Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Gála

2010. március 27. - bs395

„Gyurcsány Ferenc egy pénteki jászberényi fórumon arról beszélt, hogy szerinte spekuláció árnyéka vetül a választásokra.”

A volt kormányfő arról is beszélt, hogy a különböző állami kitüntetéseket szívességi, az állami megrendeléseket, pozíciókat ismeretségi és haveri, az Oscar-díjakat pedig politikai szempontok alapján osztják. A közönség tátott szájjal hallgatta.

"A Bombák földjén hat Oscart kapott? Lári fári!" - fakadt ki a volt pártelnök.

A Nyakó-módszer

„Nyakó István a róla szóló állításokat "szemét mondatoknak" nevezte. Ezt azzal indokolta, hogy az igazságot forgatják ki úgy, mintha valami erkölcstelen, vagy rossz dolgot tettek volna. A valóság azonban ennek az ellenkezője, közölte.

Úgy fogalmazott: a nagy leleplezés az, hogy néhány alkalommal buszokat kértek kölcsön hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásához. Megjegyezte, évek óta segít és "nincs az a forint, amiért le ne hajolna, ha kell, akkor ingyenbuszokért is kuncsorog".

"Kértem, és eszem ágában sem volt fizetni. Épp azért kértük a buszt, mert bérelni nem volt pénzünk" - magyarázta. Kiemelte: büszke arra, hogy hátrányos helyzetű gyerekeknek segít, és a jövőben is fog ilyet csinálni, mert egy politikusnak ez is a dolga.”

Egyes iszlámista csoportok állítólag fontolgatják, hogy az élő pajzs hadműveleteket átneveznék Nyakó-módszernek.

Nem az baj, hogy hátrányos helyzetű gyerekeken segít: az a baj, hogy közszolgáltatást vesz hozzá igénybe, ingyen. Mint amikor a Szerencsejáték Zrt. szponzorál „civil” rendezvényeket, ahol pártközeli fellépők honoráriumát egészítik ki. Nyakó nem egy szent, hanem egy karrierista politikus, aki szentnek akar látszani.

“Men say I am a saint losing himself in politics. The fact is that I am a politician trying my hardest to become a saint.” - Ghandi

Valaki mondja meg

„Járai egyébként a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) nemrég tartott rendezvényén is beszélt arról, hogy a kormányalakítás utáni héten azonnal adót kellene csökkenteni, méghozzá "drasztikus" mértékben.”

„Az új kormány hivatalba lépése után azonnal nem tud majd adót csökkenteni.Ez az év az egyszeri radikális adócsökkentés szempontjából már elúszott - mondta el a HírTV műsorában Matolcsy György”

„A takarékoskodás jegyében történő hiánycél megemelés abszurdja Járai szerint elkerülhetetlen, az első hónapokban így várhatóan nem a várva-várt adócsökkentés lesz a Fidesz tevékenységének fókuszában.”

„Matolcsy György, a Fidesz gazdaságpolitikusa szerint a párt 2011-től három éven át csökkentené az adókat.„

„Orbán ugyan hétfőn csatlakozott Demjánék 4-6 éves tervéhez, de az továbbra sem tudható, hogy az pontosan milyen adókat, milyen mértékben és mikor érint majd.”

I know, you know, I know, you know
what is the truth? what is the truth? who knows?
you know, she knows, they know, we know
what is the truth? what is the truth? who knows?
I do! do you? will you? won't you?
what is the truth? what is the truth to you?
will you? won't you? do you? don't you?
what is a lie? gave it a try, won't you!
I know nothing, you don't know
don't get me wrong! don't get me wrong!
don't get me...

(fuck me! kick me! suck me! hit me! what is a fuck? what is a fuck, tell me!)

süti beállítások módosítása