, úgyhogy duplán is a jó édes anyját)

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr5417796857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.04.04. 09:16:22

Na ezt mondtam én is már nagyon-nagyon régen. A DK-s szavazókat sok éven át idomították hogy mint ha Jobbikost lát akkor köpni kell, így mára már kialakult a Pavlovi reflex, automatikusan gyûlik a nyála a Jobbik láttán, ergo nem szavaz át. És persze ez fordítva is igaz, ha évtizedeken át te vagy a mumus, akkor nem fogsz arra szavazni aki veled ijesztgeti az erre hajlamos csecsemõket.

Kage kyōi 2022.04.04. 09:27:44

elnézést de a választók fele miért nem néz utána a Fidesz példátlan lopásainak és hazugságainak?
nem sértés!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.04.04. 09:33:06

Az összes ballib párt + az akkor még nem ballib Jobbik és LMP együtt 2,7 millió szavazatot kapott 2018-ban, alig elmaradva akkor a Fidesz 2,8 milliójától. Most ugyanezek egyesülve 1,8 milliót értek el a Fidesz 2,7 milliójához képest.

midnight coder 2022.04.04. 09:51:53

@Kage kyōi: Utána nézett. Csak ugyanez a fele itt élt 2002 és 2010 között is.

MEDVE1978 2022.04.04. 12:45:25

Schiffer egy szobatudós. Sajnos mindig is az volt az ügyvéd úr. Nyilván ő a körúton belüli szavazatokkal nyerne választást.

Lehet finnyogni a volt nácik (Jobbik) vagy a libsik (mondjuk Párbeszéd, LMP) vagy a volt komcsik (MSZP, DK) miatt, de a jelen rendszer is mutatja, hogy nincs más lehetőség arra, hogy egyéniben bármit bárki nyerjen, hogy ha nem egyeduralkodó / domináns a pártja. Azt pedig illúzió gondolni, hogy erre képes lett volna bármelyik párt az ellenzékből, akár Budapesten is. Ha ezek a pártok külön indulnak, ugyanez lett volna a vége, sőt még annyi se.

ulpius66 2022.04.04. 12:51:54

(a szerző hűséges MKKP szavazó,....)

Nekem is a kedvenceim a Kutyusok!

ha nem a Fideszre szavaztam volna, akkor a Kutyusokra szavaznék!

AZ BIZTOS, HOGY SOKKAL ÉRTELMESEBBEK, MINT A BALLIBSI ÖSSZEFOSÁS!
(akiket meg felsoroltál "politikusokat" azoktól engem is kiráz a hideg.......)

De ezeknek mondhatod!
(én nagyon remélem, hogy a ballibsik semmit sem változnak, azaz 2026-ban is borítékolható a Fidesz kétharmad....)

ulpius66 2022.04.04. 13:23:26

Szerintem az MZP alapítson egy új konzervatív pártot!
(aztán a választások előtt fogjon össze a gyurcsányival, meg az összes ateista párttal....)

chrisred 2022.04.04. 14:18:50

@MEDVE1978: Ahogy ez volt az eredménye akkor is, amikor Schiffer vezetésével az LMP harmadik utas politikát hirdetett, és egyenlő távolságot tartott mindkét oldaltól.

midnight coder 2022.04.04. 14:35:06

@chrisred: Egy LMP mint a mainstream "zöld" ideológia magyarországi képviselõje eleve nem képes egyenlõ távolságot tartani, mert hogy a mainstream zöld valójában balliberalizmus ahol a környezetvédelem csak máz, valójában huszadrangú probléma. És mint ilyen, kis hazánkban eleve halálra van ítélve, idehaza a ballibbant tábort kb. lefedik Gyurcsányék.

De egy valódi, nem vallássérült, nem irredenta de a hazai polgárok érdekeiért kõkeményen kiálló, valóban független pártnak lenne mit keresnie. Csak hát ahhoz, hogy egy ilyen felépüljön, három dolog kell: pénz, pénz és pénz. Ez van Orbánéknak, vagy Gyurcsányéknak, de senki másnak nincs. Illetve Gattyánnak lett volna még, csak hát a dolog forrása...

chrisred 2022.04.04. 14:45:38

@midnight coder: Schifferék nem voltak liberálisak, vérbeli baloldali, sőt, talán az egyetlen szociáldemokrata szemléletű párt volt, amelyik a gazdasági, társadalmi kérdéseket munkavállalói oldalról, nézőpontból közelítette meg. Ezért a környezetvédelmi alapvetésük is multi- és globalizmusellenes jellegű volt.

ben2 2022.04.04. 17:09:43

" Komolyan azt gondolták, hogy a Jobbik szavazók behúzzák az ikszet Gyurcsány befutó helyére, vagy egy liberális nyugodt lelkiismerettel leszavaz a Jobbikra? "

Joggal gondolták, mert néhány időközin és az önkormányzatin bejött a módszer.
A probléma nem a hardcore bázis átszavazási hajlandóságával volt, hanem az aktivitásukkal.
Mert egy jobbikos még csak-csak behúzza az ixet a DK-sra, mert bemagyarázza magának, hogy "nemorbán", de hogy nem agitálja végig a falut, hogy jöjjenek el a Gyurcsány gyűlésre, az azért már erősen sanszos.
És itt bukott el a projekt: a mozgósításon.
A Fidesznek volt százezer önkéntese, az ellenzék meg csak az előválasztáson aktivizálódott, amikor még minden párt saját magáért küzdött. Amint kiderült, hogy ki a befutó, az összes többi passzivitásba vonult, hogy ha te nyertél, hát te is dolgozzál.
Jól látszott ez Márkiék kínos "tömeg" rendezvényein, de mivel a közvélemény kutatóknak azért bemondták, hogy persze, szavazok én a DK-sra meg a jobbikosra hogyne, meg a zorbánt is utálom meg szabad Ukrajnát meg minden, ezért azt hitték, hogy minden működik, aztán amikor oda kellett volna tenni magukat és minden ellenzéki aktivistának ezerrel pörögni, akkor tétlenül nézték, hogy a "szövetséges" elbukja a körzetét.

gigabursch 2022.04.04. 17:25:50

Schiffer fején találta a szöget.
Nagyon is látta, hogy az LMP-t belülről szétverőket mikor kell, hogy otthagyja.

S ugyanannak az álomelporladásnak lett a részese, mint számos ős jobbikos, vármegyés.
De az élet megy tovább...

Érdemes összevetni, hogy Vona minden héten tölta az öt válogatott baromságát, addig Schiffer messze ritkábban és intelligensebben szólalt meg az elmúlt években.

Ez az összefogás 3.0 eleve halálra volt ítélve, mikor kitalálták.

gigabursch 2022.04.04. 17:28:08

@ben2:
Na igen
A közvélemény kutatások q nagyot koppantak. Ez is megér néhány elemzést.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 17:47:35

@Kage kyōi:
"elnézést de a választók fele miért nem néz utána a Fidesz példátlan lopásainak és hazugságainak?"
Utánanéztek. És hazugság

nyelv-ész 2022.04.04. 17:56:07

Ennél még sokkal rosszabb a helyzet, mert ha MZP felkészülten kommunikál, akkor lehet, hogy nyernek még annyi szavazatot, hogy nincs meg a kétharmad. Ehelyett ez a jól felkészült, kiválóan kommunikáló derék ember olyan bölcsességeket büffentett a médiába, hogy a kormánypárti agyatlan trollsereg percek alatt szét tudta szedni apró darabokra. Még aki nem a kormánypárti médiát fogyasztja táplálék helyett, annak is megremegett a keze a szavazófülke magányában: most akkor vége az olcsó csirkefarhátnak?

fkv.115 2022.04.04. 17:57:14

Megmondom én a frankót miért vesztett a moslékkoalíció. Mert a Zsidesz által ellopott pénzt nem az emberek zsebébe akarja visszarakni, hanem elpazarolni zsidókra, cigányokra, migránsokra, buzikra, és más deviánsokra, akiket az emberek nem akarnak finanszírozni. Nekünk nem az kell hogy más célra legyen ellopva a pénzünk, hanem hogy NE LEGYEN! Erre az egyszerű tényre még nem jött rá a Moslék. És amíg a deviancia, a többség akaratával ellentétes hecckampány lesz a programjuk, nem is lesz esélyük a győzelemre. Az embereknek nem buzipropganda, meg mégtöbb migráns kell (van már elég integrálhatatlan cigányunk enélkül is), hanem pénz, lakás, megélhetés. Az ilyeneknek jól megérdemelt helye van a történelem süllyesztőjében, jó helyen vannak ott ahova 12 éve kerültek. Talán még kijjebb is kerülhetnének.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.04. 17:58:02

@tiltsál ki te gyökér: nyilván. Mészáros korszakunk legnagyobb zsenije. Miért nem ő a miniszterelnök?

Emmett Brown 2022.04.04. 18:01:44

@ben2: nem mozgósítási gondok voltak, ez teljesen egyértelmű a részvételi adatokból.

nyelv-ész 2022.04.04. 18:03:53

@Kage kyōi: Kezdjük ott, hogy sokan nem hiszik el, hogy ez így van.
Aztán mások elhiszik, de leszarják, mert a Ferivel ellentétben a Viktor a kisembert is akaratlanul a cinkosává tette a nagy lopkowitz közepette. Rezsicsökkentés címén együtt szivatják a gaz energiaszolgáltatókat, és ez sokakat boldoggá tesz: lám, a Viktor az törődik a nyugdíjasokkal, alacsony jövedelműekkel. Az értelmesebbje hiába tudja, hogy hosszú távon ezt nem lehet csinálni, de inkább lapít, és retteg, hogy mi lesz, ha jön egy új kormány, amelyik rászabadítja a népre a gázáremelést.
Aztán ott vannak azok, akik szerint az ellenzék "összefogás" című performansza csak egy sima parasztvakítás. A következő néhány napban ki fog derülni, hogy ez tényleg igaz-e.

fkv.118 2022.04.04. 18:07:15

Megmondom én a frankót miért vesztett a moslékkoalíció. Mert a Zsidesz által ellopott pénzt nem az emberek zsebébe akarja visszarakni, hanem elpazarolni zsidókra, cigányokra, migránsokra, buzikra, és más deviánsokra, akiket az emberek nem akarnak finanszírozni. Nekünk nem az kell hogy más célra legyen ellopva a pénzünk, hanem hogy NE LEGYEN! Erre az egyszerű tényre még nem jött rá a Moslék. És amíg a deviancia, a többség akaratával ellentétes hecckampány lesz a programjuk, nem is lesz esélyük a győzelemre. Az embereknek nem buzipropganda, meg mégtöbb migráns kell (van már elég integrálhatatlan cigányunk enélkül is), hanem pénz, lakás, megélhetés. Az ilyeneknek jól megérdemelt helye van a történelem süllyesztőjében, jó helyen vannak ott ahova 12 éve kerültek. Talán még kijjebb is kerülhetnének.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.04. 18:28:49

@ben2:
nem tudom, a megyei közgyűléseket 2/3 arányban vitte a Fidesz, a megyei jogú városokat is 56%-al, az egyetlen hely, ahol az ellenzék győzni tudott, az Budapest volt, és már az előválasztási számokon is látszott, hogy nagyon-nagyon "fejnehéz" az egész összefogás, egy budapesti mandátumra kétszer annyi előválasztó volt, mint egy vidékire, plusz az önkormányzati és az időközi választásokon nem voltak az íven azok a nevek, amik esetleg eltántoríthatnák a szavazókat.

Nancsibacsi 2022.04.04. 18:30:51

A gombák, azok a tudatlan, vidéki gombák - csak a baj van velük!
Én meglepődtem az arányon, de az eredményen nem. Magyarország nem reménytelenül hülye, mivel az előző választáson nem FIDESZre szavazók közül is kb 1 millióan átlátták, hogy a szivárványos-komcsi-náci koalíció minden lesz csak életképes nem, és aki ilyen szinten elvtelen az nem érdemli meg az x-et.

Kivlov 2022.04.04. 18:48:24

Muhahahahahaha.
Megérdemli az antimagyar vörös csürhe. Helyükre kerültek.

Vén motoros 2022.04.04. 18:48:37

Jó lesz pontosan elemezni! Budapest egy optikai csalódás! Tessék nézni a Budapesten az ellenzékre és a Fideszre leadott szavazatokat! Annak ellenére, hogy a Fidesz csak 2 választókörzetet nyert, DE össuességében SOKKAL TÖBB SZAVAZATOT KAPOTT, mint 2018-ban. És pár kivételtől eltekintve - ahol az ellenzék nagyot nyert - a többi budapesti választókerületben éppen-hogy! A Fidesz Budapesten is nagyot javított. Szerintem, ha ez így folytatódik, az önkormányzati választásokon nagy meglepetés éri majd az ellenzéket...

Minden ballib bérretteg 2022.04.04. 19:24:18

Jakab nagy szerencséje, hogy az összefogásban már nem kell megmérettetnie magát.
A Jobbik szavazók már rég a Mi Hazánkba vannak.

A maradéknak meg mindegy hogy Gyurcsány vagy Jakab, csak dőljön az O1G a szájon át.

A vidék fikázás az csak bónusz.

És ma is..
Kinyitod a bloketrecet, és az összes összefogás párti Gyurcsány seggnyaló azt fejtegeti, mennyi a hülye, megvezetett tahó Fidesz szavazó. Hogy nem hiszik el.

A Szele Tomi külön megér egy miést, mert az úgy csoálkozik, hogy közben mindenkit letilt aki egy büdös kritikát mer írni az agymenéseire. Aztán amikor látja mindenki véleményét az eredményjelzőn, akkor tátott szájjal csodálkozik.

Nooormális ??? :D :D

parttalan 2022.04.04. 19:52:48

@midnight coder: A nőző és munkásemberrel ordibáló Jakab Péter, a csalásgyanús Cseh Katain, a CIA ügynök Szabót Tímea vagy éppen a magának végzettséget hazudó Hajnal Miklós nem számított? Az erőltetett lmbtq lobbi? Basszus, a legtöbb ellenzéki botrány a dékán kívüli pártok háza táján robbant ki. Ezeket Pesten megválaszthatták, de pártjaik országos támogatottságára és a vidéki egyéni jelöltjeik esélyeire nagyban kihatottak.

Gyurcsány csak simán vállalhatatlan. Taszító tényező. De kár lenne rá és pártjára kenni az egészet.

s 2022.04.04. 20:44:15

"Hol lehet jelentkezni a 2026-os kampánytanácsadó csapatba?"
Ne gyúrjál rá, seggarc, az elmarad. Lesz előtte egy jó kis karóba húzás, aztán minden megváltozik.

"ha a választók felét látványosan ostoba, agymosott, tanulatlan bunkóknak nézed"
Annak nézem, ami valójában. Ez csak nem lehet probléma.

s 2022.04.04. 20:48:01

@ulpius66: " 2026-ban is borítékolható a Fidesz kétharmad"
Nem 2/3 lesz, hanem 4/4. Hogy világos legyen, orbánt, meg a faszszopó csicskáit felnégyelik.

s 2022.04.04. 20:55:02

@fkv.115: "pénz, lakás, megélhetés"
Jó, hogy ilyen szépen összeszedted. Mert ezek nem lesznek. Készítsd a kötelet, amivel vagy orbánt akasztod fel, vagy magadat.

vwxyz 2022.04.04. 21:22:19

A szerző kiválóan meg tudta írni a piac után, hogy szerinte mit nem kellett volna.
Hogy mit ÉRDEMES, azt is meg tudja mondani ELŐRE? Vagy még inkább, MEGMUTATNI?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.04. 21:30:14

@vwxyz:
a szerző kiválóan megmondta tavaly októberben, csak mióta 12 év alatt és számolatlan kétharmaddal sem sikerült egy darab elszámoltatást se felmutatni, a pénixe telelett, és a legtöbb dolog már nem veri le az ingerküszöbét annyira, mint pár éve, és nem ír meg mindent, amit épp gondol, mert ugyan minek.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.04.04. 21:38:31

@s: :))
Sajnos vikiék maradnak, amíg világ a világ.

white999 2022.04.04. 21:41:42

@midnight coder: Csak ugyanez a fele itt élt 2002 és 2010 között is.

Csak ezek szerint matematikából fel van mentve.

white999 2022.04.04. 21:46:15

@Emmett Brown: nem mozgósítási gondok voltak, ez teljesen egyértelmű a részvételi adatokból.

Sokkal több szavazó nem fog soha részt venni. nem tom miért lepődik meg mindenki, hogy a bizonytalanok nem elkötelezett ellenzéki hívők nagyobb rész a kiosztott pénz hatására ideiglenesen megtért a fidesz keblére. Ha nem gondolnák, hogy ez működik hitelből nem baxnak rá el kb 2000 milliárdot.

white999 2022.04.04. 21:48:45

@Vén motoros: "A Fidesz Budapesten is nagyot javított."

Meg egy csomó vidéki helyen meg sokat rontott, csak az ellenzék még többet.

Vén motoros 2022.04.04. 22:10:17

@white999: Látod, tobbek között ezért veszít mindig az ellenzék, mert tele van hozzád hasonló, önfelmentő, önáltató, burokban élő értelmiséggel. (Bocs, nem szándékoztalak "leértelmiségizni", ha ez neked fájna...) A Fidesz megalapítása, valamint az első szabad választások óta ez a mostani leghatalmasabb választási győzelem, és a leghatalmasabb ellenzéki bukás. De te még ezután is megpróbálod a mindent maga alá temető és mindent elsodró lavinát megkérdőjelezni. Ez nekem tetszik, mert régi bölcsesség, hogy ne gátoljuk meg ellenfelünket abban, hogy hibákat kövessen el. Csak így tovább a Marky-Zay úton, és 2026-ban is kényelmesen hátradőlhet kávézás közben a Fidesz, mert hatalmas elhivatottsággal kövezitek ki a szakadékba vezető utatokat.
Én óva intettem a túl lelkeseket, hogy nehogy azt higgyék, hogy Budapest egyedül a Helikopter. Legfeljebb Asbóthé, ami sosem repült...

efi 2022.04.04. 22:10:55

1. De, a magyar emberek nagy többsége tényleg síkhülye.
2. OV-t a fél millió cigány, meg a rengeteg nyugdíjas tartja hatalomban. Az ő "tudásuk" nem terjed a hülyegyurcsányon, az akciós farháton, meg a zsák krumplin túl. És sajnos nekik is 1 szavazatuk van.

efi 2022.04.04. 22:15:12

@Vén motoros:
És mire bizonyíték ez? Hogy hatott az agymosás?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 22:52:15

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Te építettél utat vagy a Mészáros?
Majd ha te építesz, aztán őt fizetik ki, akkor nyikorogj.
Addig zokogjatok.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 22:55:51

@efi: Micsoda szerencse, hogy a 15. választókerületben 449-cel több kozmopolita fiatal nyitott európéer demokrata van, mint agymosott nyugger...

