Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

A megoldás

2009. március 08. - bs395

Viktor beszélt. Mindenről. Talán csak a nemzetközi iszlám terrorizmus és a földönkívüliek maradtak ki. A válság tételes megoldását hiába is várnánk egy beszédből, de volt egy érdekes momentum: új emberek kellenek az új világhoz. Ámen. Reformátuséknál is így mondják, nem? A kérdés most már csak az, hogyan találjuk meg azt az új embert, aki felépíti nekünk ezt az új világot. Szerencsénkre Lewis Black már előállt egy remek ötlettel:

Tovább

Félelem és reszketés több lemezen át 2.

Ennyi volt 3 DVD. Egy naptári nap, jó, ha 6 óra nettó játékidő. Egy újabb széria halála. Nem lenne rossz játék, csak a licensz adás-vétel közben úgy alakult, hogy amire az eredeti fejlesztő kihozta a saját folytatását, addigra nem volt semmi újdonság, amit belerakhatott volna. Vagy én öregszem, vagy az FPS tényleg elérte a kategória határát: a MOHA Airborne része, a COD 4-5, de még a Stalker Clear Sky is csalódás volt nekem. A Gears of War nevű grafikai csoda meg úgy ment fél óra után a levesbe, mint annó az Unreal 2. És most a FEAR 2. Az utóbbi időben egyedül a Fallout volt az, ami olyat tudott mutatni, amit még nem láttam tőlük, de az se vegytiszta FPS. Hamarosan meglesz a GTA 4, de félek kipróbálni.

Beszóltál?

Neszójjábe!

Nemzeti sorsdráma egyetlen felvonásban, az is rövid

Szereplők:
Mirek Topolánek, cseh miniszterelnök, az Európai Unió soros elnöke
Angela Merkel, német kancellár
Gyurcsány Ferenc, magyar miniszterelnök
Bulgária, Lengyelország és Szlovákia képviselői
Egyéb uniós tagállamok küldöttei
Fitsch, Moody's és Standard and Poor's megbízottai
A Die Welt, a Wall Street Journal, a Times, a Financial Times, a Frankfurter Allgemaine Zeitung és más újságok tudósítói

Tovább
süti beállítások módosítása