Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Az lesajnálásrul

2018.04.12. 14:54 | bs395 | Szólj hozzá!

Nem lesz nagy bevezető, honnan is indulunk, ki-kicsoda és miért, egyszerűen, mint a lecsóba, mert valahol ki kell adnom magamból.

Megvolt ugye ez a választás. Megvolt? Meg. Ok. Másnap beindult egyrészt a csalásozás (elvtársnő, íve? - férjem gyűrte. nadrágjába.), annak azért még megvárjuk a végét, de még inkább a zsigeri gyűlölet, lenézés és sajnálat (meg a világvége, de azt kívánjuk, mint mókus az erdőtüzet, ilyen az emberi psziché, na). Na nem a Fidesz gyűlölet, Fidesz lenézés, Fidesz sajnálat, azt megérti az ember (sőt, amennyit tesznek érte, kb. elvárt), hanem azoké, akik nem úgy szavaztak, mint én - én, aki nyilván, elhatárolódva a vidéki tahóba sajnált tömegektől, kultúrember vagyok (csak a nagy indulatok közepette nem bírok kultúrember módjára fröcsögni, de hát ki tud, nem?).

Olvasom, és nem értem. Arrogáns-e a Fidesz? Az. Korrupt? Az. Lejtős pályát épített? Igen. Ellehetetlenített mindenkit, akit tudott? El. És az a szerencsétlen ott lent vidéken? Ő arrogáns? Korrupt? Rosszindulatú? Igen? És meg is mondod neki? És utána csodálkozol, hogy nem úgy szavaz, mint te? De miért? Nem értem. Pedig megmondtad neki, hogyan kell olyan szépnek/okosnak/mittudoménminek lenni, mint te!

A Brexit kapcsán egy darab őszinte cikket sikerült olvasnom, amiben egy maradó szavazó bevallotta, hogy tehetett volna azért hogy ne így legyen: hogy segíthetett volna embereknek, akik a digitalizáció előtt nőttek fel, eligazodni ebben az új világban, a helyett, hogy türelmetlenül elhessegette volna őket (filmajánló: I, Daniel Blake). Hogy kampányolhatott volna ő, személyesen, hogy miért lenne jobb az unokáknak, mint ő, ha maradnának. Hogy fölösleges elvárni a pártos szócsövektől, hogy megértsék, azt meg pláne, hogy meg is értessék.

Zárásképp (csak mert mostanában illik Jonathan Pie videókat osztani) itt egy, ami arról szól, hogy miért nem lehet lesajnálni a választók 38%-át:

 "Well, they're all racist, and I'm not prepared to engage with people who would even consider voting for Le Penn, for Brexit, or for Trump, or for UKIP, or Tory - well, you just lost the election!"

De Gyurcsány Ferenc bejutott (kígyózott) a parlamentbe, úgyhogy ez ellenzék nyert.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr7013829680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.