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 23:00:30

@white999: Jaja, felvették a hitel aztán szétosztották. Ahelyett, hogy ellopták volna.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 23:14:11

@nyelv-ész:
"a nagy lopkowitz közepette. Rezsicsökkentés címén együtt szivatják a gaz energiaszolgáltatókat, és ez sokakat boldoggá tesz: lám, a Viktor az törődik a nyugdíjasokkal, alacsony jövedelműekkel. Az értelmesebbje hiába tudja, hogy hosszú távon ezt nem lehet csinálni,"

Jajj, hát a csúnya gonosz fidesz foglalkozik az emberekkel, és az energiaszolgáltatók így csak évi 13% profitot tudnak termelni. Ez a lopás maga, hiszen istentől adta joguk lenne 28% profitra.
Menj te a kurva anyádba, hülyegyerek.
Pont elküldtek titeket a faszba, úgy ötmillióan.

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 23:17:24

@s: megjöttél matyi, eszem a zuzádat.....hogy vagy????

fkv.115 2022.04.05. 05:15:09

@s: Mert a libsikomcsik alatt aztán nagyon volt, mi? Akiknek a KSH szerinti átlagfizetés már luxusjövedelemnek számított, és szanaszéjjel adóztatták a kisembert, mert úgy vélték hogy aki az igát húzza, annak minek a pénz, helyette inkább számolatlanul öntötték az adómilliárdokat a cigányokba, abba a feneketlen kútba, ami még a stadionoknál és a kisvasútnál is kevesebb megtérüléssel kecsegtet. Hacsak nem a mégtöbb rablógyilkos és tolvaj legyártása volt a szempont, ez esetben viszont nem a magyarok érdekeit képviselték, és nem ártott volna egy alapos nemzetbiztonsági vbizsgálat a körükben hogy akkor melyik idegen nemzet képviselői is ezek valójában!

2 alternatíva van: 1. Fidesz = ellopnak mindent, de azért valamit hagynak a kisember zsebében is. 2. Buzi-cigány-migráns moslékkoalíció: szintén lopnak amit érnek (Városháza projekt ugye, pedig még vissza se kerültek a hatalomba, de emlékszünk még a 4-es metróra, Gripenekre (amit még a Fidesz akart ellopni, de már nekik sikerült), 100 millás végkielégítésekre, majd visszafoglalkoztatásra, Tocsikra). Ha már úgyis mindegyik lop, akkor mégis hogy gondolták, hogy csak egy "ezek lopnak" szlogennel majd nyerni fognak? Hát ők is... Mi a különbség? És ezek a mindenkit elriasztó aberrálttámogató témák... Tényleg arra mentek, hogy garantáltan ne is kerülhessenek vissza a hatalomba még 100 év múlva se? Azt sikerült megcsinálniuk. Végül is, a céljaiknak megfelelően győztek. Ezt akarták, megkapták, most örüljenek!

nyelv-ész 2022.04.05. 07:31:10

@tiltsál ki te gyökér: Látom, a szövegértés nem mindig megy. Azért mert nem raktam ki hatezer idézőjelet, meg szmájlit, lol-t, XD-t, attól még szerintem meg lehetne érteni, hogy idéztem a kocsmai megmondóembereket... na mindegy. Engem ugyan ne mküldött el ötmillió, mert sosem toltam a szekerét annak a szedett-vedett bandának.

Nancsibacsi 2022.04.05. 07:40:28

@Kage kyōi: A válaszadók fele sikeres és nem irigy - ennyi a titok. Nem az számít hogy a vezetők mennyit "lopnak el", hanem hogy ő mennyire tud gyarapodni.
Ne felejtsük már el, hogy az ellenzék amikor kormányzott 2004-ben, békeidőben, pörgő világgazdaság, kiváló nemzetközi körülmények között - azért volt kormányváltás mert Medgyessy ki akarta hagyni a lopásból az SZDSZ-t. Szóval az az érv simán NEM JÓ hogy ezek lopnak, és azért rosszak.
Egyébként sem lesz automatikusan jobb az, ha valaki nem lop. Ha az egyik fél megtermel 200-at és ellop belőle 100-at az jobb lesz mint aki 80-at termel és nem lop el belőle semmit. Mivel a pontos számok nem látszanak, ezért az a több mint fele a saját zsebét részi, mert logikusan ami ott van, az nem lett ellopva.
OV az elmúlt 12 évben kiválóan kihasználta a gazdasági konjunktúrát, és kiválóan kezelte a válságokat, mindet. Az ellenzék abszolúte nem használta ki 2002-2010 között a konjunktúrát, és az egyetlen válságba ami volt a kormánya belebukott, és bár technikailag nem, de valójában csődbe vitte az országot, mert a csőd elkerülése érdekében külső hatalom - IMF - kezébe kellett adnia olyan jogosítványokat, amelyek egy szuverén országban a kormányt illetik.

Most én teszem fel a kérdést - nem sértésként: A választók (szerencsére) kevesebb mint fele miért annyira irigy és frusztrált, hogy a valóságot ne lássa meg az irigységétől? Én lennék a legboldogabb, ha lenne a FIDESZnél JOBB alternatíva, és rá tudnák szavazni. OV meg fog öregedni, el kellene már nyugdíjba engedni. De úgy van ő a válogatott élén mint Szalai Ádám a válogatottban csatár poszton - hiába öreg, még 2 mankóval is jobb lesz a fiataloknál.

Nancsibacsi 2022.04.05. 07:44:20

@nyelv-ész: Arra nem gondoltál hogy ha az energiaszolgáltatóknak olyan rossz volna, már régen kivonultak volna a piacról? Engem pl. határozottan zavar, hogy nálunk 10eFt környékén kezdődnek a korlátlan mobilnetes internetcsomagok - holott Romániában ugyanez 5 eur, azaz durván 2000 Ft, és nem 1/5-ét keresik ott az emberek mint nálunk. De ha gazdagabb országokat nézünk, ott is 10-12 eur körül kaphatók ezek a csomagok, sőt nálunk is egy darabig 5500-ért volt ilyen, aztán gyorsan megszüntették, mert hát a kartell az mindenek előtt.
A szolgáltatók sok helyen monopol helyzetben vannak, ahol nem ott meg kartelleznek. Mégis ki védené meg tőlük a fogyasztót, hanem az állami? EZ A DOLOGA! Nem a szolgáltatók rakják az x-et - ha nem tetszik, ki lehet vonulni az országból.

Nancsibacsi 2022.04.05. 07:50:32

@white999: Tehát minden f.sza, csak a gombák, azok a francos vidéki gombák, ugye?
Nem kéne szembenéznetek azzal, hogy:
1. Ez az ellenzék alkalmatlan.
2. Összefogva is alkalmatlan.
3. Aki akar itt kormányozni, annak 0-ról kell építkezni, sok milliárdos befektetéssel, évtizedek alatt.
Ja, hát tudom ez kellemetlen - pedig sajnos ez így működik. Olyan gyors felemelkedést már nem fogsz látni mint ami a rendszerváltás után volt pl. a FIDESZnél - nekik is 8 évig tartott mire koalíciós kormányt alakítottak - ez sci-fi, mivel sose lesz már olyan rossz a helyzet mint 1990-ben volt. Vagy ha valaki arra vár hogy annyira rossz legyen, és vár, csak vár itt türelmesen, ahelyett hogy elmenne máshová.... hát az meg simán hülye.

midnight coder 2022.04.05. 08:14:27

@chrisred: Olyan, hogy liberális eleve nincs európában. Az, hogy balliberális valójában újbaloldalit jelent. Õk a neonácik kommunista verziója. Persze ma már a neonáci sem akar feltétlenül Holocaustot, az újbaloldal sem feltétlenül akar Gulágot. De az élcsapat ugyanaz a tényeket lazán figyelmen kívül hagyó, a lilaködös ideológiát az emberek élete árán is megvalósító agyhalál.

midnight coder 2022.04.05. 08:17:08

@parttalan: Gyurcsány mondjuk úgy elég mély nyomot hagyott a hazai közéletben. És a fenti perc-emberkékkel szemben állandó tényező. Politikai celebek jönnek-mennek, de Gyurcsány és a DK marad.

midnight coder 2022.04.05. 08:18:43

@Nancsibacsi: Az államnak tényleg az lenne a dolga, hogy védje a kartelltől a polgárt. Ehhez képest mi is történt amikor a Digi meg akart jelenni ezen a piacon, hogy letörtje az árakat?

midnight coder 2022.04.05. 08:20:25

@efi: Akkor nektek, IQ bajnok barátom nincs más hátra, mint visszamenni Londonba mosogatni.

midnight coder 2022.04.05. 08:27:49

@Vén motoros: Azért tegyük hozzá, hogy ebben az is benne van, hogy ha valaki szellemileg nem teljesen szobanövény, az az ellenzéki oldalról is látta, hogy ez a csipet-csapat tökéletesen kormányképtelen.

És most az egyik ellenzéki politikus a másik után fedezi fel azt, amit én az előválsztás óta vagy 30x elmondtam a blog.hu-n és a fórumon, hogy a Jobbikos nem szavaz át a DK-sra és forditva. Csak azt nem teszik hozzá hogy leginkább azért nem, mert az MSZP/SZDSZ illetve a DK a legutóbbi évekig folyamatosan kente a Jobbikot szarral, és ezt egyik oldal választói sem feledték el. Persze ezzel nyilván ők is tökéletesen tisztában vannak, sőt voltak is, csak az egyszerű ballib szavazópolgárt hülyítették azzal, hogy most majd jól összefogunk és elsöpörjük Orbánt. A vicces az, hogy még akkor is ezt mantrázták, amikor már a közvéleménykutatók szerint is inkább az volt csak a kérdés, hogy lesz-e Orbánéknak 2/3. Egyedül talán a szerencsétlen MZP-t érte ez meglepetésként: szegény csávó tényleg teljesen őszintén hülye, nem megjátssza mint ahogy a többi.

Nancsibacsi 2022.04.05. 08:28:42

@midnight coder: Na jó, de azért a nemességnek kell adót fizetni - amit a digi nem akart.

Nancsibacsi 2022.04.05. 08:30:36

@midnight coder: Igazándiból ezen semmi meglepő sincs. Nyilatkozataikban csak a fidesz zavazóiról mondják hogy tudatlanok, buták, gombák - valójában a saját szavazóikra is pontosan így gondolnak. Ezért nem fognak sosem nyerni.

chrisred 2022.04.05. 08:31:59

@midnight coder: Nyilván a XXI. századi polgári társadalmakban nem külön ideológiai irányzat a polgári alapjogok követelése, hanem alapkövetelmény, tehát olyat, hogy liberális, nem lehet megkülönböztetni. Európa posztkommunista felén ezekért a jogokért még mindig küzdeni kell,. A többi nekem elég zavaros okfejtés, mert nem kell mikroszkóppal keresni a nácik utódait, mert például Auschwitzban nem csak a zsidókat semmisítették meg, hanem mondjuk a melegeket is. Tehát egy vállaltan homofób politikai irányzat egyenesen levezethető a náci ideológiából. A bolsevik meg remélhetően tényleg nem akar Gulagot, de az sem öröm, ha a polgári berendezkedés helyett valamilyen illiberális, kasztrendszerű társadalom kiépítésére törekszik, Észak-Korea mintájára.

vwxyz 2022.04.05. 08:33:03

@bs395: Az jó, hogy te elégedett vagy magaddal, és azzal, hogy milyen jól megmondtad, most már csak azt kellene elérned, hogy legalább érthetően fogalmazz. Mit mondtál meg tavaly októberben, kinek, és mit tettél, hogy bármi jobb legyen?

birkamenet 2022.04.05. 08:38:13

Igy van, rogán, Mérszaros, Rezsiszilárd, szargyártó és hasonló jó arcú, pengeeszü taggal kellett volna felt9lteni az ellenzéket és akkor most nekik lenne kétharmaduk!

birkamenet 2022.04.05. 08:48:15

@Vén motoros:

De gyönyörű lukasenkoi választási eredmény lett! Budapesten ahol nem lehet se szavazót venni se szavazatszámlálót, a fidess sehol nem volt. Egy lépéssel Budapesten túl viszont vagy a teljes ország szellemi fogyatékos vagy működődik a lukasenkoi választási eredmény gyártás.

Nancsibacsi 2022.04.05. 09:03:04

@birkamenet: A gombák, azok a vidéki gombák - csak a baj van velük!

#szájbergyerek# 2022.04.05. 09:06:48

@efi:
Azzal, hogy gyalázzátok ezeket az embereket csak jobban összezárnak. Erre már rá kellett volna jönni a felvilágosultaknak úgy kb. 2018-ban, mikor már harmadjára mossák fel velük a padlót.
Negyedszerre a "sötétben tartott, trágyával etetett gombák" szabtak rájuk méretes zakót és még mindig k.va okosnak hiszik magukat.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 09:09:57

@nyelv-ész: Már bocs, leírsz valamit azt én tökéletesen értem.
Az ilyen-olyan smájlit meg idézőjeleket pedig pont azért találták ki, hogy jobban megértsenek.
Ha meg ironizálni akarsz, akkor csinálj úgy, hogy nyilvánvaló legyen, hogy irónia.

birkamenet 2022.04.05. 09:12:54

@tiltsál ki te gyökér:

Szia Győzike, a fidessben megtaláltad a magad szellemi színvonalát! Farhát, disznóhús és a magyar máris lekörözte Európát. Brüsszel csak les, hogyhogy működik az illibernyák sikerország!

Kage kyōi 2022.04.05. 09:17:01

@Nancsibacsi: az a baj hogy rengeteg Marshall segélyt kaptak és abszolút nem látszik az országon - a haverjaik arcán viszont igen. Ezer milliárdok tűntek el.
Ez nem ballibsi propaganda, kérlek nézz utána. Ők is vettek fel hitelt. Még többet mint a szocik. Ha pedig azt mondják- a válság miatt, akkor hazudnak, mert a szocik is ugyanezért vették fel ÉS ugyanezért lettek megtámadva.

birkamenet 2022.04.05. 09:19:24

@#szájbergyerek#:

Tényleg, lassan négyötöd már a trágya aránya. Na nem azért mert jól szaporodik, hanem, mert a nem trágya húz el a trágyából. Így lesz a trágyáék aránya egyre magasabb, miközben még fogyatkoznak is rendesen.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 09:29:04

@birkamenet: szia matyi, az összefosást elküldte a nép a halál faszára baszod!!!

#szájbergyerek# 2022.04.05. 09:41:15

@birkamenet:
Ha így folytatod meglesz a Fidesz 4/5 is. Szerintem neked külön fizethetne a Fidesz, hogy abba ne hagyd a kommentelést.
Egyébként épp Márky köpte arcon a saját híveit, amikor kijelentette, hogy tulajdonképpen esélyünk sem volt "ebben a rendszerben", "Orbán rendszerében". Előtte egy nappal még a "itt állunk a győzelem kapujában".
Akkor most kik is a megvezetett idióták?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 10:26:48

@tiltsál ki te gyökér: Mészáros sosem épített utat.
"Andi! Nézd, út. Arra akarsz menni? Megveszem, Andi!"

Ennyire képes.

ulpius66 2022.04.05. 10:27:45

"Az ellenzék csendes, újra csendes, nem hallatszik már ki zaj."

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 10:29:39

@#szájbergyerek#: "tessék mondani, a csirkefarhátosos pártra hova kell ikszelni?"

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 10:40:33

@ulpius66: "Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett"

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 10:41:40

@ulpius66: Andi, nézd, ugar! Kéred? Megveszem, Andi!

#szájbergyerek# 2022.04.05. 10:42:42

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Te meg elmondtad neki, hogy az a Márky féle csapat és még így sem lett belőle kormánybuktatás.
Sz@r ügy...

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 10:58:02

látom csorognak vissza a libsi férgek , mintha vasárnap semmi nem történt volna... Jut eszembe ma nem kéne buknia a patásnak?????

ez a nevem senki 2022.04.05. 11:05:10

Tucker Carlsonnak, a Fox News sztárműsorvezetőjének egyébként nem kell bemutatni a magyar helyzetet, tavaly Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel filmet forgatott hazánkban. Akkor interjút is készített Orbán Viktorral, amit több millióan tekintettek meg az interneten.
Figyelmeztetett arra, hogy a vereség ellenére a baloldal nem fog leállni.
Rettegnek attól, hogy Orbán Viktor példát mutat a nyugati világnak is – magyarázták a műsorban.

Sir Gombóc 2022.04.05. 11:06:19

@tiltsál ki te gyökér: már az, hogy nincs hazugság is hazugság..

Sir Gombóc 2022.04.05. 11:18:12

@white999: az biztos. Mert azt ugyan lehet mondani, hogy talán jobban élünk, de a megélhetési költségek az elmúlt pár évben kb. a duplájára nőttek, a keresetnövekedés viszont nem követte ennyivel.

