Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Egy műsor fejfájára

2010. április 02. - bs395

Az RTL Klub megszünteti a Mónika Show-t. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója blogunknak nyilatkozva azt mondta, hogy be vannak szarva a Jobbik kétharmadától, és inkább elébe mennek a változásoknak.

„Már pár hete tárgyalunk a leendő, egészen biztosan alkotmányozó többséget szerző kormánypárttal a műsorstruktúránk átalakításáról, hogy az eddigi – és a további, mint hamarosan megszűnő reggeli műsoraink – üresedések helyére milyen, a nemzet jövőjével és gyarapodásával összhangban lévő programokat tudnánk tenni.”

Tovább

Pump it

Jimmy-t nem szólód le! (vagy Jimit) Eszedbe ne jusson, ne próbáld meg! Megtaposnak, megaláznak, az a jó, ha fáj! Senkit sem érdekel, hogy olyan ember, hogy Jimi Hendrix nem létezett, csak a fejekben. A végén szerintem már ő sem tudta, hogy ki kicsoda. Marketing? Ugyan már, nem úgy megy a bálványoknál! Voltak szebbek, jobbak, és vannak is, de a marketing, az marketing, a vágyak meg nem azért vannak, hogy rációt keressünk bennük, hanem hogy meneküljünk velük, beléjük. Ha szeretjük az ikont, többek leszünk mi is, hisz nevét szánkra vesszük, csak törődni feledünk el, vagy őszintének lenni, főleg magunkkal.

Tovább

Oviprolipoli

A Pöttyös Óvodában, az udvaron, a homokozóban Pistike és Viktorka egymást dobálták homokból gyúrt golyókkal. Pistike megunta, hogy tele ment a szeme-szája, ezért hopsz, maga elé rántotta az egyik kis pajtását, annak a hátán csattannának a labdák.

- Hé! Ne takarózz gyerekekkel! – kiáltott oda Viktorka.
- Igen? Az mind te vagy, és én mi vagyok? – így Pistike.
Erre ott termett egy óvónő, és fülön ragadta Pistikét:
- Nyakó fiam, viselkedj rendesen! Hát mi lesz így belőled, mi? Szóvivő?

Nem hétköznapi történetek

Roy Sullivan U.S. Park Ranger hét villámcsapást élt túl.

Radivoje Lajic boszniai lakos házát ötször találták el meteoritok.

Gyurcsány Ferenc MSZP-s politikus túlélt már melanomát, talált elveszett kisgyereket, kapott ölbe ájuló szóvivőt, és leégett a szaunája.

Pedig ezek az emberek legszívesebben élnék átlagos mindennapi kis életüket: járnák az erdőt, gazdálkodnának, vagy éppen politizálnának, csak a sors nem hagyja.

süti beállítások módosítása