Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Zsúri huncutság

2012.12.20. 10:14 | bs395 | 3 komment

Mekkorát tud fordulni a világ!

Hazudó, klientúrát kitömő miniszterelnököt elzavarni egyszer hazafias kötelesség, máskor kommunista ármány.

Tandíjat bevezetni egyszer nemzetveszejtő tett, máskor felelős államférfiúi cselekedet.

Államelnököt, alkotmánybíróságot, alkotmányt, etikai kérdéseket most nem feszegetünk (képezzünk minél több Semjén Zsoltot! a sablon már megvan, csak másolni kell, meg amolyan megyei párttitkárosan kikérni magunknak, amikor rajtakapnak, de az zsigerből jön, az menni fog).

2006-ban tüntetni voltak kint az emberek, most meg "tüncizni" (de lehet, hogy Stumpf csak véletlenül a saját, 2006-os cikkarchívuma helyett az ellenségébe olvasott bele, megesik).

A rektorok is nyomják a süket dumát, hogy a diplomások mennyivel jobban helyezkednek el - diploma nélkül 0,000001% esélyed van, hogy vezérigazgató legyél, diplomával viszont akár ennek a tízszerese is! -, meg mennyivel jobban keresnek... Arról persze nem közöl senki egy rendes tanulmányt, hány diplomás helyezkedik el a szakmájában, vagy hány végez olyan munkát, amihez egyáltalán felsőfokú végzettség kell (dolgoztál már olyan cégnél, ahol a recepciónak több diplomája volt, mint a cégvezetésnek?), vagy hány diplomátlant szorítanak ki a diplomás végzettséget egyként nem igénylő munkakörökből.

Annak meg külön pikantériája van, hogy Orbán alatt a rendőrség bevisz békésen tüntető diákokat. Az alatt az Orbán alatt, akiről annó az az emblematikus kép készült, a rendőrségi Ladának nyomva... 

Hiába, no, mekkorát tud fordulni a világ!

Amikor a másként gondolkodókat listázták, kitiltották, betiltották, kizárták, megbüntették, megfigyelték, az milyen jó volt! Amikor alkoholista pszichopaták nyomatták az egészpályás kultúrkámpfot, az milyen jó volt! Amikor hatósági áras volt minden - függetlenül a felhasználás módjától vagy hatékonyságáról, ugyanakkor kizárva az egész rendszerből a legrászorultabbakat -, az milyen jó volt!

Csak akkor mi a rossebbet csináltunk az elmúlt huszonvalahány évben?

Címkék: orbán tandíj

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr974974402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2012.12.21. 07:56:12

Remek a szerző lényeglátása:
1. „2006-ban tüntetni voltak kint az emberek, most meg "tüncizni" „
A mostani hídfoglalások, talán törvényes hídfoglalások voltak?

Budaházyt egykor bíróság elé citálták amikor csak jelentéktelen hídlezárást idézett elő.

Az eseményekből arra lehet következtetni, hogy vannak jó hídfoglalók és vannak rossz hídfoglalók!
2. „ Arról persze nem közöl senki egy rendes tanulmányt, hány diplomás helyezkedik el a szakmájában, vagy hány végez olyan munkát, amihez egyáltalán felsőfokú végzettség kell (dolgoztál már olyan cégnél, ahol a recepciónak több diplomája volt, mint a cégvezetésnek?), vagy hány diplomátlant szorítanak ki a diplomás végzettséget egyként nem igénylő munkakörökből. „
„A rektorok is nyomják a süket dumát” nem akarnak tudomást venni a valóságról.

A korlátlan növekedést forszírozzák a diplomások kiképzésében, noha 1980-ban 900000-el több gyerek élt az országban, mint most.

3. Az Info rádió is foglalkozott a tandíj témájával.
Szóba került, hogy a hozzánk képest nagy és gazdaságilag erős Nagy Britanniában is szembe kellett nézni az ottani kormánynak, hogy az erőforrások ott sem végtelen nagyok, ezért bevezette az egyetemeken a tandíjat, amit 9000 fontban, mintegy 3 millió forintban maximált.
Általánossá vált az egyetemek 9000 fontos tandíja. A továbbtanulást diákhitel segíti évi 3 %-os kamattal.
Pedig ők gazdagok és szépek!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2012.12.23. 22:43:39

@Vidéki:
www.youtube.com/watch?v=Ww4m8GUK69E

röviden: a negatív reálkamatú tanulmányi hitel drágítja az oktatást, és sokan érdekeltek ebben, akik nem a diákok vagy a szüleik. és mindez a hanyatló nyugaton, amerikában.

magyar-magyar szótár 2013.02.12. 07:17:06

Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem folyamatos híg és egyre mérgezőbb fosözönt biztosít és talán ez volt az elmúlt 23 év baja, ez a szelektív seggszájgépezés, mindig sajátgusztus szerint.