Sir Gombóc 2022.04.05. 11:20:19

@Minden ballib bérretteg: abban a blogban én egy kommentet sem látok, de még a lehetőségét sem.

white999 2022.04.05. 11:21:40

Tényleg ennyire szegényes a párt központ fantáziája? Nem unjatok ezt az onfelmentéses dumát meg hogy ezért veszítettek? Tény lista 53 százalék a fityisznek ettől horneknak az SZDSZ el nagyságrendekkel volt több. Az valós 2/3 volt. Tény ennyi pénzt soha nem osztottak ki Zsiday a választás előtt egy héttel az elemzésben a reálbér növekedés és osztogatas miatt ettől jóval nagyobb győzelmet hozott ki, ha minden úgy működik, mint az előző választásoknál. A szavazók jó részét nem érdekli az elvont dolog, emberi jog stb hanem hogy ne haljon éhen. Az ellenzéki szavazók jó része paradox módon nem a fidesz veszteseibol az kerülnek ki, hanem azokból akik a máról holnapra élnek. Nekik a béke hangsúlyozása, a gázár nem emelése a csirkefarhat stop szó szerint létkérdés. Az más kérdés, hogy sokkal jobban élnének ha nem loptak volna el 12 év alatt ami mozdítható de ez már kognitív képességeket igényel mármint a felfogásunk. Az Orbán ebben zseniális a végtelenül leegyszerűsített egybites megfogalmazásban ami az utolsó hülye is ért. Szóval nem felmentés mert az ellenzék jó reszi is kreten és kleptomanias egy nagy különbség volt köztük, hogy ők nem akartak lebontani a jogállamot. Így esély sincs hogy a sok hülye korrupt politikus után valaha legyen egy normális. Szóval no probléma ennyi pénzzel papírforma született. Ha nem tolnak bele ennyit a kovetkezobe akkor kevesebb lesz. Aki még ezt nem látja hanem onfelmentozik és zsenialis kormányzást lát a háttérben az egy egyszerűen kreten.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 11:24:10

@#szájbergyerek#:
Lemaradtál valamiről. A csirkefarhát hatósági árát a fidesz által vezetett kormány szabta meg. Vagy rosszul tudom, és eddig MZP volt a miniszterelnök? Te biztos jobban tudod.

white999 2022.04.05. 11:25:50

@tiltsál ki te gyökér: Ha nem kapják előtte szét akkor nem kellet volna felvenni hitelt. A hitelt mindenki fizeti vissza az is aki egy vasat sem kapott. Most emiatt lesz szívás de gondolom te azt se érted, hogy nem benzinkutasnak kellene fizetni a te olcsó uzemanyagodat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 11:27:33

@ez a nevem senki: igen, a fox egy igazi elfogulatlan, a realitásra mindig törekvő csatorna volt.
Ja, nem. Még saját maguk szerint sem.

Sir Gombóc 2022.04.05. 11:29:16

@Vén motoros: egy valami elkerülte a figyelmedet. A Fidesz nem kapott annyi szavazattal többet, mint amennyivel a közösen induló ellenzék kevesebbet. A mi vidéki, bár részben városi körzetünkben pl. lényegében nem változtak az arányok

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 11:30:38

@white999: szerintetek a ti üzeneteiteket nem értik az emberek bmeg????? buzuljunk, engedjünk be mindenkit, nyaljunk nyugatra, o1g mert ha nem akkor nincs demokrácia. Na kb ennyi. Ez átjött, egyszerűen a demokrata pestieken kívül mások ezt nem akarják PONT

white999 2022.04.05. 11:31:58

@#szájbergyerek#: A fityisz pont így gyalázat a baloldali agyhalottakat. Las csodát most ugyanazok a szavazóbázisa. Az elidegenítési nem így működik ahogy te gondolod.

white999 2022.04.05. 11:32:42

@a nagy hohohorgász: te nem hogy üzenetet nem értesz de semmit se.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 11:32:55

alig 2 napja szoptatok lovat, de már ugattok :)))) én nem izgulok 2026ert:))))

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 11:34:12

@white999: hahahahaha bmeg..... tudod mit üzent nektek az ország többsége????? hát nem azt hogy igazatok van :)))))te selejt :))))))

white999 2022.04.05. 11:38:24

@a nagy hohohorgász: a, nem orszag hanem szavazók. B, nem a többsége de még a 30 százaléka se. Kicsit sok a tévedés benne.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 11:41:26

@white999: jól van koma, dugd a homokba a fejed :))))) gusztustalan egy népség vagytok

#szájbergyerek# 2022.04.05. 11:41:49

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Több, mint szánalmas egy ekkora zakó után a hatósági áras csirkefarháton vergődni.
Tuti hogy csak ezen múlt.

s 2022.04.05. 11:43:19

@a nagy hohohorgász: matyi a te lapostetven baszott folyós picsájú fogatlan kurva szifiliszes ribanc anyád, akit lóhátról baszol szájba.

Sir Gombóc 2022.04.05. 11:45:48

@midnight coder: volt átszavazás, hiába állítod az ellenkezőjét. A mértéke valóban jóval kisebb volt, mint szükséges lett volna. MZP-ék amúgy látták, hogy ezzel gond lehet, próbált is úgy lavirozni (nem véletlenül hangsúlyozta a jobboldaliságát ami a Jobbik szavazóinak szólt elsősorban), nem jött be.

s 2022.04.05. 11:49:57

@fkv.115: Hülye vagy, mint a fasz. El is mentél szavazni. Szóval senki ne lepődjön meg az eredményen. Mindig több agyalágyult faszkalap van a szavazók közt, mint értemes ember. Mint ahogy az emberiség nagyobb része is egy fasz. Az lett volna csoda ezek alapján, ha más lenne az eredmény.

Ha majd a csirke far-hátra sem lesz pénzed, akkor kérjél orbántól. Talán neki még lesz valamennyi. Persze adni nem fog, de esetleg leszophatod.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 11:52:00

@s: higgadtan elvtárs:)))) már vége a harcnak... egy kis szerénységet is tanusithatnatok:))))

Sir Gombóc 2022.04.05. 11:53:54

@tiltsál ki te gyökér: ez az ötmillió hogy jött ki neked, te matematikai zseni..?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 12:00:23

@vwxyz:
Azt mondtam tavaly októberben, sőt, még korábban, hogy figyu, biztos, hogy jó ötlet a baloldal-jobbik koalíció, a helyett, hogy a középet, a vidéket szólítanátok meg?
Aztán megkérdeztem az előválasztás után, ahol mandátumokra lebontva kétszer annyian szavaztak pesten, mint vidéken, és a jobbik irdatlanul leszerepelt, hogy még mindig jó ötletnek tűnik?
Kinek mondtam? Ismerőseimnek, barátaimnak, kollegáimnak, bárkinek, aki hajlandó volt meghallgatni. Ide nem írtam ki, mert a nem reprezentatív felmérésemből továbbra is úgy látszott (mármint 10 éve is így volt, meg közben folytatólagosan), hogy egy fideszes hamarabb hajlandó elfogadni egy racionális érvelést, mint egy baloldali, úgyhogy nem téptem hiába a számat.

birkamenet 2022.04.05. 12:01:39

@ez a nevem senki:

Te felhülye bertroll, orbán már évek óta elrettentő példa a civilizált társadalmakban. Csak putyinnak, Lukasenkonak meg Trumpnak felel meg.

birkamenet 2022.04.05. 12:05:37

@a nagy hohohorgász:

Győzike, hány millióért vásárolt meg orbán, hogy a bukott Farkasflóri után te legyél az új udvari roma?

white999 2022.04.05. 12:07:05

@a nagy hohohorgász: a, nem orszag hanem szavazók. B, nem a többsége de még a 30 százaléka se a választásra jogosultaknak Kicsit sok a tévedés benne.

Sir Gombóc 2022.04.05. 12:09:00

@a nagy hohohorgász: itt egy valaki gusztustalan, az pedig te vagy. Igazi kultúrmagyar..

birkamenet 2022.04.05. 12:10:39

@a nagy hohohorgász:

Győzike, 2026-ban már választás se lesz, mert orbán a putyinizáció utolsó szakaszát már 2022-ben befejezi. 2026- ban már szüksége se lesz többé a lukasenkoi választási családra.

ez a nevem senki 2022.04.05. 12:10:55

ki számolta már a haladó erők
a tízen5 millijó magyar
hány %a nem szavazott a Fidesz
re?

white999 2022.04.05. 12:14:47

@bs395: hogy kell a vidéket megszólítani? Tényleg érdekel. Többet buzizni? Keresztény ajtatos manobnak lenni? A két szavas mondatok és még az lassan és feliratozva az tényleg kellene. Orbán is szívott ezzel, hogy gyorsan hadiárva beszélt. Neki években telt amíg lelassult és tőmondatokba kezdett el beszélni. Az ellenzék most elkezdhetnek gyakorolni, hogy 4 év múlva jó legyen.

Sir Gombóc 2022.04.05. 12:17:56

@bs395: jók ezek a nem reprezentatív tapasztalatok, de nem vezetnek sehova. Van mindenféle beállítottságú ismerősöm, kollégám, de közülük a fideszesek azok, akikre semmilyen racionális érv nem hat, miközben pl. a Mi hazánkossal rendre konszenzusra lehet jutni sok kérdésben, persze van, amiben nem.

white999 2022.04.05. 12:18:07

@a nagy hohohorgász: lehet a teszempontodbol ugy tűnik de szellemi folenyunk vitathatatlan és az ország is jobb lenne mint tőletek.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 12:24:26

@#szájbergyerek#: nem hinném. Inkább az a szánalmas, hogy a fidesz deklarálta, olyan szegény az ország, hogy a csirkefarhát árát kell fixálni, nem a csirkemellét.
Az a szánalmas, hogy ez egyáltalán szóba kerülhet...de szánalmas az is, hogy az üzemanyag árát befagyasztották .

ez a nevem senki 2022.04.05. 12:31:15

ezeknek olyan szellemi főlényük vagyon
még az 1/harmadot sem érik L
valódi balfaszok

white999 2022.04.05. 12:40:19

@ez a nevem senki: mindig a kisebbség képviseli a minőséget nem tomegtermek. Marketing alapszabály.

ez a nevem senki 2022.04.05. 12:53:56

@white999: hány poszívót adott el a fölényes márki zaj
bisztos benne van a diplómata munkájába

ez a nevem senki 2022.04.05. 12:56:29

@s: próbálkozz a fajtársaid közt
ha mán az emberekben nem hiszóöl

alöksz róz 2022.04.05. 13:04:08

@white999: "Tény lista 53 százalék a fityisznek ettől horneknak az SZDSZ el nagyságrendekkel volt több." - hazudsz.

hu.wikipedia.org/wiki/1994-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s

Nancsibacsi 2022.04.05. 13:14:30

@white999: Ha nektek jobb ettől, lehettek eltartott kisujjal örök vesztesek :-D

ulpius66 2022.04.05. 13:27:32

@white999: "...nem a többsége de még a 30 százaléka se (SZAVAZOTT A FIDESZRE) a választásra jogosultaknak"

NANA!

"Bajnai Gordon hozzátette, aki nem megy el választani, az Orbánra szavaz, és nem lesz alapja panaszkodni a következő években. Aki a kamupártokra szavaz, az szintén Orbánra szavaz szerinte, aki pedig a Kutyapártra szavaz, az Orbánt kapja állítása szerint."

AKKOR LÉCCI ADD A FIDESZ SZAVAZATAIHOZ A BAJNAI ÁLTAL LEÍRTAK SZAVAZATAIT IS!!!!

Köszike!

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 13:28:30

@white999: :)))))) bmeg ,szerintem legyetek még kisebbek:)))

ulpius66 2022.04.05. 13:35:09

Annyira, de annyira bírom amikor "lekamupártozzák" a Mi Hazánk Mozgalmat!!!!!

Kedves ballibsi elvtársak!

Mikor mérette meg önállóan magát A NEM KAMUPÁRT PÁRBESZÉD, MSZP, MOMENTUM, LMP???????
(ezek csontig benyaltak a gyurcsányinak, aztán meg csodálkoznak, hogy így összefogódzkodva is 800.000 szavazót vesztettek........ORBÁN A HIBÁS!!!!)

ulpius66 2022.04.05. 13:39:32

EZEK A BALLIBSI PÁRTOK ÖNÁLLÓAN A BEJUTÁSI KÜSZÖB KÖZELÉBEN SEM LENNÉNEK!!!!!!!!

NAGY ÚR ÁM A SZÜKSÉG!!!!!!!

EZÉRT A PÁRTOK VEZETŐI CSONTIG BENYALTAK A GYURCSÁNYINAK, CSAK LEGYEN OLYAN KEDVES A PÁRTVEZÉREKET VIGYE MÁN BE A HÁTÁN A PARLAMENTBEN......MERT UGYE 4 ÉVIG AZ A HAVI 2 MILLA NETTÓ, MEG AZ EGYÉB JUTTATÁSOK AZÉRT AZ MÉGIS CSAK HIÁNYOZNA.....
(a pártoknak meg hiányozna az állami támogatás!!!!!!!! az a párt, amelyik frakciót tud alapítani az évente 800 millió forint állami támogatást kap!!!!!!!!!)

s 2022.04.05. 13:41:09

@ez a nevem senki: Te is leszophatod orbánodat, ha már nem lesz pénzed csirke far-hátra. Nem a párthűség miatt. Egyszerűen kell a fehérje. Csak igyekezzél előre kerülni, mert amekkora tömeg ott lesz, a végére már csak meleg levegő marad.

ez a nevem senki 2022.04.05. 13:48:08

@s: egy gombának minek fehérje
iratkozz be 1 biológia tanfolyamra

s 2022.04.05. 13:56:08

@ez a nevem senki: Mert ti még arra sem vagytok jók. Szerintem ti vagytok a Covid vírus.

ez a nevem senki 2022.04.05. 14:01:26

@s: butaságod fárasztó
mi gombák nem vagyunk vírusok
kérdezd ki biológiából a márki zajt
ő már állítólag gyermököt is csinált
a szopáshoz + nagyon ért

ulpius66 2022.04.05. 14:09:15

HIÁBA NO, KELL AZ A PÁR SZÁZ MILLA ÉVENTE A 0,0% TÁMOGATÁSÚ BALLIBSI NANO-PÁRTOCSKÁKNAK........
(tavalyi adatok.......)

"A 2021. évi költségvetési törvényjavaslat az Országházban a tervezet benyújtásának napján, 2020. május 26-án.Kiderült, mekkora költségvetési mozgástere lesz jövőre a pártoknak
Infostart / MTI
2020. május 26. 13:53

A parlamentnek kedden benyújtott 2021-es költségvetési törvényjavaslat alapján a pártok és alapítványaik 5,78 milliárd forintból gazdálkodhatnak jövőre.

A 2021-es javaslat alapján jövőre a parlamenti pártok közül a Fidesz csaknem 968 millió forint költségvetési forrásból gazdálkodhat, a Jobbik 510 millió, az MSZP 305,5 millió, az LMP 218 millió, a DK 207 millió, a KDNP 180 millió, a Párbeszéd pedig 91 millió forintot kaphat.

Az országos listán mandátumot nem szerzett pártok esetében a Momentum Mozgalom 44,3 millió forintot, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt pedig 24,6 millió forintot kaphat a büdzséből."

ez a nevem senki 2022.04.05. 14:11:08

Egyre több portálon jelenik meg egy ukrán nő története, akit megerőszakoltak, megöltek, majd állítólagosan megkínoztak orosz katonák az ostromolt Mariupol városban. Lesia Vaszilenko ukrán politikus megosztott egy képet az áldozat testéről, amelyen látni, hogy egy horogkeresztet égettek a nő bőrébe.

minek megkínozni 1 megölt nőt
remélem egy lebombázott gyerekrák kórházban történt mindez

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 14:18:50

@s: matyi, akasztani akarsz????

#szájbergyerek# 2022.04.05. 14:42:46

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Igen, tudjuk, itt minden sz@r, diktatúra van és nyomor meg O1G.
Szóval minden adott volt, hogy megbuktassák ezek a felvilágosultak O1G-t de ezt is elXurták.
Sorozatban negyedszer!
De a csirkeferhát meg benzinárstop ...
Az ...

s 2022.04.05. 14:48:07

@a nagy hohohorgász: matyi a fülön szart ribanc anyád. Akasztani te fogsz, amikor már nincsen mit zabálnod. A legtöbben akkor kezdik a műfajt.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2022.04.05. 15:18:50

Frady Endre:
Választások utáni szonett

Töprengett az emberfia,
Egy szem voksát kire tegye?
Egyik oldal light-maffia
S körben döngő döglégyhegye,

Másik oldal sötétke ló…
Megcsörrent legföntről randa
Hangon fővezéri teló,
S rögvest dőlt a propaganda.

Be is vette Kádár népe,
S bús hun X-szel zárta hetét.
Várból letekintve szép e

Kétharmados újabb setét.
Nem kérdés, hogy szintet lép-e
Sok távoli off-shore betét.

ajánlás:
Cár atyuska, jó táváris,
Mire beköszönt a NER tél,
Oroszul szól Budavár is.
Klassz utolsó csatlóst nyertél.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 15:23:50

@Frady Endre: hülye vagy és gerinctelen...jó neked ott ahol vagy:))))

ulpius66 2022.04.05. 15:24:14

@Frady Endre:

Fr. Ady Endre!

Végülis kire savaztál?.... mert ebből a versikéből az nem derült ki.....
(a Kutyusokra?????.... azok olyan cukik!!!!! ... és még humoruk is van!!!)

ulpius66 2022.04.05. 15:27:10

Így utólag is meg tudom erősíteni magam!

... én előre megmondtam/leírtam: a Kétfarkú Kutyusok sokkal értelmesebbek, mint a ballibsi Összefosás!!!!
(sajna... még egy pár százezer szavazat kellett volna... és ők is a Parlamentben vannak!!!!

MEGÉRDEMELTÉK VOLNA!!!!!

SOKKAL JOBBAN MEGÉRDEMELTÉK VOLNA MINT SOK BALLIBSI ALIBI-KAMU NANO-PÁRTOCSKA!!!!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2022.04.05. 15:41:13

@ulpius66: Ha érdekel, elmondom, mert nem titok. Egyéniben az ellenzéki jelöltre szavaztam, aki nyert is, hiszen Budapesten élek. Listán pedig valóban a Kétfarkú Kutyapártra. Ők az egyetlenek, akik az államtól kapott pénzeket közhasznú célokra fordítják. :)
@a nagy hohohorgász: Igen, nyilván én vagyok a gerinctelen, aki dolgozom, gyereket nevelek, befizetem az adómat, ugyanakkor nem gyűjtök lopott közpénzmilliárdokat a stróman oligarcháim off-shore számláin és nem kötök 50 évre titkosított mutyi üzleteket háborús bűnös tömeggyilkosokkal.

