Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Zsúri huncutság

2012. december 20. - bs395

Mekkorát tud fordulni a világ!

Hazudó, klientúrát kitömő miniszterelnököt elzavarni egyszer hazafias kötelesség, máskor kommunista ármány.

Tandíjat bevezetni egyszer nemzetveszejtő tett, máskor felelős államférfiúi cselekedet.

Államelnököt, alkotmánybíróságot, alkotmányt, etikai kérdéseket most nem feszegetünk (képezzünk minél több Semjén Zsoltot! a sablon már megvan, csak másolni kell, meg amolyan megyei párttitkárosan kikérni magunknak, amikor rajtakapnak, de az zsigerből jön, az menni fog).

2006-ban tüntetni voltak kint az emberek, most meg "tüncizni" (de lehet, hogy Stumpf csak véletlenül a saját, 2006-os cikkarchívuma helyett az ellenségébe olvasott bele, megesik).

A rektorok is nyomják a süket dumát, hogy a diplomások mennyivel jobban helyezkednek el - diploma nélkül 0,000001% esélyed van, hogy vezérigazgató legyél, diplomával viszont akár ennek a tízszerese is! -, meg mennyivel jobban keresnek... Arról persze nem közöl senki egy rendes tanulmányt, hány diplomás helyezkedik el a szakmájában, vagy hány végez olyan munkát, amihez egyáltalán felsőfokú végzettség kell (dolgoztál már olyan cégnél, ahol a recepciónak több diplomája volt, mint a cégvezetésnek?), vagy hány diplomátlant szorítanak ki a diplomás végzettséget egyként nem igénylő munkakörökből.

Annak meg külön pikantériája van, hogy Orbán alatt a rendőrség bevisz békésen tüntető diákokat. Az alatt az Orbán alatt, akiről annó az az emblematikus kép készült, a rendőrségi Ladának nyomva... 

Hiába, no, mekkorát tud fordulni a világ!

Amikor a másként gondolkodókat listázták, kitiltották, betiltották, kizárták, megbüntették, megfigyelték, az milyen jó volt! Amikor alkoholista pszichopaták nyomatták az egészpályás kultúrkámpfot, az milyen jó volt! Amikor hatósági áras volt minden - függetlenül a felhasználás módjától vagy hatékonyságáról, ugyanakkor kizárva az egész rendszerből a legrászorultabbakat -, az milyen jó volt!

Csak akkor mi a rossebbet csináltunk az elmúlt huszonvalahány évben?

süti beállítások módosítása