Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kétujjas zene

2010. május 15. - bs395

Zagyva György Gyula kedvéért visszaállítjuk az apostoli magyar királyságot, mentett image-ből:

De csak mert jó a cipője, még ha hülyeséget is beszél.

Viza, viza, deviza!

„Természetesen nem tehetjük kötelezővé, hogy bárki átváltsa a devizahitelét.” – Szijjártó Péter

Azért jó a kormányváltás, mert bár Nyakó István ment, ezt csak az veszi észre, aki tévében látja a szóvivést. Persze, nem teszik kötelezővé, csak erősen ajánlottá. Mert mi fog történni, ha százezrek rohanják meg a bankot a kamattámogatásos forintosítás reményében? Romlik az árfolyam, tehát aki nem váltja át, az se fogja tudni fizetni, és támogatást se kap - tehát át KELL váltania. De nem KÖTELEZŐ.

Mi fog még történni? Mi lesz a deviza alapú fogyasztási hitelekkel? Visszaveszik majd a gépjárműveket, a plazmatévéket, a botmixereket? A görög és horvát(h) nyaralásokat? Mi lesz az állam és az önkormányzatok devizahiteleivel, az IMF és EU csomagokkal? Bedőlnek, vagy átváltjuk azokat is? Van-e egyáltalán annyi forint?

Mi lesz a külföldiek által jegyzett, de forintban denominált adóssággal, ha elértéktelenedik a valuta? Mi lesz az inflációval, az alapkamattal és Simor Andrással? Elinfláljuk az államadósságot, mert alacsony kamat kell? (az kell, csak vannak feltételei)

Találós kérdés: ki volt az, aki inflációval és leértékeléssel igyekezett kezelni az államadósságot, és fél éve vele riogatták a zembereket?
a. Bokros Lajos.
b. Nem a Bokros Lajos.
c. De, a Bokros Lajos.

süti beállítások módosítása