Nancsibacsi 2022.04.05. 15:43:14

@Kage kyōi: Értem én hogy a pártközpontban ezt mondják - de nem érzed cikinek ugyanezt a hülyeséget ismételgetni 12, vagy most már majd 16 évig? Az Orbán kormány BÁRMIKOR van hatalmon, tömik őket pénzzel. Nem ám megvonják az EU támogatásokat, nem kutyázzák őket Brüsszelben - á, dehogy: őket tömik, annyi pénzt adnak nekik, hogy el se tudják költeni, el nem égethetik mert az krönyezetszennyezés, ezért a népnek is adnak belőle. Ezzel szemben a liberális oldal bármikor volt hatalmon, hát mindig óriási gondokat kellett megoldani. A világ többi országában az volt a probléma, hogy 2 jegyű gazdasági növekedésre nem voltak felkészülve, és kellett venni +1 szegmenskijelzőt mert nem fért ki a táblára - Magyarország meg küzd a csőd ellen. Tök egyedüliként - ja nem, a görögökkel együtt, akik mondjuk már 30 éve nem dolgoznak csak sziesztáznak, meg 16. havi fizetést/nyugdíjat osztanak, tehát tök érthető hogy a liberális oldal MEGOLDHATATLAN feladatokkal szembesült.

Olyan nincs hogy a világ 20 évig tévedjen, és a tehetségtelen tolvajoknak mindig 6-ost dobjon a kocka, a tehetséges liberálisoknak meg nullát - pedig nincs is a kockának nulla oldala :-D

ulpius66 2022.04.05. 15:47:13

@Frady Endre: "Igen, nyilván én vagyok a gerinctelen, aki dolgozom, gyereket nevelek, befizetem az adómat, ugyanakkor nem gyűjtök lopott közpénzmilliárdokat a stróman oligarcháim off-shore számláin és nem kötök 50 évre titkosított mutyi üzleteket háborús bűnös tömeggyilkosokkal."

nem!

Nem, te nem gerinctelen vagy, csak totál idióta, aki benyalja a ballibsi fék-nyúzokat!!!!

Te, itt annyi közpénzt loptak el, hogy abból mán Dunát lehetne rekeszteni, meg annyi háborús tömeggyilkossal üzletel a Patás.... mint pl. a német kancellár.... Bige Lászlóról, Bajnai Gordonról és Bojár Gáborról, stb, stb... ballibsi száz-milliárdos oligarchákról hallottál mán????? tudod mi az a "kettős mérce"???????
az amivel tégedet átbasznak naponta a ballibsi politikusok.....

ulpius66 2022.04.05. 15:52:57

@Frady Endre:

Én egy 66 éves nyugger vagyok, három gyermekem (+ férjek, feleség) és nyolc unokám van!

Hidd el!!!!!

Végigcsináltam azt amit te is felsoroltál......nekem sem volt könnyebb, se a szocialista rendszerben, se 1990-2010 között..... amikortól jobb/könnyebb az életem az 2010 óta van......

MÉRT NE SZAVAZNÉK A FIDESZRE!!!!!!

NEKEM ÉS CSALÁDOMNAK MINDEN JÓ ÚGY AHOGY VAN!!!!!!
(akiknek szar az életük, az savazzon az ellenzékre... megértem őket!!!!! DE AKINEK JÓ, AZ MÉRT NE SZAVAZZON A FENNÁLLÓ RENDSZERRE?????)

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 16:05:57

@Frady Endre: Én nem mondtam hogy azok nem azok, csak azt mondom hogy te is az vagy:))))

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 16:11:22

@s: matyika hol vagy? Merre csavarogsz? Te rossz, te tudod az okát.....

ulpius66 2022.04.05. 16:13:01

DE JÓ, DE JÓ!

www.portfolio.hu/gazdasag/20220405/itt-a-dontes-az-eu-elinditja-a-jogallamisagi-eljarast-magyarorszaggal-szemben-537699

Volt eszük, hogy kivártak!

Ha egy héttel hamarabb indítják, akkor a Fidesz-KDNP háromnegyedet szerez a választáson!!!!

Egyebekben meg...

KEDVES BALLIBSIK!

LEHET UJJONGANI!!!!!!!!!!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.04.05. 16:13:54

@ulpius66: Itt vagy te mocsok?

"ulpius66
2022.01.24. 13:46:24
Jujjjjjj, de izgi ........

Én már alig várom, hogy feldarabolják ukrajnát!

A legnagyobb részt a Fehéroroszok kapnák, elvégre tőlük vett el legtöbbet Ukrajna, az oroszok megkapnák az egész Donyeck-medencét és a Fekete-tenger melléket, a románok Bukovinát és Moldáviát, a lengyelek Lemberg és környékét (az úgyis évszázadokig lengyel volt.........

Mink magyarok meg Kárpátalját.........

Nagyon várom mán a háborút! "

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 16:15:23

@#szájbergyerek#: nem, nem volt minden adott. Onnantól kezdve, hogy nem volt egy igazi vezető, azon át, hogy nem volt program, egészen addig, hogy a választási rendszer a hatalmon lévőnek segít.
Sőt, mondok mást. Nem volt sajna nyugati segítség. Mert a tematizálásban a fidesz mindig előrébb járt, amire nemhogy rossz válaszuk volt, de gyakran nem is válaszol tak!

Tehát a fidesz győzelme nem volt kétséges. Ami elszomorít, az az, hogy a magyar ennyire buta, megvehető nép. Ezt Orbán igen jól megérezte...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.05. 16:21:43

@Nancsibacsi: baromság. Az EU támogatás sokkal több volt a fidesz idejében.
Csőd közeli helyzet nem volt Magyarországon. 2012-ben jártunk hozzá a legközelebb, amikor az állam nem tudta finanszírozni a lejáró hiteleket, 11% kamattal sem vették az államkötvényt. Kurva mázli volt, hogy az EKB nagy volumenben pénzt öntött a piacra, követve a FED példáját, amit el kellett költeni az alapoknak.
Igen, a fake news veszélyes, pláne, ha te gyártod magadnak...

vwxyz 2022.04.05. 17:14:44

@bs395: Tehát szerinted nálad volt a Tudás, mégis lusta / gyáva voltál ahhoz, hogy odamenj bármelyik párt csapatához, és azt mondd: "Sziasztok, nem szeretnék egy lenni azok közül, akik csak a szájukat járatják, és a választás után okoskodnak arról, hogy mit kellett volna másnak tennie. Ehelyett szeretném felajánlani a szolgálataimat, és megosztani veletek a javaslataimat. Szívesen megvitatnám ezeket veletek, és meghallgatnám a ti gondolataitokat is, mert én sem vagyok tévedhetetlen, és lehet, hogy ti olyasmire is gondoltatok, amire én nem. Szeretnék valami értelmeset is tenni ahelyett, hogy a blogomon fikázgatok."

white999 2022.04.05. 17:20:25

@alöksz róz: MA MEGENGEDŐ VAGYOK A HÜLYÉKKEL.
mszp 209 hely az 54.14 % + szdsz 94 hely az 23.31% összesen 77,45% az több mint bármelyik fidesz2/3 idáig. Melyik része nem világos de ha nem jobboldaliakat hozzászámolnánk amik nem kellettek a koalícióhoz akkor bőven több lehetne, mint a fidesz mostani eredménye akár szavazat alapján is, csak akkor még volt valami verseny a pártok közt és nem 2 tömbre lett lebutítva az egész. Mielőtt hazugozol nem ártana használni az agyadat.

white999 2022.04.05. 17:22:22

@Nancsibacsi: Jézus se volt győztes pusztán a végeredményt tekintve de te mint keresztény ájtatos fideszes ezt biztos másképp látod.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 17:22:37

@Igazamvanvagyigazamvan?: én úgy láttam hogy 7 csucsszuper vezetotok van, igaz hogy mindegyik a szakadékba vitt titeket, dehat ti nem vagytok birkák:))))))

white999 2022.04.05. 17:24:19

@ulpius66: Hozod a formád ismét semmi értelme nem volt a hozzászólásodnak így engedelmeddel erre nem reagálnék.

white999 2022.04.05. 17:25:52

@a nagy hohohorgász: )))))) bmeg ,szerintem legyetek még kisebbek:)))

Igaz ez fordítottan arányos ti meg még hülyébbek. Boldogok a lelki (és teszem hozzá szellemi) szegények, mert Övék a mennyek országa.

white999 2022.04.05. 17:28:59

@ulpius66: EZEK A BALLIBSI PÁRTOK ÖNÁLLÓAN A BEJUTÁSI KÜSZÖB KÖZELÉBEN SEM LENNÉNEK!!!!!!!!

Ez pontos helyzet értékelés. A baloldalra jellemző a sokszínűség Magyarországon a jobboldalra viszont az egy isten hit és a egy vezér elfogadása gondolkodás nélkül. Jól látod köszönöm hogy te magad igazolod a butaságotokat.

white999 2022.04.05. 17:30:54

@ez a nevem senki: minek megkínozni 1 megölt nőt
remélem egy lebombázott gyerekrák kórházban történt mindez

Nyilván és amúgy is magukat bombázzák de azt is csak látszólag.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 17:36:07

@white999: ha te okos akkor én biztos nem akarok okos lenni

white999 2022.04.05. 17:46:22

@Vén motoros:
Egy részlet belőle ha nem menne a végig olvasás meg a többi fityisznek is okulásul a nagy pofához.
Annyit még hozzátennék, hogy a 18%-os reálbér növekedést semmi nem indokolta covid járvány idején. A gazdaság nem teljesített jobban, nem lett hatékonyabb, pusztán a ráöntött pénz és a választás miatt felvett hitel generálta. Gyakorlatilag a jövőt élte fel Orbán. pont mint a szoci kormányok Ehhez tapsoltok szerencsétlenek.

"Mivel 2018 és 2021 között 18%-kal nőttek a nettó reálkeresetek, ezt egy nagy kék csillaggal bejelöltem az ábrán. A korábbi adatokból az következik, hogy az előző választáshoz képest 10%-kal több szavazatot kellene kapnia a Fidesz-Kdnp-nek, ami kissé meglepő, mert ilyen sok szavazatot még soha nem kaptak (a külhoni szavazatok ebben nincsenek benne). Belföldön 2018-ban 2 608 086 szavazatot kapott a Fidesz-Kdnp 2018-ban, legjobb eredményük pedig 2010-ben 2 706 292 volt. Természetesen a bizonytalanság az ábráról leolvashatóan nagy, de mindenképpen az tűnik valószínűnek, hogy 2018-hoz képest növelni tudja szavazatai számát a kormánypárt. Ahhoz, hogy az ellenzék győzzön, nagyon sok ingadozót kellene megszólítania. "

white999 2022.04.05. 17:47:48

@a nagy hohohorgász: Nem is tudnál, ha akarnál se.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 18:07:37

@white999: hát azért be kell vallani van bőr a képeteken:)))

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 18:52:00

@white999: ezt még a vak is látja:))) csak ti nem:))))

white999 2022.04.05. 18:54:41

@a nagy hohohorgász: Értem. Vak kozmetikus. Sós kiflit szereted? Ajánlom, mindegyik más történet.

white999 2022.04.05. 18:57:14

@a nagy hohohorgász: 444.hu/2022/04/05/zuhanni-kezdett-a-forint-a-jogallamisagi-eljaras-bejelentese-utan

Ó de sajnálom a béke harcosnak nem lesz occó pénz. Mi lesz ebből a szájon ki nem ejthető tudjuk ki bankot nem lehet visszahívni.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 19:04:02

@white999: azt akarod ezzel mondani hogy ha a nyugat elvonja a jogosan járó pénzeket azért mert 300 ebesz megfigyelo sem talált csalast a konzervatív győzelemben? Igen vagy nem a válaszod?

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 19:07:05

Az az igazság hogy először vagyok igazán büszke az átlag magyar népre a jelen miatt... nekem ez jó érzés.

fkv.115 2022.04.05. 19:07:34

@s: A kurva anyád a hülye, te zsidó! Látom te már leszoptál pár cigányt, azért dől a geci a pofádból...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 19:09:44

@vwxyz:
"Szeretnék valami értelmeset is tenni ahelyett, hogy a blogomon fikázgatok"
Miből gondolod, hogy nem volt közöttük pl megyei pártelnök, vagy ellenzéki képviselőjelölt?
Miből gondolod, hogy én voltam az egyetlen, vagy akár az első, aki ezt megkérdezte tőlük?

s 2022.04.05. 19:13:19

@a nagy hohohorgász: Basszad szájba a buzikúró, tripperbánya, ribanc kurva rohadt fogatlan, sajtszagú picsájú értelmetlen anyádat, aki az Adrián csúszós vizibiciklin baszik 20 leváért, szakadt műanyag papucsban, sírva.

white999 2022.04.05. 19:21:53

@a nagy hohohorgász: Én azt szoktam mondani amit leírok és nem amit megrendelsz tőlem. Tehát megindították a jogállamisági eljárást mo ellen. Ez azt jelenti ami. Mivel 12 évig loptak csaltak minden hullámhosszon, ezért ez eu be sokkalt. A 2 nappal választás utánt csak erősen tippelni lehet. Neked lehet mint kacsának a pingpong asztal de vélhetőleg ha nyer az ellenzék akkor nincs eljárás de van pénz. Miután a köpcös nagypofájú elvesztett az önkontrollt és üzent brüsszelnek (ritka, hogy ennyire kiesik a szerepből de már öregszik és kezd szenilis lenni) ezért megindították. Hát ennyit a béke kedvelő (szigorúan putyin elvtárs ellen) zseniről. Taps, legyél boldog amíg lehet.

s 2022.04.05. 19:24:47

@white999: Az lesz elgondolkoztató, ha a reálkeresetek hirtelen változnak (csökkennek), és a 2026 -os választásnak még se híre, se hamva. Akkor fogja orbán nagyon megbánni, hogy megnyerte ezt a választást. Mert azt az ellenzék is csúnyán beszopná, de most ő lesz, akinek leverik a veséjét.

s 2022.04.05. 19:32:02

@a nagy hohohorgász:"jogosan járó pénzeket"
Ezt nyugodtan felejtsd el. Nincsenek jogosan járó pénzek. Az EU polgárainak az adójáról beszélsz, amit nem fognak putyin csaholó veszett kutyájának adni, hogy elbassza az értelmetlen haveri körére. Vedd meg a csirke far-hátat segítség nélkül, vagy basszad szájba orbánodat. Plusz pontért esetleg mindkettőt.

s 2022.04.05. 19:36:40

@fkv.115: Ne vazelinezd be a faszod, mielőtt szájba baszod anyádat. Nem fogaz, mert egy kurva darab foga sincs. A protkót vegye ki, mert ha ráharap a műszerre, többé nem mész szavazni, csak bő gatyában. A kurva rohadt anyádat basszad ájulatba!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 19:37:56

@white999:
mik a vidéki szavazók egzisztenciális félelmei?
mit mond rájuk Orbán? hatósági árasítja a csirkefarhátat.
mit mond rájuk az ellenzék? de csóró vagy, csirkefarhátat eszel?
te is megírtad, hogy hiába nincs az Orbánnak ötlete, hogyan ne csak csirkefarhátra teljen, ők már azzal is megelégszenek, ha nem nézik le őket - sőt, ez talán többet számít nekik.
egy kisfalusi szavazó kevesebb időt tölt azzal, hogy vajon mi történik hétvégente az acapellában, mint egy acapella látogató azzal, hogy mit gondolnak róla a kis faluban.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 19:39:35

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"hogy nem volt egy igazi vezető,"
Volt 4 év keresni. Ezt találtátok.

" azon át, hogy nem volt program"
Erre is volt 4 év

"egészen addig, hogy a választási rendszer a hatalmon lévőnek segít."
Baszod, nincs vezető, nincs program, és utána még nekiállsz szenvedni, hogy kit segít a rendszer? Azt segíti, aki több szavazatot kap.
A focicsapatnak nincs kapusa, meg nincs csatára, de biztos a bíró a csaló....

"Sőt, mondok mást. Nem volt sajna nyugati segítség. "
Hahahaha. Tényleg. Mai cikk, hogy a Financial Times kéri a még nagyobb nyomást a kormányra. Felháborító.

s 2022.04.05. 19:41:09

@white999: A magyarok választhattak a pénz, és a nem pénz között. A nem pénzt választották. Ritka hülye egy nép, de már nem először igazolták ezt a történelem során. Szerintem nem is utoljára.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 19:43:06

@s:
"Ezt nyugodtan felejtsd el. Nincsenek jogosan járó pénzek."
Nincs a faszt nincsenek. Bazmeg az anyád, szerződések vannak, amit be kell tartani. A befizetéseink sem opcionálisak.

" Az EU polgárainak az adójáról beszélsz, "
Amiben benne vannak a magyarok adói is.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 19:43:54

@s:
"A magyarok választhattak a pénz, és a nem pénz között. A nem pénzt választották."
Ez hol is volt a választásban, te szerencsétlen barom?

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 19:44:14

@s: Matyi, Horvátország és leva????

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 19:47:20

@s: mondd már el neked mitől lenne több pénzed ha ti nyertek?????

white999 2022.04.05. 19:49:19

@s: A reál keresetek már csökkenek réges-rég. Az inflációs kosár egy rakás xar. PL Az én cégem tavaly január óta most jár 50%-os emelésnél. havonta emelünk árat. Inflációban erre a termék csoportra 26%-ot hoztak ki. Felújítottam a nyílászárókat, az asztalosom aszt mondta tavaly májusi szerződéshez képest most a 2 és félszereséért vállalná. Az építőipar úgy fog a földbe állni év végén mint egy darab gerely. Az építőipar ránt magával majd mindent. Nem tudjátok elképzelni mekkora xar van és következik hamarosan. Szerintem a 2008 fáklyásmenet volt ehhez képest és mi letolt gatyával várjuk hála vityának.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 20:00:14

@white999: Igen, ezt mindenki tudja. Lássuk. Nem jön vas Ukrajnából. Nem jön fa Oroszországból. Nem jön másik száz dolog sehonnan. Felmennek az árak.
ÉS ha nyer MZP akkor ezek nem történnek meg?
Baszod, Orbántól teljesen független dolgok miatt nyikorogsz. A szállítmányozás - Ázsiai- nyolcszorosára ment fel. Az energia ára szintén felment.

Letolt gatyával várjuk? Miért, mit kéne csináni?

s 2022.04.05. 20:01:20

@tiltsál ki te gyökér: "szerződések vannak, amit be kell tartani"
Ezt közöld orbánoddal. Végül is ő bassza meg lóháton a jogállamiságot. Egyébként - a téves híresztelésekkel ellentétben - Magyarország sokkal kevesebbet fizet be, mint amennyit kap. Tehát nem az EU -nak van szüksége ránk, hanem pont fordítva.
Mai hír: fontolóra vették, hogy Oroszországot kibasszák az ENSZ -ből. Magyarországot sem lesz nagyobb feladat kikúrni az EU -ból.

s 2022.04.05. 20:02:52

@tiltsál ki te gyökér: A sorok közt. :-)
Neked hiába mondom, mert még a sorokat sem tudtad elolvasni.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 20:07:03

@white999: én meg "aszt " mondom hogy hazudsz:)))) te csíra

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:08:02

@bs395:
ATYAÈG! MIÈRT KELL ORBÀNT DICSÈRNI EGY PUTYINI 2/3 UTÀN? MIÈRT KELL MÈG EZT MEGFEJELNI BUZIZÀSSAL??? AZ ACAPELLÀBA IS EMBEREK JÀRNAK AKIK AKIK ILYENEK MEG OLYANOK IS!!!

