Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Adjuk vissza a bálnákat a zembereknek!

2010. április 27. - bs395

Már megint. Vagy még mindig, 2007. óta. Adjuk vissza a vasárnapot az embereknek! Ne legyenek a boltok nyitva vasárnap, mert Németországban is izé… van ott is szabályozás, amit éppen kiadtak tartományi szintre, és pedzegetik, hogy itt-ott feloldják, a többiek meg megnézik, hogy mi a reakció, és attól függően követik őket, de mi még csak a tiltásig jussunk el, majd utána lesz valami valahogy.

Holott örülnöm kéne, hisz demcoracy in action, jött a KASZ (kereskedelmi alkalmazottak szakszervezete), és nekiállt a versenyszférában (!) érdekérvényesíteni. Eddig rendben is lenne. Akkor mi a bajom?

Tovább

Vogymuk

- Te, akkor a Kósa most lehülyézte a saját szavazóit?
- Nagyon úgy néz ki.
- A Zárpi meg mindenkit lehülyézett?
- Élből.
- Akkor mi most hülyék vagyunk?
- Hát…

A Kánaánt azt nem építik, hanem ígérik a kiválasztott népnek oda a lakossággal együtt. Közbe meg olvassa a zember, hogy a Fidesz szavazók 60%-a már nem pógár (akármi is az). A Viktor meg ellentétbe állítja a közjót meg a magánjót, holott a közjó a magánérdekből születik, nem csak úgy lebeg galamb formában a vizek felett, amit egy láthatatlan kéz tart. Plusz kezd feledékennyé válni, mert úgy beszél a rendszerváltásról, mintha nem lettek volna ott azzal a nagyhajúval az asztalnál. Meg az oligarchizmus-minigarchizmus viszonyrendszerét (azért nem fizetem be, nehogy ellopják), illetve a mintakövetést (azt csináld, amit ő csinál, ne azt, amit mond, mert beszélni fekve is lehet) se sikerült belőni.

Egyetlen jó pont: „Akkor tudom fölszámolni a félkatonai, törvénytelen szervezeteket, ha eközben a rendőrség biztonságot és védelmet tud nyújtani az embereknek.”

Ez kivételesen stimmt, de a többi…

süti beállítások módosítása