Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Válságkiadás

2009. február 27. - bs395
p>Érleltem magamban, de nem bírom. A Heti Hetes grémiuma is foglalkozott a világválsággal, és Magyarország válságával. Szomszédok újratöltve, de komolyan. Nekem már csak az hiányzott, hogy Lenke néni - vagy újabban mondjuk Vili bácsi - szomorú arccal nézve a kamerába elmondja, hogy az ÁFA emelést a kisnyugdíjasok keményen megérzik, de hát csak kibírják ezt is, hátha jobb lesz az országnak. Kezdjük akkor bemutatási - szigorúan nem kronológiai - sorrendben, ki mit tett hozzá az ország népének felvilágosításához:
Tovább

Nebuzgálkodjál!

Az archív felvételen az látható, amikor is Kóka Jani egy átmulatott pápai éjszaka után, a reformlendülettől még korán reggel is hajtva az alvó fiatal Ferencet ébredésre próbálja bírni. Érdemes megemlíteni, hogy János már fiatalkorában is lelkesedett a számítástechnikai eszközök iránt, kezében pl. egy sulinetes digitális kamera van, azzal veszi fel, ahogy a felbuzdulástól hajtva kezdetben fittyet hány Katalin asszony csúnya nézésének is, s hevesen gesztikulálva mutatja a reform nemzetközileg elismert jelét bal kézzel, majd a haladóbaloldal jelen lévő tagjainak szelíd nyomásgyakorlására - tegyed el de kurva gyorsan, mert nincs több zsebpénz - végül lecsendesedik.

Külön kedves, hogy a videón később Ferencet "tesó"-ként jelöli meg. Tanulság: minden gabber egy kis geci?

Nobody likes us but we don't care!

Mohácsi Tatárszentgyörgyön

Akartam a címben hülye szóviccekkel szórakozni, de aztán letettem róla. A gyerekgyilkosság sose vicces, és most már Mohácsi Viktória sem az. Tudjuk, ő az, aki Brüsszelből hazarepül és rasszista bűncselekményekért kiállt, amint kamerát lát. Aztán visszarepül. Rasszista bűncselekmény Magyarországon egy fajta van: amikor az áldozat roma, és ez akkor is kitörölhetetlenül beleivódik a köztudatba, ha az elkövető is roma, vagy ténylegesen ismeretlen a nemzetiségi hovatartozása. Mohácsi Viktória és Kolompár Orbán teljes mellszélességben kiállnak ilyenkor a felvevőgép elé, és önnön testükkel védik a cigányságot a rasszizmustól: ostorozzák a rendőrséget, a többségi - vagyis a nem-roma, azaz Magyarország magyar, bolgár, görög, horvát, lengyel, német, örmény, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén és ukrán nemzetiségű állampolgárainak együttesét - társadalmat, és úgy általában a jobboldalt.

Tovább

Sokkterápia

Kerek egy éve folyik itten a terápia kéremszépen. Mikor ezeket a sorokat gépelem éppen a Heti Hetes világválság-különkiadását hallgatom felvételről (mert ilyen kifejlett masochista vagyok), és közben eszembe jut, miért is kezdtem el blogolni: mert jönnek a hatások, a megmondások, én hallgatom, és szétbasz az ideg a rengeteg nyilvánvaló baromságtól és hazugságtól. Attól, hogy hülyének néznek élből, és vágjak hozzá jó pofát. Régen ilyenkor benyomtam a zenét nagy hangerőn, és eltűntem pár órára egy véres-lövöldözős játékban, de ez már kevés. Úgyhogy kiírom magamból, legyen ideges más is :-).

Tovább

Hasadóanyag

Meghasadt a tudatom. Már megint. Az oka az ellenbál volt. Csorgatom a nyálam a LoPunkra, nézem a képeket, szívem hevesen ver, már fűzöm a bakancsot, lövöm be a sérót, veszem fel a 'ploitedos pólót (a 'ploitedos póló az muszáj, jó?), fogócska indul! Aztán meg olvasom Baki Ferenc nyilatkozatát, és megy minden vissza a szekrénybe. Milyen kapitalizmusról beszél? Meg milyen elitről? Zámbó Árpyról? Ezt remélem ő se gondolta komolyan.

Tovább
süti beállítások módosítása