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 20:09:20

@s: ejjj matyi... osszefogtatok és osszefostatok:)))) rajtatok röhög egész Európa:)))) hogy annyira utalunk titeket hogy még az uniós cicaharcot is bevallaljuk:))))

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 20:10:08

@R.V.Juli: erről apadat és anyádat kérdezd:))))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:12:04

@a nagy hohohorgász: Kérdezném, de apámat elvitte az elsö 2/3-ad az anyámat meg a Covid :'((((((

s 2022.04.05. 20:12:05

@a nagy hohohorgász: Mert nem az árak befagyasztásával kellene az embereket az alapvető fogyasztási cikkekhez juttatni, hanem versenyképes bérekkel. Az oktatás a kulcs, de ezt is felejtsd el nyugodtan. Miránk ez már nem vonatkozik, mert ha valaki most elkezdené, akkor is rámenne legalább negyven év. Szerinted miért Budapest a leggazdagabb, és miért ott nem szavaztak a fideszre? Ilyen véletlenek nincsenek.
Nem jártunk egyforma iskolába. Én jártam a jobbikba. Van pénzem. Kibírom azt is, ha ezer évig orbán lesz. Ti viszont éhen fogtok dögleni. De előtte kinyírjátok orbánt. Az első sorban foglalj nekem egy helyet, ott akarok lenni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 20:12:36

@R.V.Juli:
1. caps off.
2. ki dicséri orbánt?
3. ki mondta, hogy bármi bajom van az acapellába járó emberekkel?

white999 2022.04.05. 20:14:22

@bs395: Az ellenzéknél el kellene egy komoly pr szakember. Én sértegethetem az itt megjelent hülyéket mert nekem nem számít de amikor el akarok adni a legnagyobb barommal is egyetértek. Lehet azért vezetem itt le, mert nem kell szerepet játszanom mint egész nap. Alap hogy az összes hülyét dicsérni kell minél hülyébb annál inkább, hogy mennyire zseniális. Orbán is lehet hány egyet a szavazóitól de nem mutatja csak simám hülyére veszi őket. Ezt amíg nem tanulja meg a baloldal addig nem lesz esélye. Intellektuálisan nem szabad fogalmazni azt a 90% nem érti. Itt a blogokon se régen próbáltam. Amúgy majdnem lehetetlen feladat mást mondani mint a fidesz. A jobbik dobta be a migráncs témát. Egy hónap alatt elszedte tőlük Vitya hogy Ő fújja a lufit. Ha rosszat mondanak akkor szétszedik, ha jót akkor az élére áll. Heti 4 közvéleménykutatást csinálnak. Amit nem piszkálnak az a baloldali témák azt viszont naponta szedik szét. Béketüntetésből háború melletti tüntetést csinálnak. Majdnem lehetetlen küldetés. Valljuk meg őszintén ha te odamennél Rozi nénihez akinek a feszület mellett Orbán Viktor képe van és rózsafüzérrel imádkozik hozzá mit tudsz bármi olyan kedveset mondani, megdicsérni amitől elcsábul Viktortól. Az oroszoknál most a saját fiának nem hittel az anyja hogy mit csinálnak az országgal aki rommá lőtt városban él.. Értem, hogy a vidéket kell megszólítani de max a közepesen értelmes kicsit bizonytalanok jöhetne számításba. A fanatizált agymosott tömeggel nem lehet mit kezdeni, nem is akarja befogadni bármit mondasz neki.
A zseniális Orbán Viktor is beszopta fletó ellenében, sőt még megyó ellenében is. Max egy ilyen világégésben lehet esély de ebben se vagyok biztos. Ez a cikk pontosan megmutatja, hogy miért és hogyan működik a dolog. Persze lehet érte hülyézni az oroszokat de mi most erre tartunk csak félúton. Bármely impotens ellenzék az ennek megtörésével is jobb lett volna amíg nem késő de már talán késő is.

qubit.hu/2022/03/29/vlagyimir-a-varazshalnak-rendben-akkor-vajd-ki-az-egyik-szemem

Brüsszel soros a baloldal lesz a hibás mindenért és a slepp igazolni látja, majd a szavazását.

white999 2022.04.05. 20:15:50

@a nagy hohohorgász: AZT MEG KI NEM SZARJA LE, HOGY TE MIT MONDASZ.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:16:18

@bs395: Bocs, idegállapotba vagyok :( A belemet kidolgoztam az elmultnegyévben hogy megbuktassuk a zorbánt, mindenki azt szajkózta hogy most most most, ma meg már mindenki jobban tudja hogy miért nem most most most. :((((

white999 2022.04.05. 20:16:55

@a nagy hohohorgász: Veled csak szórakozok mint a kutyámmal. Majd ha megunom akkor nem etetlek tovább.

s 2022.04.05. 20:19:38

@tiltsál ki te gyökér: "ÉS ha nyer MZP akkor ezek nem történnek meg?"
Dehogynem. Ezért fogja orbán megbánni ezt a győzelmét. Simán pofázhatna ellenzékből, de most ő fogja nyomatni a műSOROS kazettát.

Annak idején a gyurcsótány sem sokat tehetett az amerikai ingatlan válságról. Mégis az ő veséjét verték le. Rosszkor volt rossz helyen. Egyébként annyira nem baszta el, hogy tizenkét ilyen kutyabaszó év jöjjön utána. És orbán sem csinálja annyira jól, hogy ne lehetne elzavarni a büdös picsába.

white999 2022.04.05. 20:19:57

@R.V.Juli: Nyugi egyszer bírnak csak 2000 milliárdot elbaxni szavazta vásárlásra. Fiataloknál bukóban vannak. Tudomány mai állása szerint az öregek viszont korábban halnak akik a fő bázis. Egyszer azok lesznek a nyuggerrek akik bérből fizetésből éltek és szopatta őket évtizedig. Azután vagy így lesz vagy nem de ez nem volt alkalmas pillanat ezt lehetett látni már jó ideje.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 20:20:43

@white999:
a belpolitikai részével teljesen egyetértek, tökélyre fejlesztették, hogyan kell a napi politikát az éppen aktuális közhangulathoz igazítani.
a külpolitikai részére mostanában Peter Zeihant nézem, mert 5 éve megjósolta, hogy Putyinnak max 5 éve van lerohanni Ukrajnát. és tényleg.

s 2022.04.05. 20:22:58

@a nagy hohohorgász: Sokba lesz ez nektek, hülyegyerek. Majd amikor matolcsy sírva kivonja a forgalomból a fém 200 000 000 forintost, mint értéktelen szardarabot, akkor te is rádöbbensz.

white999 2022.04.05. 20:24:58

@bs395: és mi kit fogunk lerohanni, hogy a köpcös mögött összezárjon a nép?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:27:04

@white999:
Mikor van az alkalmas pillanat abban az országban, ahol a falusi finnugorok partfisnyéllel verik a momentumos bömbiautót???? Milyen országban kell egy végletekig tehettséges pártelnöknek magzatpózban zokogni a sarokban egy "lakossági fórumnak" csúfolt kocsmai verekedés után????

s 2022.04.05. 20:33:58

@R.V.Juli: Ne siránkozzál itt! Nézzél Natgeo Wild -ot, abban minden benne van. Az is, hogy mekkora úr az éhség. Nem lehet a valóság ellen menetelni. Nem erkölcsi okokból. Objektíven.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 20:36:13

@white999:
mi senkit, a kérdés az, minket ki fog.
egyelőre a németekkel vagyunk, gazdaságilag és külpolitikailag is (a választás másnapján a lengyel vélemény is fordult vagy 180 fokot, már nem mi vagyunk a mumus).
azt, hogy kiraknának minket az eu-ból, vagy némi jelképes pénzmegvonáson kívül sok minden történne, nem tartom valószínűnek: a németek megszavazzák, hogy ideadják nekünk a német adófizetők pénztét, mi azt odaadjuk a rehinmetallnak, azok meg odaadják scholznak. ha nincs eu-s pénz, nincs rheinmetall, nincs scholz. ha elzárják a pénz körforgását, akkor a kampányfinanszírozást nekik is belföldön kéne megoldaniuk, és az otthoni korrupció mindig érzékenyebb dolog, mint a külföldi (lásd pl bident).

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:36:36

@s: 12 éve nézed a Natgeo Wild-ot mikor, és mit akarsz tenni azért, hogy visszakapjuk a 2010 elötti országot?

white999 2022.04.05. 20:37:43

@tiltsál ki te gyökér: Letolt gatyával várjuk? Miért, mit kéne csináni?

Wazze tudsz te ha akarsz. Komolyan. Értelmes összefoglalás és értelmes kérdés. Ezért nem is sértegetlek. Nos egy államfőt az különböztet megy egy hatalmon levő miniszterelnöktől, hogy nem a saját hatalmát hanem az ország érdekét nézi. PL lásd, hogy kedveskedjek neked Fletónak nem kellettt volna Orbánt patásnak tartani és nem kllett volna eladósítani az országot azért, hogy megvédje Vityától a nemzetet. Ebből nem lett volna 2/3-ad amit Vitya kihasználva lebontja a jogállamot arra hivatkozva, hogy bármi jobb attól, mint hogy a patás fletó visszajöjjön. Ezért a nép elnézi neki a lopást és tapsol a választási pénzeknek egyrészt mert neki is jó, másrészt (ala Török Gábor) mert nem jön vissza a patás fletó(ne mond hogy ettől nem vagy boldog az összes fideszesnek ez a fő mozgatórugója). Nos ennek apropóján szétkúrja hatósági árakkal rezsibefagyasztással és hitelfelvétellel a gazdaságot, mindezt akkor is amikor már látszik, hogy kurva nagy a baj nem úgy mint fletónál akinél kicsit később ütött be krach. (mOST AZ EÜ-T ÉS OKTATÁST MINT FŐBŰNT NEM EMLÍTEM CSAK A KÖZELMÚLT ELKÚRÁSÁRA ÖSSZPONTOSÍTOK)
A rossz hírem az, hogy egyik személy sem olyan zseni és nem is annyira fontosak mint az ország, hogy személyes hatalomvágyuknak kelljen mindent alárendelni. a letolt gatyába még beletartozik az orosz és keleti nyitás politika amivel nem lenne bak, csak nem a nyugattal való szembenállás kárára kellett volna bemutatni.

Remélem kielégítő a válasz, hogy mit kellett volna megtenni és mi az amit nem tett meg.

s 2022.04.05. 20:42:35

@R.V.Juli: Semmit. Nem kell tennem semmit. Kicsinálja orbán az országot egyedül is, az ország pedig kicsinálja orbánt.
Nem emlékszem, hogy hitlert leszavazták volna. Másként oldódott meg az ügy. Láttam a nagy kirány oroszlán letépett fejét egy sakál szájában. Néző vagyok.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:45:18

@s: Igen, ezzel a hitler hasonlattal nem lehet vitatkozni, teljesen megyöztél.

white999 2022.04.05. 20:50:06

@bs395: A német vonalat értem de azt is meg kell majd magyarázni otthon, hogy egy senkiházinak adják a pénzt ajki ugyanazt csinálja mint putyin csk kicsiben és még pár évvel előbbre tart. Azt is meg kell magyarázni, hogy ez a senkiházi éppen most az orosz szankciókat fogja feltenni tétnek a támogatásért cserébe. Mert így lesz ebben biztos vagyok. Engem az időzítés gondolkodtat el nagyon. 2 napig hagyták csak örülni a kretént. Ahogy olvasom őszre lehet belőle valami. Addig a köpcös nem tud lebegtetni az eu meg széttárja a karjait, hogy folyamatban van a dolog de a köpcösnek sincs pénze. Napjai hetei hónapjai vannak csak, hogy befoltozza a lukakat. Most ő nem ülhet pókerarccal az asztalnál. A háború sem látszik rövid időn belül megoldódni. A károgóknak is igazuk lehet, hogy túl nagy súllyal van a magyar gazdaságban az autógyártás. Az egyéb gondokkal párhuzamosan a gdp is földbe állhat emiatt, plusz a visszaeső fogyasztás sem fogja húzni a befizetésekkel az egyensúlyt.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 20:54:40

@R.V.Juli: anyadnak megmondtam hogy a Pfizer ne jó, csak a ruszki meg a kínai jó? Hallgatott rá? Nem bmeg. Ráadásul a hulyeje elment ahmed doktorhoz gyógyítani mert elhitte hogy minden menekült arab orvos...
Apád meg megrakta az osszefosast vakon all inre... vesztett, ennyi

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 20:56:38

@s: jól van Matyi, nekem az a jo ha neked is jó... van nekem szívem:))).ha te Orbán 12 éve alatt jól éltél és én is, akkor win win.... ez a demokrácia:))))

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 20:59:13

@a nagy hohohorgász: holottgyalázásban nem mardsz el a többi horogmániás keresztestöl.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 20:59:17

@white999: te balfasz ha a kutyadat is úgy kezeled mint engem, az téged minősít!!!! De ezt sem érted fogadjunk....

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:01:16

@R.V.Juli: te gyalaztad a saját szuleidet, nem én

white999 2022.04.05. 21:02:50

@R.V.Juli: Csak, hogy mondjak valami pozitívat is. Az ellenzék simán nyerhetett volna 2014-ben és 2018 ban is ha összehangolja a tevékenységét. Ebben a választási rendszerben nincs más megoldás. Ezt Karácsony már a törvény megalkotásakor kimondta mert mint elemző és értelmes ember átlátta a helyzetet.
Most jön a pozitív, A fityisznek eddig egyszer sem kellett komolyan osztogatnia. Elég volt néhány hangulatjavító intézkedés erzsébet utalvány a nyuggereknek még kanadába is. Most először fosta össze magát a köpcös a centrális erőtér megbillenésével. Persze szomorú a helyzet de vitya az összes zsetonját feltette a játékban. All in-t mondott és bejött de ezzel megnyerte a szopás lehetőségét is, amiből jól nem fog kijönni. 4 év múlva ugyanúgy kellene osztogatni de nem látok jelenleg olyan szcenáriót amiben ez létrejönne. Ha nem veri szét magát az ellenzék akkor lehet esélye, mert nem a világcsúcstartóval kell majd megküzdeni, hanem aki a sérülésből lábadozik.

vwxyz 2022.04.05. 21:05:10

@bs395: Beszédes, ahogy kerülgeted a konkrétumokat, helyette az én számba akarod adni, hogy mit kellene gondolnom. Nem nyertél, én továbbra is azt gondolom, hogy te is csak egy vagy a sokaságból, akik "csak a szájukat járatják, és a választás után okoskodnak arról, hogy mit kellett volna másnak tennie."

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 21:07:37

@white999:
Köszi! Nem kérdés folytatjuk a kampányt, a #momentumban egy kormánypárt rejtözik Andris pedig 3 generáció legtehettségesebb politikusa!! :****

s 2022.04.05. 21:08:07

@a nagy hohohorgász: Én jól fogok élni ezután is, hülyegyerek. Mert a gyurcsótány alatt is jól éltem. Nekem mindegy, mi van. De benned már nem vagyok ennyire biztos. Van az a csirke far-hát, amit már csak nézni fogsz, de megvenni nem.

s 2022.04.05. 21:12:59

@white999: Nem kell ragaszkodni ennyire ahhoz, hogy orbán választásokon legyen legyőzve. Onnan még visszajöhet. Van egy véglegesebb megoldás. Az éhséglázadás kiváltotta népharag. Azt kurva nehéz túlélni. És van egy könnyítés is benne. Szinte mindegy, ki lesz a következő. Erre kell játszani.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 21:15:31

@white999:
szerintem lesz némi megvonás, de nem annyi, amennyit az ep képviselők szeretnének, és nem is annyi, amennyi fájna. orbán mutogathat tovább brüsszelre, még az sincs kizárva, hogy a befogadott ukrán menekülteket élő pajzsnak használná, mint erdogan a szír menekülteket.
persze lehet hogy tévedek, holnap fontos bejelentést tesz a karmelita kolostorból, majd kiderül.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:17:06

@white999: te 4 éve is Orbán bukasat láttad, Orbán meg azt látta hogy nem fog bukni..... na kinek lett igaza???? Igen neked:))))

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 21:17:32

@vwxyz:
esetleg megadhatnám nevem-címem-telefonszámom, nem?

s 2022.04.05. 21:20:50

@a nagy hohohorgász: orbán nem fog választáson bukni. Ezt sokan jó hírként kezelik, de aki igazán több történelmet olvasott, az aggódni kezdhet.

(megfejtés: mussolini)

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:26:37

@s: te szerencsétlen, kijon a tanyamra a pesti úri nép és azért hogy kecskét lásson kifizeti a 2000 forint/ fő belépőt , plusz szóltam az asszonyomnak csináljon pár virslit a legaljabol és tesco gazdaságos mustár meg chia kenyér ( na persze csak a cimke:))))) azért is kifizet a kucsimnek 1 adagert egy 1500 forintot..... aztán ott van hogy megveszem a tápot az állatoknak okos áron és árulom marekjat 500 forintért, a hülye pesti meg veszi mint a cukrot, még etetni sem kell az állatokat:)))) csak még arra nem jöttem rá hogy az állatok szarát hogyan tudnám pénzzé osszeszedetni:))))) de a hülyék ingyen osszeszedik, csak én pénzt akarok abból is:)))))

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:27:36

@s: nem is Hitler??? Csak egy mussolini.....

white999 2022.04.05. 21:34:58

@a nagy hohohorgász: Te honnan tudod hogy én mit láttam?

