Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

CSR

2010. október 10. - bs395

Corporate social responsibility (társadalmi felelősségvállalás): amikor a vállalat a környezet védelmét és a társadalom, a közösségek segítését, támogatását igyekszik összeegyeztetni a profittal. PR és marketing a következő szinten.

Demján Sándor felhívását és felajánlását követve benéztem a legnagyobb magyarországi élelmiszergyártók és forgalmazók honlapjaira, hátha találok valamit, de csalódnom kellett: a főoldalon semmi, egyet kivéve a sajtószoba/hírek rovatban se található erre vonatkozó információ (az az egy is pár raklap ásványvízről szólt, meg hogy áruházaikban leadhatod az adományaid, de ez pont az a lápos cég).

Ha én nagy multicég lennék, bizony kezemet törném, hogy úgy tekintsenek rám, mint aki törődik, nem csak úgy tesz. Már csak marketing szempontból is...

Marzsmagasság

Többek között azért magas a kamatmarzs Magyarországon a kereskedelmi bankoknál, mert magas az eltitkolt jövedelmek aránya, és ezt figyelembe kell venni az árazásnál - mondta a jegybank alelnöke.

Hogy is volt az a hitelreklám? Jövedelemigazolással a kamat 4,49%, jövedelemigazolás nélkül 4,89%? Milyen pozitív adóslistát akarunk?

Váróterem

- Hát maga?
- Ne is mondja, olyan rosszul vagyok...
- Mitől?
- Megy a hasam.
- Ne mondja! Nekem is!
- De ilyen hogy is mondjam...
- ... nyálkás?
- Az, az!
- Ne mondja! Nekem is! Pedig nem is eszem fűszereset!
- Már teljesen lefogytam, vesztettem öt kilót.
- Nahát! Én is öt kilót fogytam! Pedig nem is eszem fűszereset! Csak a múltkor azt a kis kolbászt, de semmi bajom nem volt attól.
- Meg aztán kivették a epémet is.
- Ó, az enyémet már vagy 5 éve!
- Meg volt tükrözés is.
- Alsó vagy felső? Tüdő?
- Alsó is, meg felső is. Meg tüdő.
- Ugye, hogy fájt?
- Jajj, nagyon, teljesen el is hagytam magam, tegnap egész nap csak feküdtem. Meg kitakarítottam a fiam szobáját, kimostam meg kivasaltam a hat méteres függönyt, felszedtem a szőnyeget, megpucoltam az ablakokat, aztán vissza is feküdtem. Hát maga?
- Ó, én csak itt lakom a szomszédban.

Az elsöprő győzelem reggele

Mindent vitt a Fidesz, szívem repes, hozsánna és a többi. Na de és most? Und jetzt? Something completely diffferent, és John Cleese kismalacot simogat kezében a mikrofon mögött?

Tavasszal az volt, hogy nem mondjuk meg, majd csak a parlamenti választások után.

Nyáron az volt, hogy nem mondjuk meg, majd csak az önkormányzati választások után.

Megérkeztünk, itt vagyunk, megcsináltuk.

Tovább
süti beállítások módosítása