Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Zsúri huncutság

2012.12.20. 10:14 | bs395 | 3 komment

Mekkorát tud fordulni a világ!

Hazudó, klientúrát kitömő miniszterelnököt elzavarni egyszer hazafias kötelesség, máskor kommunista ármány.

Tandíjat bevezetni egyszer nemzetveszejtő tett, máskor felelős államférfiúi cselekedet.

Államelnököt, alkotmánybíróságot, alkotmányt, etikai kérdéseket most nem feszegetünk (képezzünk minél több Semjén Zsoltot! a sablon már megvan, csak másolni kell, meg amolyan megyei párttitkárosan kikérni magunknak, amikor rajtakapnak, de az zsigerből jön, az menni fog).

2006-ban tüntetni voltak kint az emberek, most meg "tüncizni" (de lehet, hogy Stumpf csak véletlenül a saját, 2006-os cikkarchívuma helyett az ellenségébe olvasott bele, megesik).

A rektorok is nyomják a süket dumát, hogy a diplomások mennyivel jobban helyezkednek el - diploma nélkül 0,000001% esélyed van, hogy vezérigazgató legyél, diplomával viszont akár ennek a tízszerese is! -, meg mennyivel jobban keresnek... Arról persze nem közöl senki egy rendes tanulmányt, hány diplomás helyezkedik el a szakmájában, vagy hány végez olyan munkát, amihez egyáltalán felsőfokú végzettség kell (dolgoztál már olyan cégnél, ahol a recepciónak több diplomája volt, mint a cégvezetésnek?), vagy hány diplomátlant szorítanak ki a diplomás végzettséget egyként nem igénylő munkakörökből.

Annak meg külön pikantériája van, hogy Orbán alatt a rendőrség bevisz békésen tüntető diákokat. Az alatt az Orbán alatt, akiről annó az az emblematikus kép készült, a rendőrségi Ladának nyomva... 

Hiába, no, mekkorát tud fordulni a világ!

Amikor a másként gondolkodókat listázták, kitiltották, betiltották, kizárták, megbüntették, megfigyelték, az milyen jó volt! Amikor alkoholista pszichopaták nyomatták az egészpályás kultúrkámpfot, az milyen jó volt! Amikor hatósági áras volt minden - függetlenül a felhasználás módjától vagy hatékonyságáról, ugyanakkor kizárva az egész rendszerből a legrászorultabbakat -, az milyen jó volt!

Csak akkor mi a rossebbet csináltunk az elmúlt huszonvalahány évben?

Címkék: orbán tandíj

Létszámonfelül

2012.12.07. 10:03 | bs395 | Szólj hozzá!

Nem azt kell nézni, amit mond, de még azt sem , amit tesz, hanem azt csókolomalássan, ahova vezetni akar. Meg lett mondva, hogy Szingapúr, meg Kína, meg a német gyáraktól meg multiktól függünk, nem? Az is meg lett mondva, hogy ha ide Kínát akarnak, akkor az sokaknak nem fog tetszeni. S lőn.

Apropó, egy kínai szalag melletti operátor kb. annyit keres, mint egy magyar, kis érdekesség. A létszámfeletti diákokat pedig a Dunába fogják lőni, ezt nagyon jól tetszik látni.

Nem, nem jó, amit csinálnak, nem jó, ahova ez mutat. Egy lehetséges megoldás, hogy tessék elmenni nagymamához meg nagypapához, és megkérni őket, hogy szóljanak a Viktornak, hogy a nyugdíjukat meg utazási kedvezményüket felajánlanák a kisunoka taníttatására. Esetleg tüntessenek a nagyszülők, karonfogva a csemetéket, „Nem azért vigyáztam nyaranta Tomikára, hogy kőműves segéd legyen!”  feliratú transzparensekkel, amíg be nem tiltják ezt is.

A tököm televan amúgy ezzel a fenenagy önemgvalósításos, new age szagú szarsággal. MINDENKI kreatív munkakört szeretne. MINDENKI vezető beosztást szeretne. MINDENKINEK nem jut (és nem is jár, de ez már részletkérdés, ne vegyük el senkinek se a szavazati kedvét). Cserébe MINDIG lesz majd, akinek wc-t kell majd pucolnia, és SOHA nem fogja szeretni. De ez az egész bekezdés mellékvágány, vissza az elejére.

Kínába nem kell ennyi diplomás. Kínába operátor kell. Sok. Milliók, apám. Van ugyan egy másik Kína is (ahogy ma is minimum három Magyarország van, és ez még csak a munkaerőpiaci felosztás, ha érdekel  valakit, egyszer elmesélem), de oda, a másik Kínába, oda születni kell. „Apuka megyei párttitkár? Nagyon jó, nagyon jó, magából közgazdász lesz.”

Ott nem lehetsz létszámon felüli.

Én nem ilyen országra szavaztam.

Bocs.

Így utólag.

Címkék: oktatás orbán