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:35:39

@s: amíg ti megvakultok a monitor előtt addig én jól elvagyok. És ezért semmi mást nem kell tenni csak a fideszre szavazni. Mert ne haragudj de aki egy pár lottyedt virslire és tesco mustarra és fehér kenyérre plusz kecskebelepore kifizet 20000 forintot 1 ora programert az vagy hülye vagy gazdag vagy hülyegazdag!!! Éljen Orbán Viktor:))))

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:36:33

@white999: ugye nem érted én vagyok a gazdi és te a kutya???? Hahaha

white999 2022.04.05. 21:37:53

@bs395: itt max az marad aki kárpátaljai és tud magyarul. Te hova mennél most? Menekültként mindenhol befogadnak. Tranzit ország leszünk, ahogy a migrácsoknál is.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 21:40:03

@white999:
öreg vagyok én már ahhoz, hogy elmenjek :-(.
ha nagyon kéne, akkor minden hibájával együtt még mindig amerika, azon kevés hely egyike, ami önellátó tud lenni, ha akar, és a legkevesebb veszély fenyegeti invázió tekintetében.

white999 2022.04.05. 21:40:16

@a nagy hohohorgász: NEM BUKSI NEM MÉRTEM DE MIÓTA TUDSZ BESZÉLNI?

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 21:45:44

@s: 2 elhullani akaró birkabol csinálok tescos birka pörköltet, és egy merokanallal 5000 forint. Viszik mint a cukrot, a gyerek meg szid engem hogy apa miért nem a kutyának adod inkább:)))). A pestiek meg szaftos szájjal szidják a Michelin csillagos foztoket hogy ilyen jót még nem ettek:))) na ha látnád magadat:))) én láttam az értelmiségi pestieket:))))

vwxyz 2022.04.05. 22:04:26

@bs395: Minek? Nem változna attól semmi.

white999 2022.04.05. 22:09:15

@bs395: @R.V.Juli: 24.hu/fn/gazdasag/2022/04/05/inotai-andras-orban-viktor-nem-tud-valsagot-kezelni/

Erről beszéltem.
"Ez egyértelműen az orbáni évtized szennyes hozadéka. Orbán pedig soha nem tudott válságot kezelni, ő csak hatalompolitikával foglalkozott."

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 22:11:32

@white999: Hát nekifutottál, dicsérnélek én is, de nem tudlak.
Uncsi a jogállam lebontása. Magyarázd már el, hogy mit jelent.
Rohadt unalmas az eü meg az oktatás. Valahogy a nép sem azt érzi, hogy mennyire szar lenne.

A hatósági árakkal az a nagy helyzet, hogy épp egész Európa ezen fáradozik. Mert nagy a baj.
Rezsibefagyasztással tönkre vágta a gazdaságot? Hát, biztos sokkal jobbat tett volna, ha az ipari gáz ára tizenkétszeresére emelkedik mint Lengyelben?
Egyébként tényleg fasza, hogy azt várnád el, hogy ne csináljanak semmit, hagyják, hogy legyen hétszáz a benzin, meg négszáz az áram?

A nyugattal szemben semmilyen gazdasági szembenállás nem volt, főleg, hogy uniós tagként nem is tudna csinálni.

Szóval marhára nem kielégítő a magyarázat, felsoroltad az összes lózungot az elmúlt 12 évből.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 22:15:05

@white999:
ez felételezi, hogy csak minket érint majd az elszálló infláció, az elszabaduló energiaárak, az élelmiszerválság. a pénzügyi válság is globális volt, ez is az lesz. ha gurcsányt nem buktatják meg a sajátjai, lehet lekommunikálja ő is, bár ez most valószínűleg durvább lesz.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 22:18:41

@white999:
"Orbán pedig soha nem tudott válságot kezelni, ő csak hatalompolitikával foglalkozott."
Hahahaha. Inotai bazmeg. Eddig tényleg minden jóslata összejött....

"Számítása szerint mintegy 4,5 milliárd eurónyi összeget szórtak el a választási kampányra olyan hitelből, amelynek a kondíciói sokkal rosszabbak voltak az Európai Unió által felkínáltnál."
Ez 1665 milliárd forint lenne. Normális ez a majom? Mire? Hova? Gondolkodjon már el ez a balfasz, meg az is, aki idézget tőle. Szerinte már 12ben összeomlott az ország, már 16ban elhatárolódott mindenki a patástól. Olan hülye mint a segg.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 22:20:24

@bs395: Nem kell, hogy durvább legyen. Majd néhány európai észhez tér, aztán elzavarja a kormányát, akik szankcionálják a ruszki gázt, aztán mehet minden tovább.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 22:28:17

@tiltsál ki te gyökér:
az a baj, hogy azokról az olaj és gáz mezökről, ahonnan mi kapjuk a cuccot, máshova nem nagyon tudnak szállítani az oroszok sem, csak a nyugatra tartó vezetékeken.
ha vezeték bedugul, mert a finomítókból nem viszi el senki a kész terméket, mert megtelik a tároló, le kell állítani az egész rendszert, kutastul, mindenestül.
az örök fagy földjén egy újraindítás azt jelenti, hogy több ezer kilóméternyi vezetéket kell újra ellenőrizni, kutakat újra fúrni, és mindezt importált alkatrészek, külföldi mérnökök és nemzetközi befektetések nélkül.
utoljára 1989-ben volt ilyen, két évre rá megszűnt a szovjet unió. a termelés röpke 32 év alatt, tavaly decemberre érte el a szovjet szintet ismét.
az óra ketyeg az európai döntéshozók fölött, mert ha megtörténik a kényszerleállás, akkor nem választás kérdése lesz, hogy akarunk-e orosz gázt, mert nem lesz.

A Dundee 2022.04.05. 22:40:37

@fkv.115: ( + fkv.118) Na nézd már :D - kicsi ez az internet. Egy dolgot mondj már meg nekem - mi értelme van több profilból is ugyanazt a moslékot beírni a blogba? Egyről nem elég? "Érdekes" dolog az biztos... Látom, ide is csak trollkodni jöttél - mi lenne ha összeszednéd magad, és elhúznál, ahelyett hogy bemocskolod az összes inda-blog kommentszekcióját az agyadból dőlő szennyel? Légyszi-légyszi! Mindenkinek jobb lesz :)
(By the way: megkaptam emailben az ÖSSZES válaszodat a múltkor - tudod, a sokezer sor zsid*zást meg a cig*nyozást amit a szerencsétlen admin heteken át letörölgetett... Tényleg nincs jobb dolgod, mint hogy HETEKIG kamuprofilokat gyárts és újra és újra visszamássz mocskolódni, miután az admin kitiltott? TÉNYLEG??? Mert ha igen - őszinte részvétem, ez egy rettenetesen szomorú dolog...)

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 22:40:47

@white999:
Nagyon jó cikk, a pártelnökúr is mindig mondja, hogy a Zorban 12 éve a Bajnai zseniális válságkezeléséböl él!

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 22:44:41

@bs395: Előbb fog letérdelni az unió, mint hogy jönne a fagy.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 22:46:43

@R.V.Juli:
"Nagyon jó cikk, a pártelnökúr is mindig mondja, hogy a Zorban 12 éve a Bajnai zseniális válságkezeléséböl él!"
Abból, meg a Bokros csomagból, fene a fajtáját..

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2022.04.05. 22:48:31

@tiltsál ki te gyökér:
ha nem, akkor lehet nem az lesz a kérdés, hogy jön-e uniós pénz, hanem hogy lesz-e még eu :-(.

white999 2022.04.05. 22:51:23

@tiltsál ki te gyökér: Uncsi a jogállam lebontása. Magyarázd már el, hogy mit jelent.

Minek ha ne érted.

Rohadt unalmas az eü meg az oktatás. Valahogy a nép sem azt érzi, hogy mennyire szar lenne.

A FIDESZES rózsaszín szemüveges nép nem érzi de ettől még z összes tény azt mutatja, hogy ez így van.

A hatósági árakkal az a nagy helyzet, hogy épp egész Európa ezen fáradozik. Mert nagy a baj.

Csak ott nem a kutassal meg a boltossal próbálják megfizettetni. Ez aprócska különbségnek látszik de az egyiket kommunizmusnak hívják, a másikat piacgazdaságnak. Az előbbi soha sehol nem működött a múltban és a jelenben sem, a másik pedig igen.

Egyébként tényleg fasza, hogy azt várnád el, hogy ne csináljanak semmit, hagyják, hogy legyen hétszáz a benzin, meg négszáz az áram?

Most is annyi drágám. Csak azt adóban fizeted meg hitelfelvétel formájában. Klasszikusokat idézve az sem az üregi nyulak fogják visszafizetni vagy befizetni adó formájában, hanem Mo. lakossága. Mondjuk ennek előfeltétele lenne hogy ebben a büszke országban ami európa motorja lenne annyi bér hogy ezt ki tudják fizetni. Ja az nincs. Hát ez gáz.

white999 2022.04.05. 22:55:05

@tiltsál ki te gyökér: Inotai pontatlan volt én 2000 milliárdot számoltam.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 22:56:17

@tiltsál ki te gyökér: lehet. sokat hallottam otthon, hogy a Horn éra volt a modern magyarország aranykora. Sajnos én ezt még nem tapasztalhattam meg, akkor még egy spermabankban voltam lefagyasztva :D

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 23:40:52

@R.V.Juli: Sajnálhatod. Meséljek róla? Bazmeg, a gyerekek három nyelven beszéltek és 13 évesen diplomáztak.
Az eü olyan volt, hogy az ember alig várta, hogy végre beteg legyen. De általában nem lett, mert annyira egészséges és boldog volt a társadalom.
A fizetések nagyjából Svájc Bern kantonjának a szintjén voltak. Olyan jogállam volt, amilyet még Luxemburg sem baszott.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 23:44:32

@tiltsál ki te gyökér: Neked ki mesélt erröl a korról? A Bödöcs? Hadházi?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 23:52:05

@white999:
"Minek ha ne érted."
Azért, hogy megértsem. Hátha sikerül.

"A FIDESZES rózsaszín szemüveges nép nem érzi de ettől még z összes tény azt mutatja, hogy ez így van."
Értem. Tehát a hülye nép nem érzi, de attól még tény, mert te azt mondod. Mit nem tanulhat egy tanulni akaró diák?

"Csak ott nem a kutassal meg a boltossal próbálják megfizettetni."
Hát, mondjuk a berlini lakásár-kontrollt ki fizeti?
Egyébként tényleg azt szeretnéd, ha 700 ft lenne a benzin? Attól megy a gazdaság, meg minden frankón?
A boltosok meg nem hiszem, hogy semmi mást nem adnak el, csak csirkemellet meg 1.5 ös tejet. A többin behozzák, hány bolt ment tönkre?

"Ez aprócska különbségnek látszik de az egyiket kommunizmusnak hívják, a másikat piacgazdaságnak. Az előbbi soha sehol nem működött a múltban és a jelenben sem, a másik pedig igen."
Egyébként ez a hatósági ár úgy nagyjából négy hónapja van, azért, mert nagy a szar.

"Most is annyi drágám. Csak azt adóban fizeted meg hitelfelvétel formájában."
És szerinted melyik a jobb drágám? Ha most 500, és hitellel kibírjuk valahogy, elhúzzuk a sokkot, szépen felkészülünk, vagy ha most felbasszuk 700ra aztán megáll a gazdaság?

"Klasszikusokat idézve az sem az üregi nyulak fogják visszafizetni vagy befizetni adó formájában, hanem Mo. lakossága."
Akkor meg egyébként mégis mi a bajod? Az a problémád, hogy nem emelik fel a benzin árát. de az adót be kell? Akkor?

"Mondjuk ennek előfeltétele lenne hogy ebben a büszke országban ami európa motorja lenne annyi bér hogy ezt ki tudják fizetni. Ja az nincs. Hát ez gáz."
Aham. Tehát az árakat ne szabályozza a kormány, de a béreket hatóságilag nyomja fel svájcira? Ühüm. Okos vagy tényleg.
Erre egyébként mégis mit mond bármelyik nyugati cég, aki itt prosperál? Hogy viszlát, akkor megyek haza.

Egyébként a legszebb, hogy elmondod az élet összes kínját, de mi is változna, ha most MZP nyert volna? Akkor felmennek a bérek a német átlagra?
Elmondjam, hogy egy brüsszeli lakás rezsije 400 euró volt egy éve, most 1600? Ott sem olyan boldogok ám.

Akkor ezek szerint nagyobb marha vagy, mint Inotai. Erre nem lehet mást mondani. Gondolom a Holdat is teleplakátolták Orbánnal, oda ment el a kétezer milliárd.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 23:56:16

@R.V.Juli: Végigéltem. Mondom, beszarsz, annyira jó volt. Igazi aranykor.
A világ a csodájára járt, hogy konkrétan egy igazi szent vezeti az országot. Frankón, glóriája is volt, csak a hülye reneszánsz festők nem tudták a glória igazi színét, és aranynak festették. Gyula bácsin igazi volt.

3.bp.blogspot.com/-r286FnQbO0g/T-D1gYelLkI/AAAAAAAAD8Y/oAOxcGOnMQo/s1600/Horn+Gyula2.jpg

birkamenet 2022.04.06. 00:09:05

@tiltsál ki te gyökér:

Te kádári maradvány, ha a mocskos komcsi kádári világot imádod, az országot legyarmatosító komcsi párttal, akkor orbán fidernyák diktatúrájában otthon érzed magad. Mint disznó a moslékban.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.06. 00:13:51

@tiltsál ki te gyökér: nem, ezek mind okok. Nem egymásra épülnek, külön-külön is megállnak. Persze te hogy fognád fel...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.06. 00:16:40

@tiltsál ki te gyökér: " szerinted melyik a jobb drágám? Ha most 500, és hitellel kibírjuk valahogy, elhúzzuk a sokkot, szépen felkészülünk, vagy ha most felbasszuk 700ra aztán megáll a gazdaság?"

Te túl sok ólmozott benzint szívtál.
Olyan rohadtul értelmetlen vagy, hogy kár neked elmagyarázni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.06. 00:19:13

@tiltsál ki te gyökér: vegyünk fel hitelt, majd a gazdaság kinövi. Ez már egyszer nem jött be. Mégegyszer elkövetni több, mint butaság.

white999 2022.04.06. 07:10:22

.@tiltsál ki te gyökér: Azért, hogy megértsem. Hátha sikerül.

Ezerszer ezer helyen leírták és a mindennapokban is látszik.

Értem. Tehát a hülye nép nem érzi, de attól még tény, mert te azt mondod. Mit nem tanulhat egy tanulni akaró diák?

A boltosok meg nem hiszem, hogy semmi mást nem adnak el, csak csirkemellet meg 1.5 ös tejet. A többin behozzák, hány bolt ment tönkre?

Kutas miből csinál hasznot? Hány kutas ment tönkre vagy vágja a centit hogy túlélje?

Pisa felmérés. Covid halottak száma várólisták kórház adósság és ember hiány eü-ben tanári pályán.

white999 2022.04.06. 07:17:27

@tiltsál ki te gyökér: Egyébként ez a hatósági ár úgy nagyjából négy hónapja van, azért, mert nagy a szar.

Nem old meg semmi csak még nagyobb szart csinál. Tegnap 20 litert sikerült tankolnom teli helyett. Választási kommunista intézkedés értelem nélkül.

Erre egyébként mégis mit mond bármelyik nyugati cég, aki itt prosperál? Hogy viszlát, akkor megyek haza.

Ez így van ezért próbálnak más országok hozzáadott értékkel oktatással érvényesülni. A bérek olcsón tartása a könnyű út ahhoz ész nem kell csak a birka népet vezetni, hogy ne legyen lázadás. Ennek vagy te példája sajnos.

Elmondjam, hogy egy brüsszeli lakás rezsije 400 euró volt egy éve, most 1600? Ott sem olyan boldogok ám.

Jó példa. Bátyám Brüsszelben él és boldog és nagyságrendekkel él jobban mint én, ezek ellenére.

Akkor meg egyébként mégis mi a bajod? Az a problémád, hogy nem emelik fel a benzin árát. de az adót be kell? Akkor?

Tényleg semmit nem értesz. Adóban mindenki fizet az is akinek nincs autója és az is aki nem használ áramot vagy gázt. Igazságtalan a rendszer és nem ösztönöz sem megtakarításra sem semmi más egyébre.
Akkor ezek szerint nagyobb marha vagy, mint Inotai. Erre nem lehet mást mondani. Gondolom a Holdat is teleplakátolták Orbánnal, oda ment el a kétezer milliárd.

Nem csak veled ellentétben nem állunk hadban a számokkal.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.06. 08:31:23

@white999: Ezerszer ezer helyen leírták és a mindennapokban is látszik."
Na, akkor csak nem olyan nehéz mondanod kettő példát, ami téged naponta érint.

"Kutas miből csinál hasznot? Hány kutas ment tönkre vagy vágja a centit hogy túlélje?"
Nem tudom. Én egy bezárt kutat sem tudok mondani. Tudtommal mennek a tárgyalások, hogy a kormány valahogy kompenzálja őket.
Ez már hanyadik szektor, ami miatt ennyire aggódtok? Aztán valahogy mind túlélte.

Az a Pisa felmérés ami azoknak a diákoknak a szövegértését mutatta akik Magyar Bálint és remek rendszere alatt tanultak olvasni?
Covid halottak? Kisapám, egy betegség, amire nincs gyógymód, se gyógyszer, és abban meghalnak emberek az nem az eü hibája.
A kórházi adósságokat a kormány ki szokta fizetgetni, de persze minden is az ő hibájuk, az nem létezik, hogy a kórházak vezetése szar lenne, ugye?

"Tegnap 20 litert sikerült tankolnom teli helyett."
Énnekem eddig mindig annyit sikerült tankolni, amennyit akartam. Egy helyen láttam készlethiányt. Most ott is van.
" Választási kommunista intézkedés értelem nélkül."
Értem, tehát az jó lenne, ha 700 lenne a benzin. Elgondolod, hogy az mit csinálna az egész országgal, gazdasággal, inflációval?

"Ez így van ezért próbálnak más országok hozzáadott értékkel oktatással érvényesülni. "
Na, mondd csak a nagy hazugságodhoz a példát, hogy melyik KKE-i országnak van olyan rohadt nagy hozzáadott értéke?
Akkora hazugság ez, mint a ház, baszod, de csak fújjátok. 1. Olyan nincs, hogy egy országban mindenki kutatómérnök. 2. Ha csak mérnök van, akkor nem szerelőszalagot hoznak ide, hanem íróasztalt, de semmi nem változik, mert külföldi a cég.

