Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Amíg meg nem dögletek

2013.06.04. 09:30 | bs395 | Szólj hozzá!

György István, Fidesz:

A kisajátításról szóló 2007. évi CXXIII. törvény (a továbbiakban: Kstv.) 2. §-a a következő r) ponttal egészül ki:

(Ingatlant kisajátítani a 3. ,¢ szerinti feltételek fennállása esetén, a 4. és S. § szerinti
esetekben, az alábbi közérdekű célokra lehetséges:)
„r) az országgyűlési képviselők, valamint a Magyarország Alaptörvényében meghatározott, az
Országgyűlés által választott közjogi megbízatást betöltő személyek és hivataluk
elhelyezése.”

Ez most komoly????

Az eddigi "közérdekű" célok között is volt pár érdekes, mint pl. "sportinfrastruktúra fejlesztése", de kisajátítás nélkül tényleg nem tud egy országgyűlési képviselő (mellékállásbán kőbányai polgármester, fővárosi polgármester helyettes egyébként) személyét vagy hivatalát elhelyezendő ingatlant vásárolni vagy bérelni?

És hogyan történik annak bizonyítása, hogy "a közérdekű cél megvalósítására kizárólag az adott ingatlanon kerülhet sor, illetve ha a közérdekű cél megvalósítására több ingatlan alkalmas, annak más ingatlanon való megvalósítása a tulajdon nagyobb sérelmével járna"?

Nem ismerős ez az egész valahonnan? Jó, mondjuk akkor a tulajt nem kifizették, hanem elküldték Recskre, de mennyire szeretnének a potentátok belenyúlni az álompolgárok tulajdonába?

Címkék: fidesz bazdmeg

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr95343159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.