Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Diend, diend

2009. november 14. - bs395

„…a Gyurcsány Ferencéknek tulajdonított javaslatban Kóka János, Magyar Bálint vagy Horn Gábor [az MSZP országos listájába való] beemelése szerepel.”

- Szeretem a friss napalmszagot korán reggel!- nyilatkozta Magyar Bálint az esethez kapcsolódóan.

Megkerestük Retkes Attilát is, de ő csak ennyit fűzött hozzá:
- Láttam, ahogy egy csiga hosszában végigmászik egy borotvapenge élén. Ez az én álmom.

Meglepetésünkre maga Kóka János sem tudott a dologról:
- Saigon... a francba, még mindig Saigonban vagyok! - fakadt ki a frakcióvezető.

Vona Gábor kommentárja pedig kimerült annyiban, hogy szerinte Kóka János nem is tud szörfözni.

Rabjai a Földnek

A Vatikán asztrobiológiai konferenciát tartott, hogyasszongya:

„…komoly teológiai problémát jelenthet az is, hogy az idegeneknek saját megváltójuk van, vagy Jézus az ő bűneikért is meghalt, esetleg még mindig bűnösnek számítanak, és meg kell-e őket téríteni?”

Conquistadores! Kell az a tized! De ha mondjuk kettes számrendszert használnak, akkor hányad kell?

És ők is rabjai a Földnek? A fel-fel tőlük nézve merre van?

És egyáltalán, ki volt az a Nicolo Cusano bíboros (1401-1464), és mi történt vele? Meg mi a rossebb az a tanult ignorancia dolog?

Írd fel a falra

"Bazdmeg, abból, amit ennek az ossie-nak fizetünk, egy méterrel magasabbra építhettük volna a falat!"
(nyugatnémetek egymás között, 2008.)

Emlékezés és pátosz napja van: leomlott a berlini fal! Hurrá és hozsanna. Ünnepet rontani nem szabad, így ma is nembeszélünkróla-nap van. Nem beszélünk arról, hogy ha minden jól megy, akkor a 40 éves lemaradást a keleti tartományok az eddigi 20 év mellett még úgy 50 év, és behozzák. Nem beszélünk arról, hogy a rendes kommunista és neonáci pártokkal mi történik a régi határtól keletre. Horn Gyuláról meg utcát neveztek el, most mond.

Persze kell a viszonyítási pont, ezt magyarázta Adolf is Albertnek a makettek fölött, miközben tüzérségi gránátok robbantak a kancellária körül. Fotóznak, keressünk gyorsan egy határszakaszt, ahol még nem bontották le a szögesdrótot! (ugye a vasfüggönyt magyar részről már jóóóval a határnyitás előtt felszámolták, mert nem bírtuk fizetni, kleinlichkeit) Mert hogy véget ért(?) a kommunizmus(?)!

Először is kommunizmus ezidáig csak és kizárólag egy Izrael nevű államban létezett, ott is zárványokban, és ott is vége lett, mert a kommunisták megszavazták, hogy a fogyasztói társadalom az mégis jobb. Másrészt ami itt volt, az nem ért véget, semmi éles váltás nem volt, és az átmenet is szabotálódik. Bajnai mint felszámolóbiztos, ugye – már csak azt lenne jó tudni, hogy a felszámolóbiztosozók hogyan tervezik megszüntetni a mutyizmust. Ugye.


Milyen világot szeretnél?

Írd fel a falra!

Megvan?

Akkor most bontsd le.

süti beállítások módosítása