Jééé, Európa negyedik leggazdagabb országában jobban élnek az emberek? Milyen meglepő. Ki mondta, hogy nem?
Mellesleg a bátyád esetleg dolgozik, te meg naphosszat itt baszod magad.
Egyébként mesélj már két példát, hogy a bátyádnak mije van, ami neked nincs, hogy nagyságrendileg él jobban. Tényleg és komolyan érdekel.

"Adóban mindenki fizet az is akinek nincs autója és az is aki nem használ áramot vagy gázt. "
Igen, viszont lesz neki cserébe mondjuk áru a boltban, meg fűtött iskola.

"Igazságtalan a rendszer és nem ösztönöz sem megtakarításra sem semmi más egyébre."
Pedig tényleg, most itt a takarékoskodás ideje van. Haló, nézz már körbe, úgy kb. egész Európa a szakadék szélén billeg.
Bazmeg, mi a jó istent akartok? Ha felmegy a benzin 700ra, akkor onnan minden megdrágul. Arra van esély, hogy az olaj meg az árfolyamok visszaálljanak a nomálisba, de ha felviszi minden bolt és szolgáltatás az árakat, akkor azok soha nem mennek vissza.

Na, akkor hajrá, legalább nagy vonalakban meséld el, hogy a kampányra hol és mikor költöttek el minden egyes szavazóra 400 ezret...

a nagy hohohorgász 2022.04.06. 09:50:45

@white999: te nem állsz hadban a számokkal????? Ember?????????????

a nagy hohohorgász 2022.04.06. 10:06:38

@white999: szerintem küldjünk karikás ostort az ukránoknak:))) az a mi fegyverunk meg a barackpalinka. Agymosott libsi vagy

a nagy hohohorgász 2022.04.06. 12:48:09

@white999: akkor jól van, 2026ban is meg lesz a 2/3... ennyi nyomit egyrakasra:)))

white999 2022.04.06. 14:17:10

@a nagy hohohorgász: leszarom hogy kinek hány harmada van. Nem ez a lényeg a "nyomiknál".. Ti szurkoló fanok el se tudjátok képzelni, hogy az számít, hogy ki mit csinál.

a nagy hohohorgász 2022.04.06. 15:18:18

@white999: tényleg???? Na és ki mit csinál vagy nem csinál??? :))))

s 2022.04.06. 15:26:55

@a nagy hohohorgász: Nekem akkor is lesz munkám és pénzem, amikor te a birkáid szarát eszed.

s 2022.04.06. 15:29:05

@a nagy hohohorgász: Én nem fizettem neked, te fasz.

s 2022.04.06. 15:30:29

@a nagy hohohorgász: Te a kurva anyádat láttad lóhátról megbaszva.

a nagy hohohorgász 2022.04.06. 16:15:27

@s: túl feszült vagy, 3 napja alszol a sirastol????

vwxyz 2022.04.06. 18:52:53

@bs395: Ugyanaz, mint a netes kommentszekciókban általában: semmi. Te továbbra is azt gondolod, hogy jól megmondtad a tutit, szerintem pedig továbbra is csak az olcsó népszerűséget keresed.

fkv.115 2022.04.06. 19:07:36

@A Dundee: Te vagy az a köcsög beugatós geci a másik blogból, emlékszem rád, sajnos.

"mi értelme van több profilból is ugyanazt a moslékot beírni a blogba?"

Ugyanaz ami neked egyről.

"Egyről nem elég?"

De, ha nem törölget a gazdád. Ha igen, akkor van másik. Főleg ha a te mocskolódásodat benne hagyja. Lehet szórakozni, én is tudok...

"Látom, ide is csak trollkodni jöttél"

Az te vagy. Már a másik blogot is széttrollkodtad, semmivel nem lettél kisebb köcsög azóta. Pofád az nagy, de hogy mire fel...

"mi lenne ha összeszednéd magad, és elhúznál, ahelyett hogy bemocskolod az összes inda-blog kommentszekcióját az agyadból dőlő szennyel?"

Mi lenne ha eltakarodnál végre a kurva anyádba? Nem volt elég a másik blogot széttrollkodnod? Brendel Matyika klónregje vagy?

vwxyz 2022.04.06. 19:27:43

@tiltsál ki te gyökér:
"Nem tudom. Én egy bezárt kutat sem tudok mondani." Ha már nem barátod a Gugli sem, akkor tessék, itt van példának egy fideszes újság cikkje: www.portfolio.hu/gazdasag/20220214/tomegevel-tunhetnek-el-a-benzinkutak-magyarorszagon-ime-az-elso-aldozatok-526673
"Tudtommal mennek a tárgyalások, hogy a kormány valahogy kompenzálja őket." Tudtoddal :)))
"Ez már hanyadik szektor, ami miatt ennyire aggódtok? Aztán valahogy mind túlélte." Ja, miután aki felépítette, az kapott egy "ellenállhatatlan ajánlatot", utána a NER-es "vevő" kezében túlélt...
"Az a Pisa felmérés ami azoknak a diákoknak a szövegértését mutatta akik Magyar Bálint és remek rendszere alatt tanultak olvasni?" Te sem érnél el túl jó eredményt, a PISA 15 éveseket vizsgál, és ugye 2022-ből 2006-ot kivonva... Amúgy a teszt nem azt vizsgálja, hogy 8-9 évvel korábban mi történt.
"A kórházi adósságokat a kormány ki szokta fizetgetni, de persze minden is az ő hibájuk, az nem létezik, hogy a kórházak vezetése szar lenne, ugye?" Igen, az összes kórházigazgató hülye, csak a finanszírozási modell tökéletes.
"Énnekem eddig mindig annyit sikerült tankolni, amennyit akartam." Ez ám a statisztika.
"Értem, tehát az jó lenne, ha 700 lenne a benzin. Elgondolod, hogy az mit csinálna az egész országgal, gazdasággal, inflációval?" Azt nem írta meg a Pravda, hogy aki nem csak kényelemből furikázik, de értéket is termel, az most is ~700-ért veszi a benzint?
"Na, mondd csak a nagy hazugságodhoz a példát, hogy melyik KKE-i országnak van olyan rohadt nagy hozzáadott értéke?" Ööö, te nem közgazdász vagy, ugye?
"Igen, viszont lesz neki cserébe mondjuk áru a boltban, meg fűtött iskola." Abból az adóból, amit a privát személygépkocsik fenntartásának állami támogatására szórnak el, aligha.
"Pedig tényleg, most itt a takarékoskodás ideje van. Haló, nézz már körbe, úgy kb. egész Európa a szakadék szélén billeg." Neked nem szólt senki, hogy Ukrajnában az őrült haver civileket ölet halomra?
"Bazmeg, mi a jó istent akartok? Ha felmegy a benzin 700ra, akkor onnan minden megdrágul." Ó, a bolsevik néppárt újságjaiból még mindig nem derült ki, hogy aki árut szállít, az most is 700-ért tankol?
"Arra van esély, hogy az olaj meg az árfolyamok visszaálljanak a nomálisba, de ha felviszi minden bolt és szolgáltatás az árakat, akkor azok soha nem mennek vissza." Nomálisba, ja majd visszaállnak, mint a forint 320-ra, sőt 270-re, amennnyivel Viktor átvette. Bezzeg ha a 'szolgáltatás felviszi az árakat, meg a boltok', akkor az már fenn is marad, tilos lesz csökkenteni, ha csökken a szállítási költség...

white999 2022.04.06. 20:27:44

@tiltsál ki te gyökér: Annyira felesleges neked bármit leírni de azért legyen itt egy idézet. Gondolom Friedmantól nem tartod okosabbnak magad gazdasági téren.

"Ő erre azt a példát hozta fel, hogy ha túl meleg van a szobában, akkor nem a hőmérőt kell összetörni, de ha maradunk a forróság példájánál, mondhatjuk azt is: gyakran amikor az ember lázas, valami nagyobb baja is van, nem elég a lázcsillapítással foglalkozni. Bonyolult gazdasági folyamatok vezetnek az inflációhoz, de amíg az inflációval foglalkozunk, gyakran elfelejtünk a mögöttes bajokkal foglalkozni – érvelt Friedman. A mai magyar helyzet fényében külön látványos, hogy a beszéde bevezetőjében azzal nyitott: ha a hús ára túl magas, természetesnek tűnhet törvénybe írni azt, hogy nem drágulhat tovább, de ez egy olyan gyógymód lesz, ami rosszabb, mint maga a betegség. "

white999 2022.04.06. 20:32:59

@tiltsál ki te gyökér: bOCS A KÖVETKEZMÉNY LEMARADT DE ÍGY MÉG IZGIBB.

Egyébként nem a levegőbe beszélt, öt évvel később Richard Nixon 90 napra befagyasztotta az árakat és a béreket, ami olyan katasztrofális eredményt hozott, mint amilyen jó ötletnek elsőre tűnt, azóta már tudjuk, hogy ez volt a nyitása egy jó tíz éven át tartó stagflációs időszaknak.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.06. 21:14:44

@vwxyz: Kis hülye, beidézel egy katasztrófa-előrejelzést, ami már 2 hónapos. Tömegével tűnhetnek el a kutak? ÉS? Eltúntek?

Igen, bazmeg tudtommal.
168.hu/itthon/a-kormany-egyeztethet-a-benzinarstop-miatt-a-kis-kutakkal-227088

"Te sem érnél el túl jó eredményt, a PISA 15 éveseket vizsgál, és ugye 2022-ből 2006-ot kivonva... Amúgy a teszt nem azt vizsgálja, hogy 8-9 évvel korábban mi történt."
Te kis nyomi, idén volt Pisa teszt? NEEEEM. Tavaly sem. 18ban volt utoljára. Számolgass, hogy mikor tanultak olvasni. AZt sem tudod, hogy mi a pisa teszt, csak nyomod a hülyeséget amit olvastál valahol.

" Igen, az összes kórházigazgató hülye, csak a finanszírozási modell tökéletes."
Szalmabáb. Unalmas ez a MINDEN TÖKÉLETES ironizálás. Nem nem tökéletes minden, soha nem is volt. De a minden szarnak nem a minden tökéletes az ellentéte.

"Ez ám a statisztika."
Ja, az én élményem az nem számít, csak a kis barátodé, aki szerint 20 litert lehet tankolni. Ha tankolok holnap 21 litert, akkor leszopsz?

" aki nem csak kényelemből furikázik, de értéket is termel, az most is ~700-ért veszi a benzint?"
Értem. Tehát csak a kamionok termelnek értéket, mi hülyegyerek. A pék a furgonjával, a szerelő, az építőipari munkás nem. Hallod a csengőt?

"aki árut szállít, az most is 700-ért tankol?"
HAZUGSÁG. Kis hülye, nem értetted a hírt sem, ugye? A nagyteherautók 700. A furgonok árstoppal. Szar amikor a realitás szájbavág, ugye?

"mint a forint 320-ra, sőt 270-re, amennnyivel Viktor átvette."
Az lassan 12 éve volt. Miért nem 245, mint amivel Viktor átadta 2002-ben. Nyolc év alatt ott is emelkedett 40 forintot.

"Bezzeg ha a 'szolgáltatás felviszi az árakat, meg a boltok', akkor az már fenn is marad, tilos lesz csökkenteni, ha csökken a szállítási költség..."
Nem lesz tilos, de nem fognak csökkenteni.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.06. 21:17:29

@white999: Ugye nem a hús árát szabták meg, hanem 7-8 termékét.
De bazmeg, mi tart vissza, ne vegyél csirkét, zabálj disznóhúst, és fizess többet. Nem kötelező.
Friedman mit mondott az olyan megoldásokról, mint amit a svédek cisnálnak, hogy 600 millió euró támogatást szórtak ki fűtésre, hogy ne fagyjon meg a lakosság fele? AZ gondolom remek és előremutató

vwxyz 2022.04.06. 21:48:01

@tiltsál ki te gyökér: Látom, még egy NER újság cikkét sem bírtad elolvasni, amely múlt időben, tényként sorol fel csak egyetlen megye csak egyetlen kis körzetén belül három konkrét kutat, amelyik bezárt? Nem hiszel neki? Hazudik a NER újságja?
"Igen, bazmeg tudtommal." A stílus maga az ember. Jó alacsonyra árazod magad. De biztos igazad van, elvégre te ismered magad.
Ó, tehát az idei Pisa teszttől hatalmas javulást vársz? Tényleg? Komolyan? És ha mégsem lesz előrelépés, akkor meg fogsz lepődni? És utána milyen új mellébeszélésed lesz?
Amúgy vicces, hogy kioktatni akarsz róla, miközben azt hajtogatod, hogy a 15 évesek tesztjének eredményét kizárólag az határozza meg, hogy 6-7 éves korukban hogyan tanultak meg olvasni.
"a minden szarnak nem a minden tökéletes az ellentéte" Amúgy de, viszont nyugi, látom, hogy logikai készségedet ne várjak tőled.
Tartalmi síkon mondjuk elmenekültél a finanszírozási modell kérdése elől, de ezzel nem leptél meg.
És tök jó, hogy a szalmabáb érvelés fogalmát használod, csak kár, hogy rosszul.
Te a pékek üzemanyag-felhasználását azonos nagyságrendűnek tekinted, mint a fuvarozókét? Furcsa elképzeléseid lehetnek arról, hogy a nagytömegű áruszállítás milyen teherbírású gépjárművekkel történik.
A királyod még az Euróval szemben is 40%-kal értékelte le a magyarok megtakarításait, amire csak annyit bírsz kinyögni, hogy 12 év kellett neki ehhez? Gondolkoztál már azon, hogy miért menekül az Euro bevezetése elől?
"Nem lesz tilos, de nem fognak csökkenteni." Ó, hát persze, hiszen még soha, senki nem csökkentett árat, amikor csökkentek a költségei.
Légyszi-légyszi, írj még, olyan jókat nevetek rajtad.

s 2022.04.06. 21:48:28

@a nagy hohohorgász: Seggarc! Te szegény vagy, baszod! Onnan lehet tudni, hogy nem te mész Budapestre elbaszni egy valag pénzt kurvákra, finom kajára, és minden földi jóra heteken át, hanem neked viszik oda a pénzt. Hülye lúzer! Aztán ezzel még hencegni próbálsz. Szánalmas faszkalap.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.06. 22:14:40

@vwxyz: Tehát akkor bezárt három kút? Ejha. Mind meghalunk.
Kb. bazmeg semennyire nem érdekel, hogy mit gondolsz a stílusomról, vagy rólam. A nagy stílusotok meg felsőbbrendűségetek megnyilvánul abban, hogy lámpavasazni akartatok még egy hete.

Idei Pisa tesz? Nem tudom. Ha esetleg nem lazactenyésztés lesz, amiről az átlag magyar gyerek azt sem tudja, hogy mi az, és életében nem látott még tengeri tenyészfarmot, akkor akár jobb is lehet.
Az azért megvan, hogy mindig kiemelik, hogy a gazdagabb gyerekek jobban teljesítenek. A szegényebbek meg úgy általában nem azért nem tanulnak, mert nincs tanár, hanem mert nem a kultúrájuk része.
Az értő olvasáshoz eléggé fontos az olvasni tudás.

Nem, apám a minden szarnak a nem minden szar az ellentéte, a minden tökéletesnek meg a nem minden tökéletes az ellentéte.
A világ leggyengébb érvelése a "ha nem látod, hogy itt minden szar, akkor jó, akkor itt minden tökéletes." Baromság. Mellesleg nem röhejes állandóan arról pofázni, hogy minden szar?

"Te a pékek üzemanyag-felhasználását azonos nagyságrendűnek tekinted, mint a fuvarozókét? Furcsa elképzeléseid lehetnek arról, hogy a nagytömegű áruszállítás milyen teherbírású gépjárművekkel történik."
Van némi fogalmam arról, hogy jelenleg van félmillió furgon az országban, és lehet, hogy téged kurvára meg fog lepni, de a pék, a hentes, zöldséges mind-mind 3.5 tonna alatti járművekkel végzi a kiszállítást. De az orvos a szerelő meg az építőbrigád sem teherautóval jár.
Ki a szart érdekel a nagytömegű szállítás, aminek a legnagyobb része tranzit? Itt arról van szó, hogy kb. az összes szolgáltatás ára felmenne a francba már másnap.

"Euróval szemben is 40%-kal értékelte le a magyarok megtakarításait, "
A balos kormányok tettek arról, hogy ne legyenek megtakarítások. Az azért megvan, hogy a covid előtt 310 volt az ejró?

"Ó, hát persze, hiszen még soha, senki nem csökkentett árat, amikor csökkentek a költségei."
De, csökkentett árat, csak nem állt vissza az eredeti helyzet.
Ezt úgy hívják, hogy beépül az árba, a fogyasztó megszokja. Nem fognak visszaállni. Ez van.

