Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Bulvárpolitika

2011. február 19. - bs395





A., "Az éhezés miatti bolti lopás most szépen jövedelmez a Megasztár volt zsűritagjának, Bakács Tibornak."





B., "A börtönfenyegetésből is előnyt kovácsolhat Gyurcsány Ferenc."





A+B = Gyurcsány Ferenc a politika Bakács Tiborja?





Napi Bakács

B. József 52 éves cipőfelsőrész-készítő a gazdasági válság következtében elvesztette állását. Mivel éhes volt, a CBA-ban megpróbált ellopni egy rúd szalámit.

Lebukott, de kurvára nem érdekelt senkit: nem hogy vacsorázni nem hívta meg egy celeb, de még csak egy nyamvadt beszélgetős műsort se kapott a tévében.

Még a Blikk se írta meg.

B. József 52 éves cipőfelsőrész-készítő kérem szépen le lett szarva.

The End.

Két beszéd

Orbán Viktor két értékelő beszéde, megint szófelhőben. Haladunk a korral, meg a technikával, ezúttal az állandó megszólításokat és szófordulatokat kihagytuk, azaz a tisztelt, hölgyeim, uraim, magyar, Magyarország, tisztelt ház, országgyűlés és képviselőtársaim szavak nem kerültek bele a válogatásba. Ja, és most 30-30 szó van (elbírja a gép, na). Szóval akkor ígéretünknek megfelelően először az évértékelő, utána a parlamenti (az évértékelőben a megújulás a központi szó, a parlamentiben pedig az ország).

Wordle: ov11

Wordle: ov11-2

Béralku

"Olyanok írhatták a kormányfő beszédének e részét, akik nem ismerik a magyar bérrendszer és béralku folyamatait – mondta a lapnak Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára."

És közben nem baszta senki tarkón egy szívlapáttal. Értem én, hogy nehéz a Szijjártó száján menetrendszerűen felbukkanó eszement faszságokat überelni ("emeljék meg mindenkinek a fizetését, hogy senki se járjon rosszabbul"), de - és ez nagyon fontos kitétel - nem kötelező. A magyar meg néz, hogy akkor vajon mit is tett, amiért már a második pofont kapja, ráadásul mástól, ugyanazért.

Tudja ez az ember, hogy hogyan zajlik egy "béralku"? Tudják amazok, hogyan néz ki a "bérrendszer"?

[Munkaadó]: - Nos, Éva, a következőket tudjuk ajánlani: napi 12 óra munka, négy nap munka, kettő szünet, 5500 Ft per nap, 4 órára és valami nevetséges bérre bejelentve.
[Éva]: - Havi 240 órát dolgoznék 110 ezer forintért?

([KDNP]: - Vasár-napi nyitva-tartás! Vasár-napi nyitva-tartás, huju-juju-jujj!)

[Munkaadó]: - Nem egészen: ha beteg vagy, vagy szabadságra mennél, mást hívok be, és akkor ő kapja arra a napra a pénzt.
[Éva]: - Na de a táppénz...
[Munkaadó]: - Nézd, átmehetsz a szomszéd büfébe is dolgozni, ott csak alkalmival vesznek fel. Amíg nincs műszaki/gazdasági végzettséged némi menedzserkurzussal, nem beszélsz több nyelven, hogy elmehess rugalmas munkaidőbe egy multihoz, ahol van cafeteria, addig ebben az országban ennél többet alkalmazottként ne várjál.

([KDNP]: - Vasár-napi nyitva-tartás! Vasár-napi nyitva-tartás, huju-juju-jujj!)

Magyar bérrendszer... hol élnek ezek? Tényleg az a baj, ami a papírra van írva, vagy ami nincs leírva sehova se?

süti beállítások módosítása