"Légyszi-légyszi, írj még, olyan jókat nevetek rajtad."
Azt elhiszem. Én inkább szánlak, hogy mennyire ostoba hülyeségeket beszélsz, és frankón védhetetlen baromságok mellett okoskodsz.

vwxyz 2022.04.06. 23:28:01

@tiltsál ki te gyökér: Ezt az "értő olvasás" panelt már sokat hallottad, azért ismételgeted ennyit? Szerintem nem azért írták neked, hogy ész nélkül ismételgesd...
Ha február közepéig, csak egy megyében három kút, akkor majd az országos szintű, április adatokról megkérdezed a kormányt vagy a börtöntöltelék Hernádit Miniputyin csúti páholyából, mert feltűnően nem büszkélkednek ezzel az adattal. Sem. Inkább sunnyognak. Ebben is.
Amúgy ha csak három kút döglött volna bele, akkor is ocsmány dolog a kivéreztetésük attól, aki a magyar kisvállalkozások védelmezőjének hazudja magát. Míg ezeket a vállalkozókat kínozza, addig pl. csak a BMW mennyi közpénzt is kapott, hogy a csúnya, gonosz Miskolc helyett a Szent Városba menjen?
Lámpavas ügyben konkrétan hazudsz. Súlyos jellemhiba, de hát senki sem tökéletes.
A stílusod ügyében nem én mondtam, hogy mit gondolok rólad, hanem te üzensz a külvilágnak. Ennyi. Most is papolhatsz az értő olvasásról, bemutattad.
Lazactenyésztés, persze. Ha a szöveges példában lazac szerepel, és nem bodorka, akkor már csak a "gazdagok" tudják megoldani a feladatot, hát persze. Hiszen az értő olvasás kizárja azt, hogy egy szöveges feladatban megtalálja valaki a matematikai kérdést, ugye? Nyilván ezért vernek le minket még az oroszok is.
Amúgy ki mondta, hogy Magyarországnak fejlődő országnak kellett maradnia? Nem csak a Baltikum alázott meg minket, de a legközelebbi versenytárs V4-en belül is a toronymagas első helyről a tökutolsóra küzdötték le az országot nagyjaink. És ebből csak Orbánnak eddig 16 évnyi "dicsőség" jutott.
A sok szarozásba láthatóan belekeveredtél, nem segítek kibogozni, ugorjunk!
A pék? A hentes? Persze, Béla bácsi a Wartburg csomagtartójában teríti az árut. Vagy 30 évvel vagy lemaradva, lépjünk tovább.
Tényleg annak kellene örülni, hogy az első 10 évben csak 15%-kal értékelte le a forintot? Viccelsz? Amúgy ebben sem mondasz igazat, 2020 elején már évek óta csak szép emlék volt a 310-es árfolyam. Egyébként az apály és a fürdőnadrág kapcsolata mond neked valamit? 2 év alatt 23%, vagy Gyuri bácsi ármánykodik, vagy a komplett pénzpiac tátja úgy, hogy kilóg a seggünk a nadrágból. Biztos mind tévednek, és a kormányzati sikerjelentések látják jól az ország pénzügyi helyzetét?
De ne kerülgesd a forró kását, miért is nem vezette még be az Eurót Magyarország? Mert így könnyebb elinflálni az államadósságot, és persze magyarok megtakarításait. Aztán lehet mémeket gyártani, hogy mennyivel nőtt a minimálbér.
A Magyarországon elszabadult, rohanó infláció sajnos tény, és láthatóan nem is tud vele megbirkózni a hozzá nem értő (vagy ahogy ők hívták a gazdasági ámokfutásukat: unortodox) kormányzat. De ahogy te is mondtad, árcsökkentések még így is vannak. Semmivel nem tudod alátámasztani, hogy az üzemanyagár csökkenése esetén ezt miért ne érvényesítenék a kereskedők, tehát a benzin bolsevik típusú hatósági ármeghatározása mellett sem tudtál érvelni.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.07. 14:32:22

@vwxyz: Na figyelj, se időm se kedvem a faszságaidhoz.
"A pék? A hentes? Persze, Béla bácsi a Wartburg csomagtartójában teríti az árut."
Fiat Ducato? VW Crafter a maga 17 köbméteres csomagterével? MEG MINDEN EGYÉB, AMI 3.5 tonna alatt van. Csak úgy a magyar vállakozások 90% ról beszélsz te fasz.
"De ne kerülgesd a forró kását, miért is nem vezette még be az Eurót Magyarország? Mert így könnyebb elinflálni az államadósságot, és persze magyarok megtakarításait. Aztán lehet mémeket gyártani, hogy mennyivel nőtt a minimálbér."
Esetleg ha nem itt basznád a rezet egész nap, akkor nem a minimálbérrel kéne törődnöd. Mesélj, mit számít az árfolyam, ha az euró 300, te keresel 300 ezret, vagy ha az euró 600 te meg keresel 600 ezret?

vwxyz 2022.04.07. 16:59:01

@tiltsál ki te gyökér: Megint gyáva voltál, és elbújtál a válasz elől: miért is nem vezette még be az Eurót Magyarország?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.07. 17:08:31

@vwxyz: Gyáva? Én? Elmondtam, hogy nincs időm írkálni. Na, felfogtad már, hogy mi a furgon, meg a 7.5 feletti között a különbség?

Nem tudom, miért nem vezette be. Úgy tudom, hogy nem teljesítünk bizonyos, a bevezetéshez szükséges kritériumokat.

-Az inflációs ráta legfeljebb 1,5 százalékponttal haladhatja meg a három legjobb teljesítményt nyújtó tagállam inflációs rátáját. Magyarország ennek a feltételnek most nem tesz eleget.

-Az ország nem állhat túlzotthiány-eljárás alatt. Magyarország 2021-ben brutális, 5101,5 milliárd forintos költségvetési hiánnyal zárta az évet, ennek a követelménynek sem felel meg.

-A költségvetési hiány nem haladhatja meg a GDP 3 százalékát, miközben Magyarországon a hiány 7,5 százalékos, az államadósság pedig az engedélyezett 60 helyett 75 százalék feletti.

-A harmadik mérce, hogy a jelentkező tagállamnak legalább két éven keresztül részt kell vennie az árfolyam-mechanizmusban (ERM II) anélkül, hogy pénznemének árfolyama erőteljesen eltérne az ERM II-ben alkalmazott középárfolyamtól.

Egyébként van néhány ország, aki szintén nem vezette be, és nekik is nyilván megvan az okuk.

vwxyz 2022.04.07. 19:05:24

@tiltsál ki te gyökér: Nincs időd irkálni, majd hosszasan folytatod mellébeszélésedet...
Dehogy nem tudod, csak nem mered bevallani: azért, mert akkor
- nem osztogathatna felelőtlenül, hogy a tanulatlan munkás-paraszt réteg szavazatait így vásárolja meg
- nem halmozhatná az adósságot, amivel a jövőnket zálogosítja el, és
- nem inflálhatná el a forintot, amivel elértékteleníti a megtakarításainkat.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.07. 19:34:27

@vwxyz: A hosszasan folytatom a mellébeszélést, az annyi volt, hogy leírtam, hogy nem tudom miért, úgy tudom, hogy nem teljesítünk néhány kritériumot, majd beidéztem a kritériumokat.. Kettő mondatot írtam.
Erre te leszarod a kritériumokat, és írod a baromságaidat tovább.

"- nem osztogathatna felelőtlenül, hogy a tanulatlan munkás-paraszt réteg szavazatait így vásárolja meg"
Ahogy elnézem elég sok értelmiségi is szavazott a fideszre, és elég sok paraszt a másik oldalra.

"nem halmozhatná az adósságot, amivel a jövőnket zálogosítja el, és"
Ja, mert euróban nincs államadósság? Egyébként mintha az alaptörvényben benne lenne, hogy csökkentésre kell törekedni, és csökkentették is az államadósságot. Ja, igen, ne gyere azzal, hogy dehát bazmeg leesett ide egy kisbolygó, amire senki nem számított, és most van mire költeni, mert kiröhög mindenki.

" nem inflálhatná el a forintot, amivel elértékteleníti a megtakarításainkat."
Te tényleg akkora barom vagy, hogy otthon örizgeted a forint megtakarításodat?

Egyébként mesélj, sikerült már Ducatot látnod?

#szájbergyerek# 2022.04.08. 09:21:32

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Tök jól felsoroltad, hogy miben volt balfax a zellenzék, majd azzal jössz, hogy megvehető a nép.
Ügyes vagy.

#szájbergyerek# 2022.04.08. 09:37:19

@white999:
Látom nem érted. Ott követték el a hibát, hogy potenciális szavazókat hülyéztek le.
Akiktől azt várták volna, hogy a narancs helyett majd a sokszínű bandára szavaz.

vwxyz 2022.04.08. 11:02:55

@tiltsál ki te gyökér: Láttam, hogy sikerült gyorsan rákeresned a maastrichti kritériumokra, ügyes vagy, hogy sikerült beillesztened. Sajnos ezzel lábon is lőtted magad, bemutattad, hogy 2022-re hogy kerültünk egyre messzebb a stabil gazdaság jellemzőitől. Magyarország "jobban" teljesít, mi?

"Ja, mert euróban nincs államadósság?"
Tanulj egy kicsit: infogram.com/a-kozponti-koltsegvetes-adossaga-1h7j4dv7gyym94n

"ne gyere azzal, hogy dehát bazmeg leesett ide egy kisbolygó, amire senki nem számított, és most van mire költeni, mert kiröhög mindenki."
Érdekes, hogy mostanában minden "kisbolygónak" számít, még a Nagy 2022. Évi Választási Osztogatás is, amelyet az ország állítólagos kiváló gazdasági helyzete "tett lehetővé".
Bezzeg a 2008-as válság, az kismiska volt. Aha, persze.

"Te tényleg akkora barom vagy, hogy otthon örizgeted a forint megtakarításodat?"
Tudod, vannak, akik nem csak magukra tudnak gondolni.
Hanem például azokra is, akiknek most a "szuperállampapírban" ég el a munkájuk értéke.

Ducato: Nem értem azt a téveszmédet sem, hogy furgonokkal zajlik az áruszállítás meghatározó része. Lásd, hogy nem csak te tudsz keresni a Google-ban, kikerestem neked azokat a "Ducatókat", amelyek meghatározóak abban, hogy a hús eljusson a henteshez:
farmsolution.hu/wp-content/uploads/2015/08/Transport-of-animals-10-2.jpg
www.eufoka.hu/images/pics/eufoka-02.jpg

vwxyz 2022.04.08. 11:04:30

@#szájbergyerek#: Majd megszavazták azt, aki "félázsiai származéknak" hívta őket.

vwxyz 2022.04.08. 11:11:47

@bs395: Szeretem látni, ahogy az egybites propagandaanyagokból "tájékozodó", nagyképű hőzöngők pár kör alatt komplett idiótát csinálnak magukból, és ez a szitkozódós csóka ideális alany.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.04.08. 11:50:51

@#szájbergyerek#: a kettő nem zárja ki egymást.
Tudomásul kell venni, a szavazók nem az eszükre hallgatnak, tudomásul kell venni, a szavazók önzők, tudomásul kell venni, a szavazó buta, mint a föld.
Lásd Brexit.
Az ellenzék ezt nem tette, Orbán már 2002-ben rájött, illetve valami zsidó csávó képezte.
Tehát, az ellenzék balfasz.

white999 2022.04.08. 15:32:57

@#szájbergyerek#: Valószínűleg tőled nagyságrendekkel jobban értem. Már csak azért is mert ez már jó pát napja leírtam vagy itt vagy más komment szekcióban. Ha nem rémlene neked akkor úgy írtam, hogy 30 éve foglalkozok értékesítéssel igen magas szinten. Én a legnagyobb kretént is megdicsérem, hogy milyen szenzációs dolgokat mond, mert tudom, hogy ha nem így teszek abból nincs eladás. titeket kemény magot nem akarlak meggyőzni (nem is lehet aki most is fidesz szavazó az eléggé menthetetlen) ezért nyugodtan kreténezhetek de MzP NEM. annak ellenére, hogy a szavazók tényleg kretének amiről már papírjuk is van. Már Tölgyesi is azt mondja, hogy az értelmiség polgárság a fidesznek elveszett és egyre inkább a munkásosztály pártja. Ezt kb 6 éve mondom, hogy a fidesz az új maszop. Én addig voltam fidesz szavazó 2010, amíg egy éles váltással nem lett a fulll kretének és orosz imádók komcsi pártja.

Amúgy a köpcös ugyanúgy sértegeti az ellenfelet csak te még ezt is képtelen vagy észre venni. pl minden kommunista elment szavazni (nyilván mert a fidesz ott volt nagy számban de gyanítom nem arra gondolt), vagy a liberális a diplomás kommunista. vagy a baloldal harcba akarja vinni az országot és vért akar olaj helyett a cigány nyilatkozó szerint a kiskorúakat stb. Meddig folytassam a nem valós sértegetést. de hát ősi komcsi szokás vádold meg a másikat azzal amit te magad cselekszel.

white999 2022.04.08. 15:45:16

@tiltsál ki te gyökér: Ugye nem a hús árát szabták meg, hanem 7-8 termékét.
De bazmeg, mi tart vissza, ne vegyél csirkét, zabálj disznóhúst, és fizess többet. Nem kötelező.

Nyilván dízel autóba is lehet tankolni szódavizet. Te nagyon hülye családonként 320.000 forintba kerül a rezsicsökkentés jelenleg. Annak a szopott fejű fidesz szavazónak is aki boldogan ordítja az éterbe, hogy csak a fidesz de közben meg fával fűt. Nekem is akinek szinte 0 a ház rezsije, mert közel passzív a ház és annak is gyanítom te ilyen vagy aki fűt világ faxára mert nem volt esze se meg több pénze se ezt felmérni vagy kiszámolni, hogy mit jelent a környezetre meg a pénztárcára a jövőbe látás. Ebből a szempontból igazad van de azt már nem éred fel ésszel, hogy ezért van szarabb helyzetben az ország mert ilyen a világon nincs csak orbánisztánban, ahol a köpcös érti a nép nyelvét. Ezt mindenki ért csak a népet nem érteni kellene hanem nevelni. Csak az nem megy egyszerűbb a kretének szintjére süllyedni.

white999 2022.04.08. 18:26:04

@#szájbergyerek#: na mi van wazze? Megszavazták a fideszes ep képviselők, hogy ne legyen paks 2 meg gáz és olajembargót megh hát a fegyverszállítást. Nem ezért volt MzP nemkívánatos hazaáruló aki a magyar családokat tönkre tenni és az örök hidegbe száműzni meg háborúba vinni a gyerekeket is. 5 nap telt el wazze. Ki nem ért és mit akkor ugye?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.08. 23:23:55

@vwxyz:
bemutattad, hogy 2022-re hogy kerültünk egyre messzebb a stabil gazdaság jellemzőitől. Magyarország "jobban" teljesít, mi?"
Jaja. Tényleg, 2020-21ben nem volt lezárva a fél világ, ugye? 22 meg mintha egy háborúról szólna eddig, mellesleg jelen pillanatban talán egyik európai ország sem teljesíti a maastrichti kritériumokat.

"ne gyere azzal, hogy dehát bazmeg leesett ide egy kisbolygó, amire senki nem számított, és most van mire költeni, mert kiröhög mindenki."
Érdekes, hogy mostanában minden "kisbolygónak" számít, még a Nagy 2022. Évi Választási Osztogatás is, amelyet az ország állítólagos kiváló gazdasági helyzete "tett lehetővé".
Bezzeg a 2008-as válság, az kismiska volt. Aha, persze."
2008 sehol sem volt ehhez képest.

"Te tényleg akkora barom vagy, hogy otthon örizgeted a forint megtakarításodat?"
Tudod, vannak, akik nem csak magukra tudnak gondolni. Hanem például azokra is, akiknek most a "szuperállampapírban" ég el a munkájuk értéke."
Előbb már leírtam valamelyik okos pajtásodnak. Mi volna, ha azt képviselnéd, amihez közöd van, nem "valakiket" meg "valahol".

Ducato: Nem értem azt a téveszmédet sem, hogy furgonokkal zajlik az áruszállítás meghatározó része. Lásd, hogy nem csak te tudsz keresni a Google-ban, kikerestem neked azokat a "Ducatókat", amelyek meghatározóak abban, hogy a hús eljusson a henteshez:"
Te ostoba barom, sok ilyen állatszállító kamiont látsz a hentesek környékén :D:D:
Nézd a sok hülye pék:
www.felegyhazipekseg.com/sites/default/files/field/image/iraskepek/20170619_jav.jpg
www.fejedelmipekseg.hu/pictures/trans/thumbnails/tnIMG_7387.jpg
scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/167876630_126318176171287_3261476043396728820_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=IzQbF-YWNhAAX-QaXvu&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=00_AT8vwvIfWf5-OGsf4Dwv_05QYJk-3Uk41pyfhzafXaIkyQ&oe=62756C6D
Meg a sok hülye húsos.
scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/108342233_929488217479059_7812512520858668834_n.jpg?stp=dst-jpg_p417x417&_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xrXGFdVF36wAX90ib_H&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=00_AT-HtJbpSafcQlkPN7Z3PiZvKRejQxOijONoltyLpiFX-w&oe=6275E7A9
privathus93.hu/images/akcio.jpg

Mondjuk ha igazi hülyét akarsz látni, akkor próbálkozz a tükörnél...

tiltsál ki te gyökér 2022.04.08. 23:25:08

@white999: Mit is szavaztak meg, hülyegyerek? :D

vwxyz 2022.04.09. 09:42:07

@tiltsál ki te gyökér: Milyen szépen levezetted, hogy Orbánnak 10+ év is kevés volt felkészülni a soron következő krízisre. A munkáját nem végzi, bezzeg az óvodások nemváltoztató műtéteivel jól elvan.

Tehát ezt a kérdésedet nekem írtad vagy Orbánnak? 'Mi volna, ha azt képviselnéd, amihez közöd van, nem "valakiket" meg "valahol".'

2008 sehol, te nem makrós vagy, ez már kiderült.

Amúgy ezzel az állandó szitkozódással és káromkodással egy konkrét hiányosságodat próbálod kompenzálni vagy az általános gyengeségedet?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.09. 18:00:55

@vwxyz: Mintha befogtad volna a szádat a Ducatokkal kapcsolatban. Szájbavert a realitás?

"Milyen szépen levezetted, hogy Orbánnak 10+ év is kevés volt felkészülni a soron következő krízisre. "
Ühüm. Hát persze, az eddigi években semmi probléma nem volt, ugye? 2010ben államcsőd közeli volt a helyzet, legalább is a ballib sajtó minden hétre várta az összeomlást. Ciprusi válság? Görög válság? Végül is csak fél Európa majdnem csődbe jutott, sőt még szakadást is emlegettek. Menekültválság? Covid? Ukrán háború?
Tényleg hátradőlhettek végig, ugye?

"Mi volna, ha azt képviselnéd, amihez közöd van, nem "valakiket" meg "valahol""
Nem, ezt neked írtam, meg a kispajtásaidnak, aki 12 éve pont ugyanúgy rohangálnak a faszerdőben, és nem értik, hogy miért állnak a földbe. Mert neked van megtakarításod, mert te okos vagy, de valakinek valahol meg akármi rosszul érint. Hát persze. Abszolút hiteltelenek vagytok amikor szakértetek, legyen szó kisebbségről, vidékiekről, menekültekről, cigányokról, öregekről, buzikról, hajléktalanokról, trafikokról, bármiről.
Tessék, annyira sötét vagy, hogy nem érted, hogy félmillió vállalkozásnak igenis rohadtul számít, hogy mennyiért tankol de te szenvedsz, hogy bezárt 3 kút.

Úgy beszélek és úgy írok, ahogy akarok. Diplomatikusan is el tudlak küldeni az anyád picsájába, de nem akarom. Nekem így jó. Ha neked nem, akkor ne szólj ide, és ne olvass. Építgesd a buborékodat, ahol minden összedől, minden szar, és mindenki hülye agymosott. Négy évente a valóság a szádba szarik, de ezt már megszoktátok.
süti beállítások módosítása